Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 28




Hier is pagina 28 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

N

Uitgepakt

Onze rendang met rijst kent vele fans. Logisch, want hij

wordt gemaakt met alleen maar eerlijke en natuurlijke

ingrediënten. Om dat te bewijzen, hebben we ons

gestoofd rundvlees in kokosmelk met rijst en

sperziebonen voor je ontleed.

Topper rendang met rijst

‘Uit de keuken van Coop

Het ruikt en smaakt alsof je zelf uren in de keuken hebt gestaan,

maar -pling- daar klinkt de magnetron.

an Oosterbroek is versspecialist van Coop

Mede door de kleinschalige aanpak is de kwaliteit hoog

supermarkten: “Als voormalig slager en buiten-

en de smaak zeer goed. We wilden geen concessies doen

kookfanaat ben ik gek op stoofpotjes. Het hele

aan de kwaliteit en dat is gelukt. StarCuisine pasteuri-

huis vult zich urenlang met de lekkerste geuren en het

seert niet, waardoor smaak en textuur optimaal

eindresultaat is de overtreffende trap van comfortfood.

behouden blijven. Rendang wordt klassiek geserveerd

De rendang is de Indo-variant van onze oer-Hollandse

met nasi kuning (rijst gestoomd in kokos) en sambal

hachee. Tegenwoordig is rendang zo hip dat er allerlei

goreng boontjes. Het is een van onze meest populaire.

variaties verschijnen, zoals de rendang bitterbal, frietje

verse maaltijden. Het is snel, lekker, makkelijk en

rendang en zelfs rendang chips. Het blijft lastig om het

0

recept van dé authentieke rendang te achterhalen. Elke

voor deze maaltijd.

Indonesische familie heeft een eigen recept en vaak een

geheime specerijen- en kruidenmix. In elk geval typeert

de echte rendang zich door gebruik van kokosroom,

re

kemirinoot, sambal en lang gestoofd rundvlees.

ee

Kd

Kenmerkende specerijen zijn citroengras, laos, gember,

kurkuma en limoenblad. De rendang voor ‘Uit de

Keuken van Coop’ wordt speciaal voor ons gemaakt

door StarCuisine. Zij maken de rendang op ambachte-

Es

lijke wijze: vanaf de basis met 100% natuurlijke

ingrediënten en bijvoorbeeld 3 sterren Beter Leven

keurmerk rundvlees. De rendang wordt met passie en

be

liefde bereid door koks uit het land van herkomst.

28 AAN DE KEUKENTAFEL MET ° °°);