Albert Heijn - Folder van 24.04.2021 tot 02.05.2021 - Pagina 69




Hier is pagina 69 van 84 pagina's van de Albert Heijn folder, geldig van 24.04.2021 tot 02.05.2021.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

He

ll

ADVERTORIAL ()

IJK ZIJN ZE, DEZE

ILDE GRATINS.

ALS ROMIG

ECUEPAKKETJES

OP EEN BEDJE VAN SLA.

we



AARDAPPEL

)

3

S BRAINS

gene

HE

à

À

CRU a

SA

El

Mn

ER

à VAN DE BBQ

4

|

BIJGERECHT ) (4 PERS. ) (40 MIN.)

® 1 courgette ® 1 rode ui (netje 500 g)

Ÿ

Ve

© 4 aardappelgratins emmentaler kaas en

GE

room (pak 400 g, Aviko, diepvries) e 8 plakjes

sd

atenspek (vleeswaren) e 50 g geraspte Goudse

oude kaas 48+ (zak 175 g) ® 1 bosje radijs

EL

#.

Le

>

® 14 zakje selderij (à 40 g) ® 3 el olijfolie mild

Er

(fles 1 liter) e 14 el wittewijnazijn e 1 el grove

mosterd ® 85 g veldsla (zakje) » barbecue met

deksel e keukentouw e 1 aluminium grillschaal

wegwerp, 16 x 26 cm)

=

1 Steek de barbecue aan. Schaaf de cour-

KROKANT EN ROMIG

ae

gette in de lengte in plakken en snijd de ui

Probeer jij als barbecue-

peen

in dunne ringen. Omwikkel de gratins met

liefhebber graag iets nieuws

de courgetteplakken en wikkel er 2 plakjes

uit? Dan zit je goed met de

atenspek omheen. Bind vast met een stukje

aardappelgratins van Aviko.

eukentouw en leg in de grillschaal. Bestrooi

De heerlijke combinatie van

de bovenkanten met de kaas en verdeel

aardappelschijfjes, room

Ë

ed

de ui erover. Rooster de gratins ca. 25 min.

re

En

en emmentaler kaas zijn

op de barbecue met de deksel dicht.

zowel goed te combineren

%

2 Snijd de radijs in partjes en de selderij fi

met vlees en vis als met

a

groenten en salade.

Klop een dressing van de olie, azijn en mosterd.

Breng op smaak met peper en zout.

En of je ze nu maakt zoals

3 Verdeel de sla, radijs en % van de selderij

in het recept of gewoon

zo: met de krokante korst

over een grote platte schaal. Besprenkel met

de dressing. Verdeel de gratins over de salade

en romige smaak van de

en bestrooi met de rest van de selderij

fijne aardappeltaartjes

bn

maak je indruk aan

TIP In plaats van oude kaas kun je ook

(de barbecueltafel!

Er

50 g komijnekaas (stukje, geraspt) gebruiken.

TIP Je kunt de gratins ook in de oven bereiden.

kh

Bak ze in 20-25 min. op 220 °C in het midden

van de voorverwarmde oven goudbruin en gaar.

li

LU

BEVAT p.p. 460 kcal 15 g eiwit- 35 gvet

waarvan 17 g verz. 20 g koolhydraten

waarvan 7 gsuikers- 2.5 g zout: 3 gvezels

2

Prijs p.p. € 2.40

Aviko Gratins emmentaler

as:

nn

kaas & room

A

pak 400 g € 3.49

ih

Meer weten? A VIKO

Ga naar aviko.nl

a

N

ZA

NC)

À