Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 33


Hier is pagina 33 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Albert Heijn Folder 24.04.2021

Hier is pagina 33 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 33

vt a Ebenen t Le ADVERTORIAL () CES D 5 Ne + = TOMAHAHR MIET 2 & En La JF BAHARAT EN ke en kt GEROOSTERDE-AUBERGINESAUS } N K ze ar Le 2 he dee © 1 tomahawk” (ca. 1 kilo, op kamertemperatuur) en e 2 el baharat (blikje 80 g, Euroma by Jonnie Pi “ Boer) e 1 tl grof zeezout e 3 el arachideolie kt #% @ 2 aubergines e Ye bakje platte peterselie (à 15 g) me Ze ou © 4 trostomaten e 1 el citroensap © barbecue met deksel e vleesthermometer e staafmixer % a, 1 Steek de barbecue aan en bereid voor op 8 indirect grillen (alle kolen aan 1 kant). 2 Dep de tomahawk droog met keukenpapier en CS FA wrijf rondom in met 1 el baharat, het zeezout en 1 el olie. Gril 10 min. boven de kolen op de bar- ji becue. Keer halverwege. Steek de thermometer in het dikke deel van het vlees, zorg dat je het bot > niet raakt. Gaar het vlees met de deksel dicht op 5 het indirecte deel van de barbecue (waar geen er > kolen liggen) tot het een kerntemperatuur heeft Sn =» Eat van 52 °C (medium rare). Dit duurt 30-40 min. * Neem van de barbecue en laat 15 min. losjes 100% NATUURLIJK 2 afgedekt met aluminiumfolie rusten. el Baharat is een populaire ie 3 Halveer ondertussen de aubergines in de specerijenmelange in het Er 7 Fe Tengte. Snijd het vruchtvlees kruislings in, zorg dat Midden-Oosten. Warm, vol je de schil niet raakt. Meng de rest van de baharat en ietwat lichtzoet, met j Y: met de rest van de olie en bestrijk het vruchtvlees kenmerkende ingrediënten 4 ermee. Rooster in ca. 25 min. boven de kolen met als paprika, nootmuskaat 5 de snijkant naar boven gaar. en kaneel. Superlekker Le 4 Snijd ondertussen de peterselie fijn. Halveer voor het kruiden van Ne de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd het vlees, maar ook heerlijk in = vruchtvlees in blokjes van ca. een Ye cm. Arabische gerechten als 5 Neem de aubergines van de barbecue. Schep hummus, falafel en tajines. EEN CRO ; + ul het vruchtvlees voorzichtig uit de schil (pas op, Alle specerijenmelanges het is heet]. Doe in een hoge beker en pureer met 4 van Euroma Original A Spices zijn 100% natuurlijk, KZ EC # de staafmixer. Meng de tomaten, peterselie en het = citroensap erdoor en breng de saus eventueel op zonder toegevoegd zout en 4 INDRUI M smaak met zout. samengesteld zoals in het u ger sa en land van oorsprong. = 6 Snijd het vlees van het bot en snijd in plakjes. ” Ed raf Serveer met de saus. Lekker met platbrood. | ps & = [1 BEVAT p.p.465 kcal-49 geiwit- 26 gvet, waarvan ER I RG 7 gverz.-7 gkoolhydraten, waarvan 7 gsuikers RE % ka 0.9 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 8.80 $ ed 9 I er Euroma by Jonnie Boer 5 FA Meer weten? , ge Ga naar euroma.nl Baharat =} blikje 80 g € 3.99 *Dit product is niet in elke We Albert Heijn-winkel verkrijgbaar. Bestel het eventueel op ah.nl. PA R

Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 33