Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 14




Hier is pagina 14 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

à

r

“à

Voorjaarsgroen

Het voorjaar lonkt en daar horen natuurlijk witte asperges bij.

Maar er is nog meer lekkers vers van Hollandse bodem. Wat

dacht je van paksoi en onze lekkere cocktailtrostomaat of de

tros-cherrytomaat? We hebben een paar lekkere recepten voor

je uitgezocht.

Voorjaarsalade met witte

spekjes in 3 minuten rondom knapperig. Schep de

asperges

gebakken spekjes uit de pan op keukenpapier en zet

Zo eet je ze wel heel lenteachtig!

apart tot gebruik. Was de kropsla en laat goed uitlek-

En nn

ken in een vergiet. Was de bleekselderij en snijd in

20 MINUTEN | 4 PERSONEN

hele kleine blokjes. Pers de sinaasappel uit en pluk de

einen

blaadjes munt van de stelen. Mix het sinaasappelsap,

« 600 gr Hollandse witte asperges « 2 el olijfolie «

de blaadjes munt, de yoghurt en 1 eetlepel olijfolie

100 gr spekblokjes « 1 kropsla e 100 gr bleekselde-

tot een dressing en breng op smaak met peper. Ver-

rije Y2 sinaasappel e 5 gr verse munt e 4 el yoghurt

deel de sla, asperges, bleekselderij, spekjes, walnoten

« 100 gr walnoten « 100 gr gorgonzola « 4 spelt-

en de dressing over de borden. Verbrokkel de gor-

brood e Y2 tl peper « % tl zout e extra: staafmixer

gonzola over de salade en serveer het brood erbij.

Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil

Top! Serveer het brood met een lichte en frisse

de asperges en verwijder het harde gedeelte van de

kruidenboter.

onderkant. Snijd de asperges in tweeën en kook ze in

En

vaten

8 minuten beetgaar. Schep de asperges voorzichtig

PER EENPERSOONSPORTIE 635 KCAL | 37 GR VET | 47 GR

KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT | 10 GR VEZELS | 3,1 GR ZOUT

uit de pan in een bak of kom en laat even afkoelen

onder koud stromend water. Verhit in de tussentijd

een koekenpan met 1 eetlepel olijfolie en bak de

14 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP