Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 42
Hier is pagina 42 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.

Hier is pagina 42 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 42
au a U 7 L' Y nn BR D © 2 tl venkelzaad e 1 tl korianderzaad © Yztl grof zeezout e 1 tl gedroogde tijm N hid e12tl zwarte-peperkorrels e 2 kleine il bloemkolen e 5 el traditionele olijfolie ET ® 3 rode paprika's © 70 g ongezouten 2 geroosterde amandelen e 1 el rodewijnazijn © 1 tl gerookte-paprikapoeder e %2 tl gemalen dj À EX Gamer et “+ komijn e 12 ti chiliviokken e 12 teen knoflook 2 © Ya bakje platte peterselie (à 15 g) à ne 5 ia if À © barbecue e vijzel e staafmixer Vi 1 Steek de barbecue aan. Doe het venkel- pn zaad, korianderzaad, zeezout, de tijm en fj ” WE peperkorrels in de vijzel en stamp fijn tot een + rub. Snijd een stukje van de onderkant van Le #: ! vr de bloemkolen, zodat ze goed blijven staan. 5 & Verwijder de buitenste bladeren. Meng de rub met 2 el olie, wrijf de bloemkolen hier A Ki at helemaal mee in en rooster ze ca. 45 min. op de barbecue. Keer regelmatig. AI Be ke = Leg de paprika's ook op het rooster en gril er % ca. 15 min. tot ze zwartgeblakerd zijn. Keer Mi regelmatig. Neem van de barbecue en laat 2 AN 5 8 = je da 15 min. afkoelen in een afgedekte kom 3 Halveer de paprika's en verwijder de NS 7 CEE steelaanzet, de zaadlijsten en het vel. Snijd RL a sekd er het vruchtvlees in grove stukken. Doe samen À te D " met de rest van de olie, 60 gaman- Ce delen, de azijn, paprikapoeder, komijn ur 5 chilivlokken en knoflook in een hoge beker Er hk Ee 4 x en pureer met de staafmixer tot een gladde Fa saus (romesco). Breng op smaak met zout. ñ AU Hak de rest van de amandelen grof. Snijd de 5 ie peterselie grof. x Æ 4 Verdeel de romesco over een schaal à Snijd de bloemkolen in parten en leg erop. N Bestrooi met de amandel en peterselie. ad > è TIP Je kunt ook 1 grote bloemkool roosteren zel of Dit duurt ca. 1 uur. Ye IE) TIP Snelle romesco? Vervang de verse hid paprika's door 1 potje gegrilde paprika's de $ (295 g, uitgelekt) en pureer meteen met de Qu Fe rest van de ingrediënten voor de saus. zen BEVAT p.p. 360 kcal - 10 g eiwit - 27 g vet, à Te 2 dl) waarvan 3 g verz. 14 g koolhydraten, waarvan 11 g suikers. 0.3 g zout 10 g vezels - Prijs p.p. € 2.30 u Even grillen voor een wat nootachtige smaak. #7 AH Kleine BLOEMKOOL ne bloemkool Kijk voor de actuele prijs in de winkel 2
Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 42