Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

TRICKS

RUBS

LEKKERE RUB

KRUIDIGE SMAAKMAKERS

Voor

GROENTEN?

Kijk op de volgende

CHICK MIX VAN JORD ALTHUIZEN

pagina bij hetrecept

Meng 60 g grofgemalen zwarte peper, 40 g paprikapoeder,

bloemkool en

WRIJF HET ER MAAR IN

20 g gerookte- paprikapoeder, 20 g zout, 50 g kristalsuiker,

romesco van de BBQ

Rubs zijn droge mengsels van kruiden

20 g bruine basterdsuiker, 30 g knoflookpoeder, 20 g uien-

of scan de QR-code.

en specerijen en vaak ook suiker en wat

poeder, 1 tl chilipoeder, 2 el gedroogde basilicum,

Deze rub kun je ook

1 el gedroogde tijmen 1 el gedroogde rozemarijn.

voor andere groenten

zout waarmee je vlees, vis, gevogelte.

gebruiken.

of groente inwrijft en zo extra smaak.

Bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.

Ook lekker bij kalkoen,

toevoegt. Bij vlees dat je langere tijd op.

EE

de barbecue gaat garen, kan de rub extra

garnalen en witvis.

=

goed in het vlees trekken. Door de lagere

temperatuur verbranden de ingrediënten

niet. De suiker en het zout vermengen zich.

el

=]

met de sappen die vrijkomen. De suiker.

karamelliseert een beetje, wat zorgt voor

=

Ze

een perfect korstje. Let op dat de suiker.

niet verbrandt, dan wordt je rub bitter.

EE

à

PA.

ZELF MAKEN

Zelf een rub maken? Gebruik altijd

gedroogde specerijen. Bedenk waar

ee

je je rub op wilt gebruiken en welke

smaakmakers daarbij passen. Denk ook

aan verschillende structuren. Venkelzaad,

Ca.

korianderzaad, komijn en pepers zijn

bijvoorbeeld wat grover. Ook gedroogde

TE

|

kruiden kunnen je rub een duidelijke

smaakrichting geven. Net als kerrie,

Va

&

(gerookte-)paprikapoeder en gemalen

LEKKERE RUB VOOR VIS?

koffie.



de QR code voorhetrecept

2 zalmfiletmetkruidenrub.

dr

EXTRA VEEL

©.

Maak gerust extra veel rub. Goed

se

89

79

Post

afgesloten en op een donkere plaats kun

je je zelfgemaakte rub tot wel 2 maanden

goed houden. Dus minstens tot de

æ

ran an

ee

50 g

ORK EF

volgende barbecue.

En

Er

wi

m

B

B

=

Look,

ms À

Rosita’s BBQ spice rub for chicken &

turkey, pork & ribs of grilled fish, 30 g

AH Knoflookpoeder

AH Zwarte peper

gemalen

02°

&

R