Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

KEE

ADEN

essen

we

=

De

A

=

à

pe,

2a

(2)

Re

>

a

;

61

ne

à

pe

>

Er «à

500 g

PENNE Fa

Stevig en dus ideaal

me

|

voor een salade.

À

X

4

AH Kilo'tje

a

AS

Ik)

vastkokend, 1 kilo*

SA

ER

"Pb.

Penne is ideaal voor

pastasalade

AH Penne

de

VEGETARISCHE

85

Ver

Wi

Be

#

GT

EU c

TT

ba

mn

Aere

Le =]

ed

Schil ® 600 g vastkokende aardappelen

Met knapperige bite.

Voor een fris en

LI

AH Zoetzure

sappig accent.

HE

{zak 1 kilo) en ® 200 g winterpeen

augurken

D)

(zak 1 kilo) en snijd in blokjes van ca. een

AH Cherrytomaten

1/2 cm (brunoise). Kook met een mespunt

250 g*

zout in 7 min. beetgaar. Doe ® 225 g fijne

tuinerwten (zak 450 g, diepvries) in een

vergiet. Giet de aardappel en peen erboven

®

PASTASALADE

af. Laat eerst goed uitlekken en daarna

alles op een platte schaal afkoelen tot

ls

KIET TOMAAT EN PESTO

kamertemperatuur. Dit duurt ca. 20 min

07°

Schep regelmatig om. Breng ondertussen

een pan water aan de kook. Voeg als het

ICT

water kookt ® 3 witte scharreleieren

Kook ® 250 g penne (zak 500 g) volgens

(doosje 6 stuks) toe en kook in 8 min. hard

Geeft een kruidige

de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Laat schrikken onder koud stromend water,

en licht pittige touch.

Lekker zachtzoet

AH Rucola, 85 g*

Halveer ondertussen ® 250 g cherry-

pel en prak ze fijn. Snijd ® 6 zoetzure

van smaak.

tomaten en snijd ® 45 g rucola

augurken (pot 670 g) in blokjes van ca. een

AH Tuinerwten fijn

(zak 85 g) fijn. Laat © 1 potje groene

Va cm. Meng ® 3 el witte natuurazijn

olijven zonder pit (240 g) en

(fles 1 liter) met ® 2 el mayonaise

® 125 g mozzarellabolletjes

(pot 650 mil), ® 2 U milde mosterd

(bakje, Goldsteig) uitlekken. Halveer de

(potje 250 g), ® 4 el zonnebloemolie

mozzarellabolletjes. Giet de pasta af en

(fles 1 liter) en peper en eventueel zout tot

92

spoel onder koud stromend water. Laat

een dressing, Snijd een ® Ye zakje selderij

®

goed uitlekken. Meng de rucola en een

(& 40 g) fijn. Meng het ei, de augurk, dressing

TT

@ % potje groene pesto (à 190 g)

en selderij door de aardappel en groente en

15°

10

res

D

erdoor. Schep de tomaat en olijven erdoor

breng op smaak met peper en eventueel

en verdeel de mozzarella erover.

zout.

BEVAT p.p. 365 kcal - 13 g eiwit. 17 g vet,

BEVAT p.p. 427 kcal - 12 g eiwit - 25 g vet,

Met basilicum

waarvan 5 g verz. - 39 g koolhydraten

waarvan 3 g verz. - 35 g koolhydraten,

LAD

waarvan 4 g suikers. 1.2 g zout: 3 g vezels

waarvan 8 g suikers 0.9 g zout 8 g vezels

en kaas.

AH Groene pesto

Prijs p.p. € 0.90

Prijs p.p. € 0.70

Lekker makkelijk.

AH Huzarensalade

*Kijk voor de actuele prijs in de winkel.

&

8