Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 53

Hier is pagina 53 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
KEE
ADEN
essen
we
=
De
A
=
à
pe,
2a
(2)
Re
>
a
;
61
ne
à
pe
>
Er «à
500 g
PENNE Fa
Stevig en dus ideaal
me
|
voor een salade.
À
X
4
AH Kilo'tje
a
AS
Ik)
vastkokend, 1 kilo*
SA
ER
"Pb.
Penne is ideaal voor
pastasalade
AH Penne
de
VEGETARISCHE
85
Ver
Wi
Be
#
GT
EU c
TT
ba
mn
Aere
Le =]
ed
Schil ® 600 g vastkokende aardappelen
Met knapperige bite.
Voor een fris en
LI
AH Zoetzure
sappig accent.
HE
{zak 1 kilo) en ® 200 g winterpeen
augurken
D)
(zak 1 kilo) en snijd in blokjes van ca. een
AH Cherrytomaten
1/2 cm (brunoise). Kook met een mespunt
250 g*
zout in 7 min. beetgaar. Doe ® 225 g fijne
tuinerwten (zak 450 g, diepvries) in een
vergiet. Giet de aardappel en peen erboven
®
PASTASALADE
af. Laat eerst goed uitlekken en daarna
alles op een platte schaal afkoelen tot
ls
KIET TOMAAT EN PESTO
kamertemperatuur. Dit duurt ca. 20 min
07°
Schep regelmatig om. Breng ondertussen
een pan water aan de kook. Voeg als het
ICT
water kookt ® 3 witte scharreleieren
Kook ® 250 g penne (zak 500 g) volgens
(doosje 6 stuks) toe en kook in 8 min. hard
Geeft een kruidige
de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Laat schrikken onder koud stromend water,
en licht pittige touch.
Lekker zachtzoet
AH Rucola, 85 g*
Halveer ondertussen ® 250 g cherry-
pel en prak ze fijn. Snijd ® 6 zoetzure
van smaak.
tomaten en snijd ® 45 g rucola
augurken (pot 670 g) in blokjes van ca. een
AH Tuinerwten fijn
(zak 85 g) fijn. Laat © 1 potje groene
Va cm. Meng ® 3 el witte natuurazijn
olijven zonder pit (240 g) en
(fles 1 liter) met ® 2 el mayonaise
® 125 g mozzarellabolletjes
(pot 650 mil), ® 2 U milde mosterd
(bakje, Goldsteig) uitlekken. Halveer de
(potje 250 g), ® 4 el zonnebloemolie
mozzarellabolletjes. Giet de pasta af en
(fles 1 liter) en peper en eventueel zout tot
92
spoel onder koud stromend water. Laat
een dressing, Snijd een ® Ye zakje selderij
®
goed uitlekken. Meng de rucola en een
(& 40 g) fijn. Meng het ei, de augurk, dressing
TT
@ % potje groene pesto (à 190 g)
en selderij door de aardappel en groente en
15°
10
res
D
erdoor. Schep de tomaat en olijven erdoor
breng op smaak met peper en eventueel
en verdeel de mozzarella erover.
zout.
BEVAT p.p. 365 kcal - 13 g eiwit. 17 g vet,
BEVAT p.p. 427 kcal - 12 g eiwit - 25 g vet,
Met basilicum
waarvan 5 g verz. - 39 g koolhydraten
waarvan 3 g verz. - 35 g koolhydraten,
LAD
waarvan 4 g suikers. 1.2 g zout: 3 g vezels
waarvan 8 g suikers 0.9 g zout 8 g vezels
en kaas.
AH Groene pesto
Prijs p.p. € 0.90
Prijs p.p. € 0.70
Lekker makkelijk.
AH Huzarensalade
*Kijk voor de actuele prijs in de winkel.
&
8