Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 53


Hier is pagina 53 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Albert Heijn Folder 24.04.2021

Hier is pagina 53 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 53

KEE ADEN essen we = De A = à pe, 2a (2) Re > a ; 61 ne à pe > Er «à 500 g PENNE Fa Stevig en dus ideaal me | voor een salade. À X 4 AH Kilo'tje a AS Ik) vastkokend, 1 kilo* SA ER "Pb. Penne is ideaal voor pastasalade AH Penne de VEGETARISCHE 85 Ver Wi Be # GT EU c TT ba mn Aere Le =] ed Schil ® 600 g vastkokende aardappelen Met knapperige bite. Voor een fris en LI AH Zoetzure sappig accent. HE {zak 1 kilo) en ® 200 g winterpeen augurken D) (zak 1 kilo) en snijd in blokjes van ca. een AH Cherrytomaten 1/2 cm (brunoise). Kook met een mespunt 250 g* zout in 7 min. beetgaar. Doe ® 225 g fijne tuinerwten (zak 450 g, diepvries) in een vergiet. Giet de aardappel en peen erboven ® PASTASALADE af. Laat eerst goed uitlekken en daarna alles op een platte schaal afkoelen tot ls KIET TOMAAT EN PESTO kamertemperatuur. Dit duurt ca. 20 min 07° Schep regelmatig om. Breng ondertussen een pan water aan de kook. Voeg als het ICT water kookt ® 3 witte scharreleieren Kook ® 250 g penne (zak 500 g) volgens (doosje 6 stuks) toe en kook in 8 min. hard Geeft een kruidige de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Laat schrikken onder koud stromend water, en licht pittige touch. Lekker zachtzoet AH Rucola, 85 g* Halveer ondertussen ® 250 g cherry- pel en prak ze fijn. Snijd ® 6 zoetzure van smaak. tomaten en snijd ® 45 g rucola augurken (pot 670 g) in blokjes van ca. een AH Tuinerwten fijn (zak 85 g) fijn. Laat © 1 potje groene Va cm. Meng ® 3 el witte natuurazijn olijven zonder pit (240 g) en (fles 1 liter) met ® 2 el mayonaise ® 125 g mozzarellabolletjes (pot 650 mil), ® 2 U milde mosterd (bakje, Goldsteig) uitlekken. Halveer de (potje 250 g), ® 4 el zonnebloemolie mozzarellabolletjes. Giet de pasta af en (fles 1 liter) en peper en eventueel zout tot 92 spoel onder koud stromend water. Laat een dressing, Snijd een ® Ye zakje selderij ® goed uitlekken. Meng de rucola en een (& 40 g) fijn. Meng het ei, de augurk, dressing TT @ % potje groene pesto (à 190 g) en selderij door de aardappel en groente en 15° 10 res D erdoor. Schep de tomaat en olijven erdoor breng op smaak met peper en eventueel en verdeel de mozzarella erover. zout. BEVAT p.p. 365 kcal - 13 g eiwit. 17 g vet, BEVAT p.p. 427 kcal - 12 g eiwit - 25 g vet, Met basilicum waarvan 5 g verz. - 39 g koolhydraten waarvan 3 g verz. - 35 g koolhydraten, LAD waarvan 4 g suikers. 1.2 g zout: 3 g vezels waarvan 8 g suikers 0.9 g zout 8 g vezels en kaas. AH Groene pesto Prijs p.p. € 0.90 Prijs p.p. € 0.70 Lekker makkelijk. AH Huzarensalade *Kijk voor de actuele prijs in de winkel. & 8

Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 53