Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 40

Hier is pagina 40 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
TRICKS
RUBS
LEKKERE RUB
KRUIDIGE SMAAKMAKERS
Voor
GROENTEN?
Kijk op de volgende
CHICK MIX VAN JORD ALTHUIZEN
pagina bij hetrecept
Meng 60 g grofgemalen zwarte peper, 40 g paprikapoeder,
bloemkool en
WRIJF HET ER MAAR IN
20 g gerookte- paprikapoeder, 20 g zout, 50 g kristalsuiker,
romesco van de BBQ
Rubs zijn droge mengsels van kruiden
20 g bruine basterdsuiker, 30 g knoflookpoeder, 20 g uien-
of scan de QR-code.
en specerijen en vaak ook suiker en wat
poeder, 1 tl chilipoeder, 2 el gedroogde basilicum,
Deze rub kun je ook
1 el gedroogde tijmen 1 el gedroogde rozemarijn.
voor andere groenten
zout waarmee je vlees, vis, gevogelte.
gebruiken.
of groente inwrijft en zo extra smaak.
Bewaar tot 2 maanden in een afgesloten pot.
Ook lekker bij kalkoen,
toevoegt. Bij vlees dat je langere tijd op.
EE
de barbecue gaat garen, kan de rub extra
garnalen en witvis.
=
goed in het vlees trekken. Door de lagere
temperatuur verbranden de ingrediënten
niet. De suiker en het zout vermengen zich.
el
=]
met de sappen die vrijkomen. De suiker.
karamelliseert een beetje, wat zorgt voor
=
Ze
een perfect korstje. Let op dat de suiker.
niet verbrandt, dan wordt je rub bitter.
EE
à
PA.
ZELF MAKEN
Zelf een rub maken? Gebruik altijd
gedroogde specerijen. Bedenk waar
ee
je je rub op wilt gebruiken en welke
smaakmakers daarbij passen. Denk ook
aan verschillende structuren. Venkelzaad,
Ca.
korianderzaad, komijn en pepers zijn
bijvoorbeeld wat grover. Ook gedroogde
TE
|
kruiden kunnen je rub een duidelijke
smaakrichting geven. Net als kerrie,
Va
&
(gerookte-)paprikapoeder en gemalen
LEKKERE RUB VOOR VIS?
koffie.
“
de QR code voorhetrecept
2 zalmfiletmetkruidenrub.
dr
EXTRA VEEL
©.
Maak gerust extra veel rub. Goed
se
89
79
Post
afgesloten en op een donkere plaats kun
je je zelfgemaakte rub tot wel 2 maanden
goed houden. Dus minstens tot de
æ
ran an
ee
50 g
ORK EF
volgende barbecue.
En
Er
wi
m
B
B
=
Look,
ms À
Rosita’s BBQ spice rub for chicken &
turkey, pork & ribs of grilled fish, 30 g
AH Knoflookpoeder
AH Zwarte peper
gemalen
02°
&
R