Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 12

Hier is pagina 12 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
|
|
sınDs 1858
NIEUW
verkrijg
baar Veen:
Week 11
VEGETARISCH BROODBELEG
VAN STEGEMAN
Steeds meer mensen zijn op zoek
Sn
naar een alternatief of een variatie op
Sr
Slam
vleeswaren en kaas, om hun brood mee
BROOD
te beleggen. Stegeman speelt daarop in
BELEG
en introduceert drie varianten vegetarisch
he à
Ri
broodbeleg in de heerlijke smaken:
rn
LE
° Kerrie
* Tuinkruiden
—
« Mediterraans
De smaak en kwaliteit die men van Stegeman gewend is wordt verzekerd door de
combinatie van fijne tuinkruiden en randjes van pittige curry of mediterraanse kruiden.
Het vegetarische broodbeleg van Stegeman is rijk aan eiwitten en bevat geen
smaakversterkers of kleurstoffen. Er wordt met uitsluitend natuurlijke kleurstoffen
gewerkt op basis van radijs, appel en bosbessen. Ook heeft dit broodbeleg een beperkt
verzadigd vetgehalte (gemiddeld 1,5%) door het gebruik van zonnebloemolie. Stegeman
vegetarisch broodbeleg is tevens vrij van gluten, soja en lactose.
Deze nieuwe producten van Stegeman zijn in eerste instantie bedoeld voor diegenen
die willen overstappen naar een vegetarisch alternatief voor vleeswaren of voor hen die
gewoon op zoek zijn naar een nieuw soort beleg voor op brood. De originele smaak,
malse textuur en de typische vorm zorgt ervoor dat de boterham smaakvol en makkelijk
belegd kan worden.
Geniet ervan!
Kijk voor heerlijke recepten met dit broodbeleg op www.stegeman.nl/recepten
ge)
0
Fe
>;
=
Be nn
CC
LA
;
ar
|
|