Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 35
Hier is pagina 35 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.

Hier is pagina 35 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 35
PAK EENS UIT-BBQ et Pants ur, MUSTHAVES x 1 citroen (schoongeboend) e % bakje dille ul (& 15 g) ° 1 bakje platte peterselie (15 g) Ei r e 1 bakje munt (15 g] e 4 verse regenboog- WIETS LEERD: forellen e 7 el olijfolie ® 2 venkelknollen ENA ® 1 teen knoflook (netje 250 g) e Yo tl chilivlokken ® 1 el milde mosterd Een perfect visje (potje 250 g) e 2 el kappertjes e barbecue om te grillen. © bakkwast e aluminiumfolie e vis- en vleesklem* AH Regenboogforel VENKEL 2 stuks, ca. 440 g = 1 Steek de barbecue aan. Rasp de gele 5% 2 schil van de citroen. Snijd 1 helft in halve plakjes, bewaar de andere helft. Snijd de verse kruiden fijn. Spoel de forellen af en dep de binnen-en buitenkant droog met 4 keukenpapier. Stop de plakjes citroen, alle dille en de helft van de peterselie en munt 3 wp \ in de buikholten. Bestrij de vis met 2 el olie nn Fi en bestrooi met peper en zout. Bewaar tot Met z'n unieke, anijsachtige gebruik afgedekt in de koelkast. smaak is-ie bij zoet én hartig. | nl 2 Snijd het loof van de venkel (bewaar voor AH Venkel, per stuk garnering). Snijd de knollen in de lengte in Kijk voor de actuele prijs F F4 in de winkel. 4 a plakken van een % cm. (De onderkant van aù de knollen zorgt ervoor dat de plakken heel ER) wi blijven en je ze makkelijker kunt grillen.) 2 Snijd de knoflook fijn. Schep de venkel om wr ai met 2 el olie, de knoflook, chilivlokken en 2 ee eper en eventueel zout. KE RQ 3 Gril de venkelplakken op de barbecue ch = a Zorgt ervoor dat een hele in 10-12 min. goudbruin. Keer halverwege. Leg de citroenhelft met de snijkant op de vis niet breekt en maakt keren en draaien op de Ci barbecue en gril 5 min. Pers uit en meng LE r barbecue makkelijker. he het sap met het citroenrasp, de rest van de au AH Vis- en vleesklem Pr = kruiden, de rest van de olie, de mosterd, > € [4 appertjes, peper en eventueel zout. Schep 45° B om met de warme venkel, dek af met Es aluminiumfolie en laat de smaken intrekken. ed 2 4 Doe ondertussen 2 forellen in de visklem % ba NN To 99 en rooster ze in 12-15 min. gaar op de ee ee 2 barbecue. Keer regelmatig. Neem uit de lem en houd warm onder aluminiumfolie. 75 cl Bereid de rest van de vis op dezelfde manier. > 5 Bestrooi de gegrilde venkel met het loof en serveer met de forel. Met zijn rijpe fruit À en sappige milde 0 Er u zuren vormt deze BEVAT p.p. 450 kcal - 30 geiwit 34 g vet, EuenlBonne waarvan 6 gverz.-4 gkoolhydraten, = wijn een prima duo met vis als forel, ’ waarvan 3 g suikers. 1.5 g zout: 4 gvezels Sarmentino Pi - Prijs p.p. € 4.40 Chardonnay { # LE Fa = De | kde *Dit product is niet in elke hi À Albert Heijn-winkel verkrijgbaar. | Bestel het eventueel op ah.nl. da
Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 35