Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

vt

a

Ebenen

t

Le

ADVERTORIAL ()

CES

D

5

Ne

+

=

TOMAHAHR MIET

2

&

En

La

JF

BAHARAT EN

ke

en

kt

GEROOSTERDE-AUBERGINESAUS

} N

K

ze

ar

Le

2

he

dee

© 1 tomahawk” (ca. 1 kilo, op kamertemperatuur)

en

e 2 el baharat (blikje 80 g, Euroma by Jonnie

Pi



Boer) e 1 tl grof zeezout e 3 el arachideolie

kt

#% @ 2 aubergines e Ye bakje platte peterselie (à 15 g)

me

Ze

ou

© 4 trostomaten e 1 el citroensap © barbecue

met deksel e vleesthermometer e staafmixer

%

a,

1 Steek de barbecue aan en bereid voor op

8

indirect grillen (alle kolen aan 1 kant).

2 Dep de tomahawk droog met keukenpapier en

CS

FA

wrijf rondom in met 1 el baharat, het zeezout en

1 el olie. Gril 10 min. boven de kolen op de bar-

ji

becue. Keer halverwege. Steek de thermometer

in het dikke deel van het vlees, zorg dat je het bot

> niet raakt. Gaar het vlees met de deksel dicht op

5

het indirecte deel van de barbecue (waar geen

er

>

kolen liggen) tot het een kerntemperatuur heeft

Sn

=» Eat

van 52 °C (medium rare). Dit duurt 30-40 min.

*

Neem van de barbecue en laat 15 min. losjes

100% NATUURLIJK

2

afgedekt met aluminiumfolie rusten.

el

Baharat is een populaire

ie

3 Halveer ondertussen de aubergines in de

specerijenmelange in het

Er

7

Fe

Tengte. Snijd het vruchtvlees kruislings in, zorg dat

Midden-Oosten. Warm, vol

je de schil niet raakt. Meng de rest van de baharat

en ietwat lichtzoet, met

j

Y:

met de rest van de olie en bestrijk het vruchtvlees

kenmerkende ingrediënten

4

ermee. Rooster in ca. 25 min. boven de kolen met

als paprika, nootmuskaat

5

de snijkant naar boven gaar.

en kaneel. Superlekker

Le

4 Snijd ondertussen de peterselie fijn. Halveer

voor het kruiden van

Ne

de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd het

vlees, maar ook heerlijk in

=

vruchtvlees in blokjes van ca. een Ye cm.

Arabische gerechten als

5 Neem de aubergines van de barbecue. Schep

hummus, falafel en tajines.

EEN CRO

;

+

ul

het vruchtvlees voorzichtig uit de schil (pas op,

Alle specerijenmelanges

het is heet]. Doe in een hoge beker en pureer met

4

van Euroma Original

A

Spices zijn 100% natuurlijk,

KZ

EC

# de staafmixer. Meng de tomaten, peterselie en het

=

citroensap erdoor en breng de saus eventueel op

zonder toegevoegd zout en

4

INDRUI

M

smaak met zout.

samengesteld zoals in het

u

ger

sa

en

land van oorsprong.

=

6 Snijd het vlees van het bot en snijd in plakjes.



Ed

raf

Serveer met de saus. Lekker met platbrood.

|

ps

&

=

[1

BEVAT p.p.465 kcal-49 geiwit- 26 gvet, waarvan

ER

I

RG

7 gverz.-7 gkoolhydraten, waarvan 7 gsuikers

RE

%

ka

0.9 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 8.80

$

ed

9

I

er

Euroma by Jonnie Boer

5

FA

Meer weten?

,

ge

Ga naar euroma.nl

Baharat

=}

blikje 80 g € 3.99

*Dit product is niet in elke

We

Albert Heijn-winkel verkrijgbaar.

Bestel het eventueel op ah.nl.

PA

R