Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 43

Hier is pagina 43 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ea
D:
D
no
En
Ti
=
He
BET
Ÿ
Lr
= |
2
ae
ma
DE
Tie
>
N
M
T. ROMROMMERSA
5
:
es
INCL. 15 MIN. WACHTTIJD
GLUTENVRIJ
19
di
e 1 kilo côte de boeuf (op kamer-
VERR
temperatuur]* © 1 el Chinese
5-kruidenpoeder (specerijenmelange)
a
© 1 tl grof zeezout e 6 snoepkomkommers
® 1 rode ui (netje 500 g} e 2 limoenen
(schoongeboend) e 30 g gember
Fe
pee
(ongeschild) e 4% bakje koriander
(& 15 g) e U bakje munt (à 15 g)
e 1 el vissaus e Ye tl kristalsuiker
FL
e barbecue e vleesthermometer
24
1 Steek de barbecue aan en bereid voor
op indirect grillen (alle kolen aan
Lit
Re
1 kant). Dep de côte de boeuf droog met
zh
&
keukenpapier en wrijf rondom in met de
fr
&
a
5-kruidenpoeder en het zeezout. Gril
-
TN
10 min. boven de kolen op de barbecue.
Keer halverwege. Steek de thermometer
Sl
in de zijkant van het vlees, zorg ervoor dat
>
%
je het bot niet raakt. Gaar het vlees met
de deksel dicht op het indirecte deel van
de barbecue (waar geen kolen liggen) tot
TIP Je kunt dit recept ook maken met
het een kerntemperatuur heeft van 52 °C
Ë
(medium rare). Dit duurt 30-40 min. Neem
BBQ Star Côte de boeuf van 400 g (voor
2 personen).
Y
van de barbecue en laat afgedekt onder
ij
aluminiumfolie 15 min. rusten.
Dep de côte de boeuf (op kamer-
2 Halveer ondertusen de komkommers
temperatuur) droog met keukenpapier en
:
in de lengte, verwijder met een theelepel
wrijf rondom in met een % el 5-kruiden-
hid
de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.
wf
„ee
poeder en een Vz tl grof zeezout. Steek de
Snipper de ui. Rasp de groene schil van
vleesthermometer in de zijkant van het
=
1 limoen, halveer de andere en pers
vlees, zorg ervoor dat je het bot niet raakt.
1% vrucht uit. Schil en rasp de gember.
Gaar het vlees met de deksel dicht op het
Hi
In
Snijd de koriander en muntblaadjes fijn.
indirecte deel van de barbecue (waar geen
Kr
Meng de komkommer, ui, het limoenrasp,
F
iR
kolen liggen) tot het een kerntemperatuur
=:
À
4
M
3 el limoensap, de gember, koriander,
heeft van 52 °C (medium rare). Dit duurt
munt, vissaus en suiker tot een salsa.
15-20 min. Keer halverwege. Neem van
AN To
+
=
3 Snijd de rest van de limoen in partjes.
de barbecue en laat afgedekt onder
ee
ee
Ai
Snijd het vlees in plakjes. Serveer met de
aluminiumfolie 5 min. rusten.
limoen en salsa.
Red
Mals, smaakvol en.
BEVAT p.p. 395 kcal - 46 g eiwit. 21 g vet,
neg;
dooraderd runder-
waarvan 9 g verz. 5 g koolhydraten,
Unieke mix van
ribstuk met het bot
2 druivensoorten. Met
Stormhoek
waarvan 2 g suikers : 1.7 gzout - 2 g vezels
ernog aan.
veel fruit, zachte smaak
In
=
«Prijs p.p. € 7.25
en lange afdronk.
BBQ Star Côte de
- Gesponsord -
Stormhoek Pinotage
boeuf, 400 g
Malbec, 75 cl
A
92
I
eg
we
Kel
stelhetr ;
“Verkrij
17 mei 20:
43
Ë
y
Er,
we
Br
N