Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 14
Hier is pagina 14 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 14 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 14
à r “à Voorjaarsgroen Het voorjaar lonkt en daar horen natuurlijk witte asperges bij. Maar er is nog meer lekkers vers van Hollandse bodem. Wat dacht je van paksoi en onze lekkere cocktailtrostomaat of de tros-cherrytomaat? We hebben een paar lekkere recepten voor je uitgezocht. Voorjaarsalade met witte spekjes in 3 minuten rondom knapperig. Schep de asperges gebakken spekjes uit de pan op keukenpapier en zet Zo eet je ze wel heel lenteachtig! apart tot gebruik. Was de kropsla en laat goed uitlek- En nn ken in een vergiet. Was de bleekselderij en snijd in 20 MINUTEN | 4 PERSONEN hele kleine blokjes. Pers de sinaasappel uit en pluk de einen blaadjes munt van de stelen. Mix het sinaasappelsap, « 600 gr Hollandse witte asperges « 2 el olijfolie « de blaadjes munt, de yoghurt en 1 eetlepel olijfolie 100 gr spekblokjes « 1 kropsla e 100 gr bleekselde- tot een dressing en breng op smaak met peper. Ver- rije Y2 sinaasappel e 5 gr verse munt e 4 el yoghurt deel de sla, asperges, bleekselderij, spekjes, walnoten « 100 gr walnoten « 100 gr gorgonzola « 4 spelt- en de dressing over de borden. Verbrokkel de gor- brood e Y2 tl peper « % tl zout e extra: staafmixer gonzola over de salade en serveer het brood erbij. Breng een pan met water en zout aan de kook. Schil Top! Serveer het brood met een lichte en frisse de asperges en verwijder het harde gedeelte van de kruidenboter. onderkant. Snijd de asperges in tweeën en kook ze in En vaten 8 minuten beetgaar. Schep de asperges voorzichtig PER EENPERSOONSPORTIE 635 KCAL | 37 GR VET | 47 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT | 10 GR VEZELS | 3,1 GR ZOUT uit de pan in een bak of kom en laat even afkoelen onder koud stromend water. Verhit in de tussentijd een koekenpan met 1 eetlepel olijfolie en bak de 14 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP
Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 14