Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

PAK EENS UIT-BBQ

4 1

f)

N

if

Ip!

ot

Pd

à

CR

MKS

#

En

Ln

N

Li

À

„BEE

Wu

À

® 2 blikken bier (à 33 cl, Brouwers)

e 2 scharrelkippen (à ca. 1.3 kilo)

e 8 el chick mix BBQ-kruiden (zie pagina

gd

links) e 1 bakje rozemarijn (15 g) e 1 citroen

Ss

e barbecue met deksel e 1 - 3 handjes

rookhoutsnippers (afhankelijk van de

gewenste intensiteit) e vleesthermometer

1 Bereid de barbecue voor op indirect

#

grillen. Verhit tot een temperatuur van

A

170 °C. Neem uit elk blik bier een grote slok.

in

Dep de kippen droog met keukenpapier.

"

Wrijf rondom gelijkmatig in met de BBQ-

ke

kruiden. Plaats de blikken rechtop op het

heetste deel van de barbecue tot het bier

MERZ

Es

&

begint te verdampen.

7

ee

2 Neem de blikken met een tang van het

59€

vuur en zet op een snijplank. Schuif de

id

ls

kippen voorzichtig over de blikken heen

à

(ze zijn heet). Trek bij elke kip de poten uit

6 x 33 cl

elkaar, zodat ze samen met het bierblik een

Se

er

3-poot vormen. Strooi de rookhoutsnippers

en % van de rozemarijn op de hete kolen.

Zet de kippen op het rooster, boven het

Bij een beer can chicken drink

N

koelste deel van de barbecue en met de

je natuurlijk een blikje bier.



rug van de kippen naar het warmste deel.

Fan.

Zoals dit Brouwers bier met

Doe het barbecuedeksel dicht.

een volle, verfrissende smaak.

3 Houd de barbecuetemperatuur zo

Brouwers 6-pack

constant mogelijk op 170 °C. Gaar de

LE.

EE

A!

kippen 50-60 min. tot ze een kern-

temperatuur hebben van 70 °C in de

borst en 75 °C in de dijen. Check dit met

ef

de vleesthermometer. Neem de kippen

ee

van de barbecue, plaats ze met blik en al

1.

rechtop op een snijplank en laat 5 min.

sch

=

1

AEL

5

?

rusten. Snijd ondertussen de citroen in

Es

=

Ze,

A4.

2

L

parten en gril op de barbecue. Serveer de

y

kip met de citroenparten en de rest van de

(Ele!

|

|

rozemarijntakjes.

perfect om zelf te kruiden en

- Gesponsord -

De originele smaak van Coca-Cola

BEVAT p.p. 600 kcal «47 g eiwit. 42 g vet,

marineren.

maar dan zonder suiker.

waarvan 13 g verz. - 8 g koolhydraten,

AH Hele scharrelkip, ca. 1375 g

Lekker bij (vrijwel) alles van de barbecue.

per kilo

Coca-Cola Zero Sugar, 8 x 250 ml

waarvan 5 g suikers. 1.5 g zout: 2 g vezels

- Prijs p.p. € 3.65

4.

62°

Kijk voor het volledige bbq-

à

&

assortiment op ah.nl/bbq =