Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 35

Hier is pagina 35 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PAK EENS UIT-BBQ
et
Pants
ur,
MUSTHAVES
x
1 citroen (schoongeboend) e % bakje dille
ul
(& 15 g) ° 1 bakje platte peterselie (15 g)
Ei r
e 1 bakje munt (15 g] e 4 verse regenboog-
WIETS LEERD:
forellen e 7 el olijfolie ® 2 venkelknollen
ENA
® 1 teen knoflook (netje 250 g)
e Yo tl chilivlokken ® 1 el milde mosterd
Een perfect visje
(potje 250 g) e 2 el kappertjes e barbecue
om te grillen.
© bakkwast e aluminiumfolie e vis- en
vleesklem*
AH Regenboogforel
VENKEL
2 stuks, ca. 440 g
=
1 Steek de barbecue aan. Rasp de gele
5%
2
schil van de citroen. Snijd 1 helft in halve
plakjes, bewaar de andere helft. Snijd de
verse kruiden fijn. Spoel de forellen af en
dep de binnen-en buitenkant droog met
4
keukenpapier. Stop de plakjes citroen, alle
dille en de helft van de peterselie en munt
3
wp
\
in de buikholten. Bestrij
de vis met 2 el olie
nn
Fi
en bestrooi met peper en zout. Bewaar tot
Met z'n unieke, anijsachtige
gebruik afgedekt in de koelkast.
smaak is-ie bij zoet én hartig.
|
nl
2 Snijd het loof van de venkel (bewaar voor
AH Venkel, per stuk
garnering). Snijd de knollen in de lengte in
Kijk voor de actuele prijs
F
F4
in de winkel.
4
a
plakken van een % cm. (De onderkant van
aù
de knollen zorgt ervoor dat de plakken heel
ER)
wi
blijven en je ze makkelijker kunt grillen.)
2
Snijd de knoflook fijn. Schep de venkel om
wr
ai
met 2 el olie, de knoflook, chilivlokken en
2
ee
eper en eventueel zout.
KE
RQ
3 Gril de venkelplakken op de barbecue
ch
=
a
Zorgt ervoor dat een hele
in 10-12 min. goudbruin. Keer halverwege.
Leg de citroenhelft met de snijkant op de
vis niet breekt en maakt
keren en draaien op de
Ci
barbecue en gril 5 min. Pers uit en meng
LE
r
barbecue makkelijker.
he
het sap met het citroenrasp, de rest van de
au
AH Vis- en vleesklem
Pr
=
kruiden, de rest van de olie, de mosterd,
>
€
[4
appertjes, peper en eventueel zout. Schep
45°
B
om met de warme venkel, dek af met
Es
aluminiumfolie en laat de smaken intrekken.
ed
2
4 Doe ondertussen 2 forellen in de visklem
%
ba
NN To
99
en rooster ze in 12-15 min. gaar op de
ee
ee
2
barbecue. Keer regelmatig. Neem uit de
lem en houd warm onder aluminiumfolie.
75 cl
Bereid de rest van de vis op dezelfde manier.
>
5 Bestrooi de gegrilde venkel met het loof
en serveer met de forel.
Met zijn rijpe fruit
À
en sappige milde
0 Er
u
zuren vormt deze
BEVAT p.p. 450 kcal - 30 geiwit 34 g vet,
EuenlBonne
waarvan 6 gverz.-4 gkoolhydraten,
=
wijn een prima duo
met vis als forel,
’
waarvan 3 g suikers. 1.5 g zout: 4 gvezels
Sarmentino
Pi
- Prijs p.p. € 4.40
Chardonnay
{
#
LE
Fa
=
De
|
kde
*Dit product is niet in elke
hi
À
Albert Heijn-winkel verkrijgbaar.
|
Bestel het eventueel op ah.nl.
da