Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 45




Hier is pagina 45 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PAK EENS UIT-BBQ

ee

=

1Aflesje zwaar blond bier (à 33 cl)

300g

tarwebloem + extra om te bestuiven

(pak 1 kilo)

12 zakje gedroogde gist (à 7 g]

Y el vloeibare honing (fles 350 g)

he

1 tl zout e Y blikje pizzasaus aromatizzata

(& 390 g, Mutti)

100 g Parmezaanse kaas

(stukje)

125 g mozzarella (bol, Bellezza)

ges EEE

100 g ricotta e 100 g gorgonzola dolce

14 bakje tijm (à 15 g)

mixer met

deeghaken e vershoudfolie e schone

EEn

theedoek e barbecue met deksel

pizza-

steen e deegroller © pizzaschep of

+

springvormbodem (met bloem bestrooid)

1 Verwarm het bier tot lauwwarm. Meng

de bloem in een kom met de gist. Schenk

het bier erbij en kneed met de mixer met

1

un

m

deeghaken. Voeg de honing en het zout



Ÿ

k

toe en kneed verder tot een stevig deeg.

18%

Maak er een bal van, bestuif licht met

bloem en leg terug in de kom. Dek af met

[æ ©

vershoudfolie en laat 2 uur rijzen

+

A,

2 Kneed het deeg nogmaals door. Verdeel

-

in 4 bolletjes en dek af met een schone

BA

theedoek. Laat nog 30 min. rijzen,

Ee

3 Steek ondertussen de barbecue aan,

es

Verhit tot 250-300 °C. Leg de pizzasteen op

het rooster, zodat die ook goed heet wordt.

=

A Rol een bolletje deeg zo dun mogelijk uit

‚A

tot een lap van @ 22 cm. Bestrijk met 4 van

ds

de pizzasaus. Rasp 14 van de Parmezaanse

kaas erboven. Scheur de mozzarella in

stukjes en verdeel 74 samen met een 14 van

de ricotta en 14 van de gorgonzola over de

pizza. Ris de blaadjes van de takjes tijm en

strooi 44 erover.

5 Leg de pizza met behulp van de pizza-

BT ug

BAK CEEN PIZZA OP JE

Pe

schep of springvormbodem op de hete

ALTA ANNA

pizzasteen. Doe de deksel op de barbecue

en bak de pizza in 8 min. knapperig. Snijd in

EKSEL'HEEFT. DE DEKSEL

NET NEDA

8 punten en serveer. Maak zo nog 3 pizza's.



CA RTE

di

TIP Liever deeg zonder bier? Vervang dan

RUN To

de hoeveelheid bier door lauwwarm water.

à

EN:DE PIZZA VANBOVEN.

..

ee

)

u

EN VANONDER 6OED.TE:

Le

Ki

*

&

VERHIT.TEN.

=

BEVAT p.p. 615 kcal - 31 g eiwit - 24 g vet,

a

waarvan 15 g verz. - 63 g koolhydraten,

Met de volle smaak van

waarvan 7 g suikers. 2.2 g zout - 4 g vezels

TN

LU

Prijs p.p. € 2.25

rijpe kers en specerijen.

Past hierdoor goed

Ideaal om pizza's op

nu

bij pizza

de bbq of in de oven

ae, à!

AH Excellent Selectie

te bakken. Voor extra

Cangrande Valpolicella

knapperige bodem.

hep je pizza's veilig op van de

Ripasso, 75 cl

)

AH Pizzasteen

barbecue met deze brede pizzaschep.

49

TT

AH!Pizzaschep

=

— —

9 99*

FEU

an

*Dit product is niet in elke Albert Heijn PE DEEE

AA

dE

x

Bestel heteventueel'op. ah. in

D

CL

#2

&

Er

LL

R