Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 41 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 41
u se FL FF = Ee 9 EF ä 4 ie d Jullie antiverspillingstips Koskwerkshep pumwi kekon 1. Maak een kookplan voor de week. 2. Koop niet meer dan nodig. Zonder vorapvilling Spontane aankopen lijden vaak tot verspilling. 3. Gebruik aangesneden groen- ten of open zakjes sla zo snel mogelijk. Vandaag een recept met Uitgekookt! een halve paprika? Gebruik dan morgen de andere helft in een pastasaus of salade. Regelmatig organiseert Coop thema-avonden 4. Heb je minder gegeten dan ge- en kookworkshops. Leuk voor de aanwezige pland? Vries restjes in of verwerk ze in een soep, pizza of omelet. klanten en interessant voor ons. Want wat 5. Houd kliekjesdag. Kijk op zater- kunnen we veel van elkaar leren, bijvoorbeeld dag wat er nog in je koelkast ligt en gebruik dat. over puur koken zonder verspilling e Ha Tip van kok Ruud: “Heb je verse kruiden of sla over? Maal het met de staafmixer fijn met olie en het ans Stapel, manager coöperatie- zout. Dit keer stond ‘puur koken zonder blijft weken goed. Lekker als zaken van Coop Supermarkten: voedselverspilling’ op het programma. dressing voor een salade, over H “Als coöperatie vragen - en krijgen Verdeeld over drie avonden gingen zo’n een pizza of als basis voor een we - regelmatig feedback van klanten door 75 klantenpanelleden en ledenraadsleden pesto. middel van winkelpanels en een online onder leiding van kok Ruud Jansen aan de luisterpanel. Regelmatig houden we slag. Ruud is inmiddels een bekend Puur koken tafelgesprekken en themabijeenkomsten. gezicht, die met de Rijdende Keukentafel Vers bereiden blijkt helemaal Onze winkelpanelleden informeren ons door het land trekt en kookt bij winkelo- niet zoveel werk. over lokale ontwikkelingen, geven ons peningen en evenementen. Ook hij is een. 1. Snijd je groenten zelf dan heb- op- of aanmerkingen, suggesties en groot voorstander van koken met zo min ben ze meer smaak. adviezen door. Daaruit bleek dat er op dit mogelijk toevoegingen. “De pure smaken 2. Verse groenten hebben geen moment veel aandacht is voor voedselver- van bijvoorbeeld groenten of vlees zijn toevoegingen nodig. Probeer eens spilling, maar ook de wens om puur te vaak al zo lekker, het is zonde om die te broccoli en boontjes zonder zout. koken. Daar proberen we als supermarkt verstoppen onder allerlei smaakmakers. Je proeft de pure smaak veel beter. op in te spelen. Zo hebben we ons tegen 3. Wen (geleidelijk) aan eten met voedselverspilling aangesloten bij de app KENNIS DELEN minder zout. Als je puur kookt, Too Good To Go en helpen we onze klanten De avond begon met de meegenomen tips ben jij degene die beslist hoeveel aan inspiratie met onze uitgebreide van de aanwezigen om voedselverspilling zout je toevoegt. online database vol restjesrecepten. Het te voorkomen. Daarna werd gekeken wat 4. Kook groenten met weinig water. inspelen op puur koken zie je in onze Daarmee verlies je minder vitami- puur koken precies is en hoe je dat zelf winkel terug doordat we steeds meer vers- kunt doen. Uiteindelijk werd er gekookt nes en smaak. 5. Gebruik verse of gedroogde pakketten aanbieden. en geproefd. Hans Stapel: “Deze avond was bedoeld om van elkaar te leren. De leden kruiden als peterselie, lavas (maggi- KOOKWORKSHOP onderling, maar ook wij als Coop. Maar plant) of basilicum. Ook uien, In de afgelopen jaren organiseerden we al natuurlijk is het ook gewoon gezellig om knoflook, peper en citroen(schil) elkaar te ontmoeten en samen te koken. een kookworkshop met Top! van Coop zijn goede vervangers voor zout of producten en een over koken met minder kruidenmix. A
Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 41