Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31
Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31
Ä ef 24 AG ie Dee + N a re AE nr # ) © Dit lepel je zo naar Binnen: Mag ik er misschien twee? “ en En ee eine + 20 MINUTEN | 4 PERSONEN Ve 4 ee fam À + 200 gr gerookte zalmfilet + 50 gr kom- kommer + ‘2 lente-ui « 1 limoen (alleen ® sap) « 2 el crème fraîche + % tl zout « Ye tl peper e 1 tl vloeibare honing « 2 N a | Gen Nu takjes koriander (fijngehakt) I à Snijd de gerookte zalmfilet fijn. Snijd de = Mn komkommer in blokjes van Y cm. Snijd de lente-ui zeer fijn. Meng 1 eetlepel li- À. moensap met de crème fraîche in een 2 schaal. Schep de zalmstukjes, komkom- A 7 merblokjes en de lente- ui erdoor. Breng > op smaak met zout en peper. Meng een AN dressing van 3 eetlepels limoensap en de = honing. Breng op smaak met zout en pe- di 2 per. Meng het korianderblad erdoor. Be- me heff N druppel de zalmtartaar met de dressing. j je Garneer met een stukje korianderblad en I cr een piepklein stukje limoen. Serveer de N > zalmtartaar op een aantal amuse- of eet- nd lepels die je samen op een schaal legt. vn ann nee æ PER EENPERSOONSPORTIE 135 KCAL | 8 GR VET|3 GRKOOLHYDRATEN | 11 GR EIWIT|1GR + Nn En Ÿ VEZELS | 2 GR ZOUT ra a A Ta! Als je niet van koriander houdt, > er kun je dille gebruiken. or & à. + NAN % NW N N LUN à NE = pa Pi 7 Te HW) vf I À EE Aid sr Zalmtartaar 31
Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31