Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 14

Hier is pagina 14 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
à
r
“à
Voorjaarsgroen
Het voorjaar lonkt en daar horen natuurlijk witte asperges bij.
Maar er is nog meer lekkers vers van Hollandse bodem. Wat
dacht je van paksoi en onze lekkere cocktailtrostomaat of de
tros-cherrytomaat? We hebben een paar lekkere recepten voor
je uitgezocht.
Voorjaarsalade met witte
spekjes in 3 minuten rondom knapperig. Schep de
asperges
gebakken spekjes uit de pan op keukenpapier en zet
Zo eet je ze wel heel lenteachtig!
apart tot gebruik. Was de kropsla en laat goed uitlek-
En nn
ken in een vergiet. Was de bleekselderij en snijd in
20 MINUTEN | 4 PERSONEN
hele kleine blokjes. Pers de sinaasappel uit en pluk de
einen
blaadjes munt van de stelen. Mix het sinaasappelsap,
« 600 gr Hollandse witte asperges « 2 el olijfolie «
de blaadjes munt, de yoghurt en 1 eetlepel olijfolie
100 gr spekblokjes « 1 kropsla e 100 gr bleekselde-
tot een dressing en breng op smaak met peper. Ver-
rije Y2 sinaasappel e 5 gr verse munt e 4 el yoghurt
deel de sla, asperges, bleekselderij, spekjes, walnoten
« 100 gr walnoten « 100 gr gorgonzola « 4 spelt-
en de dressing over de borden. Verbrokkel de gor-
brood e Y2 tl peper « % tl zout e extra: staafmixer
gonzola over de salade en serveer het brood erbij.
Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil
Top! Serveer het brood met een lichte en frisse
de asperges en verwijder het harde gedeelte van de
kruidenboter.
onderkant. Snijd de asperges in tweeën en kook ze in
En
vaten
8 minuten beetgaar. Schep de asperges voorzichtig
PER EENPERSOONSPORTIE 635 KCAL | 37 GR VET | 47 GR
KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT | 10 GR VEZELS | 3,1 GR ZOUT
uit de pan in een bak of kom en laat even afkoelen
onder koud stromend water. Verhit in de tussentijd
een koekenpan met 1 eetlepel olijfolie en bak de
14 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP