Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 43




Hier is pagina 43 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ea

D:

D

no

En

Ti

=

He

BET

Ÿ

Lr

= |

2

ae

ma

DE

Tie

>

N

M

T. ROMROMMERSA

5

:

es

INCL. 15 MIN. WACHTTIJD

GLUTENVRIJ

19

di

e 1 kilo côte de boeuf (op kamer-

VERR

temperatuur]* © 1 el Chinese

5-kruidenpoeder (specerijenmelange)

a

© 1 tl grof zeezout e 6 snoepkomkommers

® 1 rode ui (netje 500 g} e 2 limoenen

(schoongeboend) e 30 g gember

Fe

pee

(ongeschild) e 4% bakje koriander

(& 15 g) e U bakje munt (à 15 g)

e 1 el vissaus e Ye tl kristalsuiker

FL

e barbecue e vleesthermometer

24

1 Steek de barbecue aan en bereid voor

op indirect grillen (alle kolen aan

Lit

Re

1 kant). Dep de côte de boeuf droog met

zh

&

keukenpapier en wrijf rondom in met de

fr

&

a

5-kruidenpoeder en het zeezout. Gril

-

TN

10 min. boven de kolen op de barbecue.

Keer halverwege. Steek de thermometer

Sl

in de zijkant van het vlees, zorg ervoor dat

>

%

je het bot niet raakt. Gaar het vlees met

de deksel dicht op het indirecte deel van

de barbecue (waar geen kolen liggen) tot

TIP Je kunt dit recept ook maken met

het een kerntemperatuur heeft van 52 °C

Ë

(medium rare). Dit duurt 30-40 min. Neem

BBQ Star Côte de boeuf van 400 g (voor

2 personen).

Y

van de barbecue en laat afgedekt onder

ij

aluminiumfolie 15 min. rusten.

Dep de côte de boeuf (op kamer-

2 Halveer ondertusen de komkommers

temperatuur) droog met keukenpapier en

:

in de lengte, verwijder met een theelepel

wrijf rondom in met een % el 5-kruiden-

hid

de zaadlijsten en snijd het vruchtvlees fijn.

wf

„ee

poeder en een Vz tl grof zeezout. Steek de

Snipper de ui. Rasp de groene schil van

vleesthermometer in de zijkant van het

=

1 limoen, halveer de andere en pers

vlees, zorg ervoor dat je het bot niet raakt.

1% vrucht uit. Schil en rasp de gember.

Gaar het vlees met de deksel dicht op het

Hi

In

Snijd de koriander en muntblaadjes fijn.

indirecte deel van de barbecue (waar geen

Kr

Meng de komkommer, ui, het limoenrasp,

F

iR

kolen liggen) tot het een kerntemperatuur

=:

À

4

M

3 el limoensap, de gember, koriander,

heeft van 52 °C (medium rare). Dit duurt

munt, vissaus en suiker tot een salsa.

15-20 min. Keer halverwege. Neem van

AN To

+

=

3 Snijd de rest van de limoen in partjes.

de barbecue en laat afgedekt onder

ee

ee

Ai

Snijd het vlees in plakjes. Serveer met de

aluminiumfolie 5 min. rusten.

limoen en salsa.

Red

Mals, smaakvol en.

BEVAT p.p. 395 kcal - 46 g eiwit. 21 g vet,

neg;

dooraderd runder-

waarvan 9 g verz. 5 g koolhydraten,

Unieke mix van

ribstuk met het bot

2 druivensoorten. Met

Stormhoek

waarvan 2 g suikers : 1.7 gzout - 2 g vezels

ernog aan.

veel fruit, zachte smaak

In

=

«Prijs p.p. € 7.25

en lange afdronk.

BBQ Star Côte de

- Gesponsord -

Stormhoek Pinotage

boeuf, 400 g

Malbec, 75 cl

A

92

I

eg

we

Kel

stelhetr ;

“Verkrij

17 mei 20:

43

Ë

y

Er,

we

Br

N