Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 33

Hier is pagina 33 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
vt
a
Ebenen
t
Le
ADVERTORIAL ()
CES
D
5
Ne
+
=
TOMAHAHR MIET
2
&
En
La
JF
BAHARAT EN
ke
en
kt
GEROOSTERDE-AUBERGINESAUS
} N
K
ze
ar
Le
2
he
dee
© 1 tomahawk” (ca. 1 kilo, op kamertemperatuur)
en
e 2 el baharat (blikje 80 g, Euroma by Jonnie
Pi
“
Boer) e 1 tl grof zeezout e 3 el arachideolie
kt
#% @ 2 aubergines e Ye bakje platte peterselie (à 15 g)
me
Ze
ou
© 4 trostomaten e 1 el citroensap © barbecue
met deksel e vleesthermometer e staafmixer
%
a,
1 Steek de barbecue aan en bereid voor op
8
indirect grillen (alle kolen aan 1 kant).
2 Dep de tomahawk droog met keukenpapier en
CS
FA
wrijf rondom in met 1 el baharat, het zeezout en
1 el olie. Gril 10 min. boven de kolen op de bar-
ji
becue. Keer halverwege. Steek de thermometer
in het dikke deel van het vlees, zorg dat je het bot
> niet raakt. Gaar het vlees met de deksel dicht op
5
het indirecte deel van de barbecue (waar geen
er
>
kolen liggen) tot het een kerntemperatuur heeft
Sn
=» Eat
van 52 °C (medium rare). Dit duurt 30-40 min.
*
Neem van de barbecue en laat 15 min. losjes
100% NATUURLIJK
2
afgedekt met aluminiumfolie rusten.
el
Baharat is een populaire
ie
3 Halveer ondertussen de aubergines in de
specerijenmelange in het
Er
7
Fe
Tengte. Snijd het vruchtvlees kruislings in, zorg dat
Midden-Oosten. Warm, vol
je de schil niet raakt. Meng de rest van de baharat
en ietwat lichtzoet, met
j
Y:
met de rest van de olie en bestrijk het vruchtvlees
kenmerkende ingrediënten
4
ermee. Rooster in ca. 25 min. boven de kolen met
als paprika, nootmuskaat
5
de snijkant naar boven gaar.
en kaneel. Superlekker
Le
4 Snijd ondertussen de peterselie fijn. Halveer
voor het kruiden van
Ne
de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd het
vlees, maar ook heerlijk in
=
vruchtvlees in blokjes van ca. een Ye cm.
Arabische gerechten als
5 Neem de aubergines van de barbecue. Schep
hummus, falafel en tajines.
EEN CRO
;
+
ul
het vruchtvlees voorzichtig uit de schil (pas op,
Alle specerijenmelanges
het is heet]. Doe in een hoge beker en pureer met
4
van Euroma Original
A
Spices zijn 100% natuurlijk,
KZ
EC
# de staafmixer. Meng de tomaten, peterselie en het
=
citroensap erdoor en breng de saus eventueel op
zonder toegevoegd zout en
4
INDRUI
M
smaak met zout.
samengesteld zoals in het
u
ger
sa
en
land van oorsprong.
=
6 Snijd het vlees van het bot en snijd in plakjes.
”
Ed
raf
Serveer met de saus. Lekker met platbrood.
|
ps
&
=
[1
BEVAT p.p.465 kcal-49 geiwit- 26 gvet, waarvan
ER
I
RG
7 gverz.-7 gkoolhydraten, waarvan 7 gsuikers
RE
%
ka
0.9 gzout-5 gvezels- Prijs p.p. € 8.80
$
ed
9
I
er
Euroma by Jonnie Boer
5
FA
Meer weten?
,
ge
Ga naar euroma.nl
Baharat
=}
blikje 80 g € 3.99
*Dit product is niet in elke
We
Albert Heijn-winkel verkrijgbaar.
Bestel het eventueel op ah.nl.
PA
R