Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 42

Hier is pagina 42 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
au
a
U
7
L'
Y
nn
BR
D
© 2 tl venkelzaad e 1 tl korianderzaad
© Yztl grof zeezout e 1 tl gedroogde tijm
N
hid
e12tl zwarte-peperkorrels e 2 kleine
il
bloemkolen e 5 el traditionele olijfolie
ET
® 3 rode paprika's © 70 g ongezouten
2
geroosterde amandelen e 1 el rodewijnazijn
© 1 tl gerookte-paprikapoeder e %2 tl gemalen
dj
À
EX
Gamer
et
“+
komijn e 12 ti chiliviokken e 12 teen knoflook
2
© Ya bakje platte peterselie (à 15 g)
à
ne
5
ia
if
À
© barbecue e vijzel e staafmixer
Vi
1 Steek de barbecue aan. Doe het venkel-
pn
zaad, korianderzaad, zeezout, de tijm en
fj
”
WE
peperkorrels in de vijzel en stamp fijn tot een
+
rub. Snijd een stukje van de onderkant van
Le
#:
!
vr
de bloemkolen, zodat ze goed blijven staan.
5
&
Verwijder de buitenste bladeren. Meng de
rub met 2 el olie, wrijf de bloemkolen hier
A
Ki
at
helemaal mee in en rooster ze ca. 45 min. op
de barbecue. Keer regelmatig.
AI
Be
ke
=
Leg de paprika's ook op het rooster en gril
er
%
ca. 15 min. tot ze zwartgeblakerd zijn. Keer
Mi
regelmatig. Neem van de barbecue en laat
2
AN
5
8
=
je
da
15 min. afkoelen in een afgedekte kom
3 Halveer de paprika's en verwijder de
NS
7
CEE
steelaanzet, de zaadlijsten en het vel. Snijd
RL
a
sekd
er
het vruchtvlees in grove stukken. Doe samen
À
te
D
"
met de rest van de olie, 60 gaman-
Ce
delen, de azijn, paprikapoeder, komijn
ur
5
chilivlokken en knoflook in een hoge beker
Er
hk
Ee
4
x
en pureer met de staafmixer tot een gladde
Fa
saus (romesco). Breng op smaak met zout.
ñ
AU
Hak de rest van de amandelen grof. Snijd de
5
ie
peterselie grof.
x
Æ
4 Verdeel de romesco over een schaal
à
Snijd de bloemkolen in parten en leg erop.
N
Bestrooi met de amandel en peterselie.
ad
>
è
TIP Je kunt ook 1 grote bloemkool roosteren
zel
of
Dit duurt ca. 1 uur.
Ye
IE)
TIP Snelle romesco? Vervang de verse
hid
paprika's door 1 potje gegrilde paprika's
de
$
(295 g, uitgelekt) en pureer meteen met de
Qu
Fe
rest van de ingrediënten voor de saus.
zen
BEVAT p.p. 360 kcal - 10 g eiwit - 27 g vet,
à
Te
2
dl)
waarvan 3 g verz. 14 g koolhydraten,
waarvan 11 g suikers. 0.3 g zout
10 g vezels - Prijs p.p. € 2.30
u
Even grillen
voor een wat
nootachtige smaak.
#7
AH Kleine
BLOEMKOOL
ne
bloemkool
Kijk voor de actuele
prijs in de winkel
2