Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 45

Hier is pagina 45 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PAK EENS UIT-BBQ
ee
=
1Aflesje zwaar blond bier (à 33 cl)
300g
tarwebloem + extra om te bestuiven
(pak 1 kilo)
12 zakje gedroogde gist (à 7 g]
Y el vloeibare honing (fles 350 g)
he
1 tl zout e Y blikje pizzasaus aromatizzata
(& 390 g, Mutti)
100 g Parmezaanse kaas
(stukje)
125 g mozzarella (bol, Bellezza)
ges EEE
100 g ricotta e 100 g gorgonzola dolce
14 bakje tijm (à 15 g)
mixer met
deeghaken e vershoudfolie e schone
EEn
theedoek e barbecue met deksel
pizza-
steen e deegroller © pizzaschep of
+
springvormbodem (met bloem bestrooid)
1 Verwarm het bier tot lauwwarm. Meng
de bloem in een kom met de gist. Schenk
het bier erbij en kneed met de mixer met
1
un
m
deeghaken. Voeg de honing en het zout
…
Ÿ
k
toe en kneed verder tot een stevig deeg.
18%
Maak er een bal van, bestuif licht met
bloem en leg terug in de kom. Dek af met
[æ ©
vershoudfolie en laat 2 uur rijzen
+
A,
2 Kneed het deeg nogmaals door. Verdeel
-
in 4 bolletjes en dek af met een schone
BA
theedoek. Laat nog 30 min. rijzen,
Ee
3 Steek ondertussen de barbecue aan,
es
Verhit tot 250-300 °C. Leg de pizzasteen op
het rooster, zodat die ook goed heet wordt.
=
A Rol een bolletje deeg zo dun mogelijk uit
‚A
tot een lap van @ 22 cm. Bestrijk met 4 van
ds
de pizzasaus. Rasp 14 van de Parmezaanse
kaas erboven. Scheur de mozzarella in
stukjes en verdeel 74 samen met een 14 van
de ricotta en 14 van de gorgonzola over de
pizza. Ris de blaadjes van de takjes tijm en
strooi 44 erover.
5 Leg de pizza met behulp van de pizza-
BT ug
BAK CEEN PIZZA OP JE
Pe
schep of springvormbodem op de hete
ALTA ANNA
pizzasteen. Doe de deksel op de barbecue
en bak de pizza in 8 min. knapperig. Snijd in
EKSEL'HEEFT. DE DEKSEL
NET NEDA
8 punten en serveer. Maak zo nog 3 pizza's.
té
CA RTE
di
TIP Liever deeg zonder bier? Vervang dan
RUN To
de hoeveelheid bier door lauwwarm water.
à
EN:DE PIZZA VANBOVEN.
..
ee
)
u
EN VANONDER 6OED.TE:
Le
Ki
*
&
VERHIT.TEN.
=
BEVAT p.p. 615 kcal - 31 g eiwit - 24 g vet,
a
waarvan 15 g verz. - 63 g koolhydraten,
Met de volle smaak van
waarvan 7 g suikers. 2.2 g zout - 4 g vezels
TN
LU
Prijs p.p. € 2.25
rijpe kers en specerijen.
Past hierdoor goed
Ideaal om pizza's op
nu
bij pizza
de bbq of in de oven
ae, à!
AH Excellent Selectie
te bakken. Voor extra
Cangrande Valpolicella
knapperige bodem.
hep je pizza's veilig op van de
Ripasso, 75 cl
)
AH Pizzasteen
barbecue met deze brede pizzaschep.
49
TT
AH!Pizzaschep
=
— —
9 99*
FEU
an
*Dit product is niet in elke Albert Heijn PE DEEE
AA
dE
x
Bestel heteventueel'op. ah. in
D
CL
#2
&
Er
LL
R