Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 35




Hier is pagina 35 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PAK EENS UIT-BBQ

et

Pants

ur,

MUSTHAVES

x

1 citroen (schoongeboend) e % bakje dille

ul

(& 15 g) ° 1 bakje platte peterselie (15 g)

Ei r

e 1 bakje munt (15 g] e 4 verse regenboog-

WIETS LEERD:

forellen e 7 el olijfolie ® 2 venkelknollen

ENA

® 1 teen knoflook (netje 250 g)

e Yo tl chilivlokken ® 1 el milde mosterd

Een perfect visje

(potje 250 g) e 2 el kappertjes e barbecue

om te grillen.

© bakkwast e aluminiumfolie e vis- en

vleesklem*

AH Regenboogforel

VENKEL

2 stuks, ca. 440 g

=

1 Steek de barbecue aan. Rasp de gele

5%

2

schil van de citroen. Snijd 1 helft in halve

plakjes, bewaar de andere helft. Snijd de

verse kruiden fijn. Spoel de forellen af en

dep de binnen-en buitenkant droog met

4

keukenpapier. Stop de plakjes citroen, alle

dille en de helft van de peterselie en munt

3

wp

\

in de buikholten. Bestrij

de vis met 2 el olie

nn

Fi

en bestrooi met peper en zout. Bewaar tot

Met z'n unieke, anijsachtige

gebruik afgedekt in de koelkast.

smaak is-ie bij zoet én hartig.

|

nl

2 Snijd het loof van de venkel (bewaar voor

AH Venkel, per stuk

garnering). Snijd de knollen in de lengte in

Kijk voor de actuele prijs

F

F4

in de winkel.

4

a

plakken van een % cm. (De onderkant van



de knollen zorgt ervoor dat de plakken heel

ER)

wi

blijven en je ze makkelijker kunt grillen.)

2

Snijd de knoflook fijn. Schep de venkel om

wr

ai

met 2 el olie, de knoflook, chilivlokken en

2

ee

eper en eventueel zout.

KE

RQ

3 Gril de venkelplakken op de barbecue

ch

=

a

Zorgt ervoor dat een hele

in 10-12 min. goudbruin. Keer halverwege.

Leg de citroenhelft met de snijkant op de

vis niet breekt en maakt

keren en draaien op de

Ci

barbecue en gril 5 min. Pers uit en meng

LE

r

barbecue makkelijker.

he

het sap met het citroenrasp, de rest van de

au

AH Vis- en vleesklem

Pr

=

kruiden, de rest van de olie, de mosterd,

>



[4

appertjes, peper en eventueel zout. Schep

45°

B

om met de warme venkel, dek af met

Es

aluminiumfolie en laat de smaken intrekken.

ed

2

4 Doe ondertussen 2 forellen in de visklem

%

ba

NN To

99

en rooster ze in 12-15 min. gaar op de

ee

ee

2

barbecue. Keer regelmatig. Neem uit de

lem en houd warm onder aluminiumfolie.

75 cl

Bereid de rest van de vis op dezelfde manier.

>

5 Bestrooi de gegrilde venkel met het loof

en serveer met de forel.

Met zijn rijpe fruit

À

en sappige milde

0 Er

u

zuren vormt deze

BEVAT p.p. 450 kcal - 30 geiwit 34 g vet,

EuenlBonne

waarvan 6 gverz.-4 gkoolhydraten,

=

wijn een prima duo

met vis als forel,



waarvan 3 g suikers. 1.5 g zout: 4 gvezels

Sarmentino

Pi

- Prijs p.p. € 4.40

Chardonnay

{

#

LE

Fa

=

De

|

kde

*Dit product is niet in elke

hi

À

Albert Heijn-winkel verkrijgbaar.

|

Bestel het eventueel op ah.nl.

da