Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 42




Hier is pagina 42 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

au

a

U

7

L'

Y

nn

BR

D

© 2 tl venkelzaad e 1 tl korianderzaad

© Yztl grof zeezout e 1 tl gedroogde tijm

N

hid

e12tl zwarte-peperkorrels e 2 kleine

il

bloemkolen e 5 el traditionele olijfolie

ET

® 3 rode paprika's © 70 g ongezouten

2

geroosterde amandelen e 1 el rodewijnazijn

© 1 tl gerookte-paprikapoeder e %2 tl gemalen

dj

À

EX

Gamer

et

“+

komijn e 12 ti chiliviokken e 12 teen knoflook

2

© Ya bakje platte peterselie (à 15 g)

à

ne

5

ia

if

À

© barbecue e vijzel e staafmixer

Vi

1 Steek de barbecue aan. Doe het venkel-

pn

zaad, korianderzaad, zeezout, de tijm en

fj



WE

peperkorrels in de vijzel en stamp fijn tot een

+

rub. Snijd een stukje van de onderkant van

Le

#:

!

vr

de bloemkolen, zodat ze goed blijven staan.

5

&

Verwijder de buitenste bladeren. Meng de

rub met 2 el olie, wrijf de bloemkolen hier

A

Ki

at

helemaal mee in en rooster ze ca. 45 min. op

de barbecue. Keer regelmatig.

AI

Be

ke

=

Leg de paprika's ook op het rooster en gril

er

%

ca. 15 min. tot ze zwartgeblakerd zijn. Keer

Mi

regelmatig. Neem van de barbecue en laat

2

AN

5

8

=

je

da

15 min. afkoelen in een afgedekte kom

3 Halveer de paprika's en verwijder de

NS

7

CEE

steelaanzet, de zaadlijsten en het vel. Snijd

RL

a

sekd

er

het vruchtvlees in grove stukken. Doe samen

À

te

D

"

met de rest van de olie, 60 gaman-

Ce

delen, de azijn, paprikapoeder, komijn

ur

5

chilivlokken en knoflook in een hoge beker

Er

hk

Ee

4

x

en pureer met de staafmixer tot een gladde

Fa

saus (romesco). Breng op smaak met zout.

ñ

AU

Hak de rest van de amandelen grof. Snijd de

5

ie

peterselie grof.

x

Æ

4 Verdeel de romesco over een schaal

à

Snijd de bloemkolen in parten en leg erop.

N

Bestrooi met de amandel en peterselie.

ad

>

è

TIP Je kunt ook 1 grote bloemkool roosteren

zel

of

Dit duurt ca. 1 uur.

Ye

IE)

TIP Snelle romesco? Vervang de verse

hid

paprika's door 1 potje gegrilde paprika's

de

$

(295 g, uitgelekt) en pureer meteen met de

Qu

Fe

rest van de ingrediënten voor de saus.

zen

BEVAT p.p. 360 kcal - 10 g eiwit - 27 g vet,

à

Te

2

dl)

waarvan 3 g verz. 14 g koolhydraten,

waarvan 11 g suikers. 0.3 g zout

10 g vezels - Prijs p.p. € 2.30

u

Even grillen

voor een wat

nootachtige smaak.

#7

AH Kleine

BLOEMKOOL

ne

bloemkool

Kijk voor de actuele

prijs in de winkel

2