Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31

Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Ä
ef
24
AG
ie
Dee
+
N
a
re AE
nr
#
) ©
Dit lepel je zo naar Binnen: Mag ik er
misschien twee?
“
en En ee eine
+
20 MINUTEN | 4 PERSONEN
Ve
4
ee
fam
À
+ 200 gr gerookte zalmfilet + 50 gr kom-
kommer + ‘2 lente-ui « 1 limoen (alleen
®
sap) « 2 el crème fraîche + % tl zout «
Ye tl peper e 1 tl vloeibare honing « 2
N
a
| Gen
Nu
takjes koriander (fijngehakt)
I
à
Snijd de gerookte zalmfilet fijn. Snijd de
=
Mn
komkommer in blokjes van Y cm. Snijd
de lente-ui zeer fijn. Meng 1 eetlepel li-
À.
moensap met de crème fraîche in een
2
schaal. Schep de zalmstukjes, komkom-
A
7
merblokjes en de lente- ui erdoor. Breng
>
op smaak met zout en peper. Meng een
AN
dressing van 3 eetlepels limoensap en de
=
honing. Breng op smaak met zout en pe-
di
2
per. Meng het korianderblad erdoor. Be-
me
heff
N
druppel de zalmtartaar met de dressing.
j
je
Garneer met een stukje korianderblad en
I
cr
een piepklein stukje limoen. Serveer de
N
>
zalmtartaar op een aantal amuse- of eet-
nd
lepels die je samen op een schaal legt.
vn ann nee
æ
PER EENPERSOONSPORTIE 135 KCAL | 8 GR
VET|3 GRKOOLHYDRATEN | 11 GR EIWIT|1GR
+
Nn
En
Ÿ
VEZELS | 2 GR ZOUT
ra
a
A
Ta! Als je niet van koriander houdt,
>
er
kun je dille gebruiken.
or &
à.
+
NAN
%
NW
N
N
LUN
à
NE
=
pa
Pi
7
Te
HW)
vf
I
À
EE
Aid
sr
Zalmtartaar
31