Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 31




Hier is pagina 31 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Ä

ef

24

AG

ie

Dee

+

N

a

re AE

nr

#

) ©

Dit lepel je zo naar Binnen: Mag ik er

misschien twee?



en En ee eine

+

20 MINUTEN | 4 PERSONEN

Ve

4

ee

fam

À

+ 200 gr gerookte zalmfilet + 50 gr kom-

kommer + ‘2 lente-ui « 1 limoen (alleen

®

sap) « 2 el crème fraîche + % tl zout «

Ye tl peper e 1 tl vloeibare honing « 2

N

a

| Gen

Nu

takjes koriander (fijngehakt)

I

à

Snijd de gerookte zalmfilet fijn. Snijd de

=

Mn

komkommer in blokjes van Y cm. Snijd

de lente-ui zeer fijn. Meng 1 eetlepel li-

À.

moensap met de crème fraîche in een

2

schaal. Schep de zalmstukjes, komkom-

A

7

merblokjes en de lente- ui erdoor. Breng

>

op smaak met zout en peper. Meng een

AN

dressing van 3 eetlepels limoensap en de

=

honing. Breng op smaak met zout en pe-

di

2

per. Meng het korianderblad erdoor. Be-

me

heff

N

druppel de zalmtartaar met de dressing.

j

je

Garneer met een stukje korianderblad en

I

cr

een piepklein stukje limoen. Serveer de

N

>

zalmtartaar op een aantal amuse- of eet-

nd

lepels die je samen op een schaal legt.

vn ann nee

æ

PER EENPERSOONSPORTIE 135 KCAL | 8 GR

VET|3 GRKOOLHYDRATEN | 11 GR EIWIT|1GR

+

Nn

En

Ÿ

VEZELS | 2 GR ZOUT

ra

a

A

Ta! Als je niet van koriander houdt,

>

er

kun je dille gebruiken.

or &

à.

+

NAN

%

NW

N

N

LUN

à

NE

=

pa

Pi

7

Te

HW)

vf

I

À

EE

Aid

sr

Zalmtartaar

31