Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 69

Hier is pagina 69 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
He
ll
ADVERTORIAL ()
IJK ZIJN ZE, DEZE
ILDE GRATINS.
ALS ROMIG
ECUEPAKKETJES
OP EEN BEDJE VAN SLA.
we
—
AARDAPPEL
)
3
S BRAINS
gene
HE
à
À
CRU a
SA
El
Mn
ER
à VAN DE BBQ
4
|
BIJGERECHT ) (4 PERS. ) (40 MIN.)
® 1 courgette ® 1 rode ui (netje 500 g)
Ÿ
Ve
© 4 aardappelgratins emmentaler kaas en
GE
room (pak 400 g, Aviko, diepvries) e 8 plakjes
sd
atenspek (vleeswaren) e 50 g geraspte Goudse
oude kaas 48+ (zak 175 g) ® 1 bosje radijs
EL
#.
Le
>
® 14 zakje selderij (à 40 g) ® 3 el olijfolie mild
Er
(fles 1 liter) e 14 el wittewijnazijn e 1 el grove
mosterd ® 85 g veldsla (zakje) » barbecue met
deksel e keukentouw e 1 aluminium grillschaal
wegwerp, 16 x 26 cm)
=
1 Steek de barbecue aan. Schaaf de cour-
KROKANT EN ROMIG
ae
gette in de lengte in plakken en snijd de ui
Probeer jij als barbecue-
peen
in dunne ringen. Omwikkel de gratins met
liefhebber graag iets nieuws
de courgetteplakken en wikkel er 2 plakjes
uit? Dan zit je goed met de
atenspek omheen. Bind vast met een stukje
aardappelgratins van Aviko.
eukentouw en leg in de grillschaal. Bestrooi
De heerlijke combinatie van
de bovenkanten met de kaas en verdeel
aardappelschijfjes, room
Ë
ed
de ui erover. Rooster de gratins ca. 25 min.
re
En
en emmentaler kaas zijn
op de barbecue met de deksel dicht.
zowel goed te combineren
%
2 Snijd de radijs in partjes en de selderij fi
met vlees en vis als met
a
groenten en salade.
Klop een dressing van de olie, azijn en mosterd.
Breng op smaak met peper en zout.
En of je ze nu maakt zoals
3 Verdeel de sla, radijs en % van de selderij
in het recept of gewoon
zo: met de krokante korst
over een grote platte schaal. Besprenkel met
de dressing. Verdeel de gratins over de salade
en romige smaak van de
en bestrooi met de rest van de selderij
fijne aardappeltaartjes
bn
maak je indruk aan
TIP In plaats van oude kaas kun je ook
(de barbecueltafel!
Er
50 g komijnekaas (stukje, geraspt) gebruiken.
TIP Je kunt de gratins ook in de oven bereiden.
kh
Bak ze in 20-25 min. op 220 °C in het midden
van de voorverwarmde oven goudbruin en gaar.
li
LU
BEVAT p.p. 460 kcal 15 g eiwit- 35 gvet
waarvan 17 g verz. 20 g koolhydraten
waarvan 7 gsuikers- 2.5 g zout: 3 gvezels
2
Prijs p.p. € 2.40
Aviko Gratins emmentaler
as:
nn
kaas & room
A
pak 400 g € 3.49
ih
Meer weten? A VIKO
Ga naar aviko.nl
a
N
ZA
NC)
À