Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

dE Ry

se

ee

ee

BROOD



Er

Î

N

VOLOP KEUZE

Weizenbier zonder extra

Pm:

#

toegevoegde smaak-

makers. Lekker ver-

frissend bij de borrel.

Weihenstephaner

Hefe Weissbier, 50 cl

se

69

je

SE

A

u

IRA

ur

%

24%

99

re

TOKBROOD

2

7

nn

er

2

RE

A

}

ramen

mee

AH Robuust stokbrood

AH Turks brood

ET

=

wit, per stuk

re

LE

® 50 g roomboter (pakje 250 g,

De Zaanse Hoeve) e Y el sushigember

(potje 190 g, Saitaku) e 1 el sriracha (pittige

chilisaus) e 2 witte stokbroden (afbak,

PE

AA,

/ © Ä

a

AH Robuust) e 1 eetrijpe avocado

is

© Ya bakje munt (à 15 g) e 1 citroen

Î



(LE

IJF

© barbecue e staafmixer

x

Gi

ed

Nee

1 Steek de barbecue aan. Laat de boter

Ik

‘op kamertemperatuur komen. Snijd de

ER

AH Focaccia

!



sushigember fijn en meng met de boter en

de sriracha. Snijd de stokbroden in plakjes

paprika-olijf



{

AH Baguette wit

330 g

van ca. 1 cm, maar snijd niet helemaal door.

per stuk

a

f

7

Verdeel de boter tussen de sneetjes. Leg elk

65

brood op een stuk aluminiumfolie en rooster

=

Ni

15 |

ca. 20 min. op de barbecue. Keer halverwege.

Controleer regelmatig,

|

2 Maak ondertussen de avocadosaus.

£

Snijd de avocado in de lengte doormidden.

1

Verwijder de pit en schep het vruchtvlees

AH Pittig mediterraans

>

met een lepel uit de schil. Snijd de blaadjes

stokbrood, per stuk

van de munt grof. Pers de citroen uit. Doe

12°

de avocado, munt en 3 el citroensap in een

hoge beker en pureer met de staafmixer.

Verkrijgbaar vanaf 20 mei

ie

Voeg wat water toe als de saus te dik is.

Breng op smaak met peper en eventueel

zout. Serveer het srirachastokbrood met

je

de avocadosaus.

CA

Ca ss

BEVAT p.st. 1010 kcal : 21 geiwit- 40 gvet,

k

waarvan 17 g verz.: 136 g koolhydraten,

AH Desem spelt

pistolet, per stuk

waarvan 10 g suikers : 2.7 g zout

- 12 g vezels : Prijs p.st. € 2.90

12°

Pi

&

À

R