Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 41

Hier is pagina 41 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
PAK EENS UIT-BBQ
4 1
f)
N
if
Ip!
ot
Pd
à
CR
MKS
#
En
Ln
N
Li
À
„BEE
Wu
À
® 2 blikken bier (à 33 cl, Brouwers)
e 2 scharrelkippen (à ca. 1.3 kilo)
e 8 el chick mix BBQ-kruiden (zie pagina
gd
links) e 1 bakje rozemarijn (15 g) e 1 citroen
Ss
e barbecue met deksel e 1 - 3 handjes
rookhoutsnippers (afhankelijk van de
gewenste intensiteit) e vleesthermometer
1 Bereid de barbecue voor op indirect
#
grillen. Verhit tot een temperatuur van
A
170 °C. Neem uit elk blik bier een grote slok.
in
Dep de kippen droog met keukenpapier.
"
Wrijf rondom gelijkmatig in met de BBQ-
ke
kruiden. Plaats de blikken rechtop op het
heetste deel van de barbecue tot het bier
MERZ
Es
&
begint te verdampen.
7
ee
2 Neem de blikken met een tang van het
59€
vuur en zet op een snijplank. Schuif de
id
ls
kippen voorzichtig over de blikken heen
à
(ze zijn heet). Trek bij elke kip de poten uit
6 x 33 cl
elkaar, zodat ze samen met het bierblik een
Se
er
3-poot vormen. Strooi de rookhoutsnippers
en % van de rozemarijn op de hete kolen.
Zet de kippen op het rooster, boven het
Bij een beer can chicken drink
N
koelste deel van de barbecue en met de
je natuurlijk een blikje bier.
jé
rug van de kippen naar het warmste deel.
Fan.
Zoals dit Brouwers bier met
Doe het barbecuedeksel dicht.
een volle, verfrissende smaak.
3 Houd de barbecuetemperatuur zo
Brouwers 6-pack
constant mogelijk op 170 °C. Gaar de
LE.
EE
A!
kippen 50-60 min. tot ze een kern-
temperatuur hebben van 70 °C in de
borst en 75 °C in de dijen. Check dit met
ef
de vleesthermometer. Neem de kippen
ee
van de barbecue, plaats ze met blik en al
1.
rechtop op een snijplank en laat 5 min.
sch
=
1
AEL
5
?
rusten. Snijd ondertussen de citroen in
Es
=
Ze,
A4.
2
L
parten en gril op de barbecue. Serveer de
y
kip met de citroenparten en de rest van de
(Ele!
|
|
rozemarijntakjes.
perfect om zelf te kruiden en
- Gesponsord -
De originele smaak van Coca-Cola
BEVAT p.p. 600 kcal «47 g eiwit. 42 g vet,
marineren.
maar dan zonder suiker.
waarvan 13 g verz. - 8 g koolhydraten,
AH Hele scharrelkip, ca. 1375 g
Lekker bij (vrijwel) alles van de barbecue.
per kilo
Coca-Cola Zero Sugar, 8 x 250 ml
waarvan 5 g suikers. 1.5 g zout: 2 g vezels
- Prijs p.p. € 3.65
4.
62°
Kijk voor het volledige bbq-
à
&
assortiment op ah.nl/bbq =