Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 28

Hier is pagina 28 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
N
Uitgepakt
Onze rendang met rijst kent vele fans. Logisch, want hij
wordt gemaakt met alleen maar eerlijke en natuurlijke
ingrediënten. Om dat te bewijzen, hebben we ons
gestoofd rundvlees in kokosmelk met rijst en
sperziebonen voor je ontleed.
Topper rendang met rijst
‘Uit de keuken van Coop
Het ruikt en smaakt alsof je zelf uren in de keuken hebt gestaan,
maar -pling- daar klinkt de magnetron.
an Oosterbroek is versspecialist van Coop
Mede door de kleinschalige aanpak is de kwaliteit hoog
supermarkten: “Als voormalig slager en buiten-
en de smaak zeer goed. We wilden geen concessies doen
kookfanaat ben ik gek op stoofpotjes. Het hele
aan de kwaliteit en dat is gelukt. StarCuisine pasteuri-
huis vult zich urenlang met de lekkerste geuren en het
seert niet, waardoor smaak en textuur optimaal
eindresultaat is de overtreffende trap van comfortfood.
behouden blijven. Rendang wordt klassiek geserveerd
De rendang is de Indo-variant van onze oer-Hollandse
met nasi kuning (rijst gestoomd in kokos) en sambal
hachee. Tegenwoordig is rendang zo hip dat er allerlei
goreng boontjes. Het is een van onze meest populaire.
variaties verschijnen, zoals de rendang bitterbal, frietje
verse maaltijden. Het is snel, lekker, makkelijk en
rendang en zelfs rendang chips. Het blijft lastig om het
0
recept van dé authentieke rendang te achterhalen. Elke
voor deze maaltijd.
Indonesische familie heeft een eigen recept en vaak een
geheime specerijen- en kruidenmix. In elk geval typeert
de echte rendang zich door gebruik van kokosroom,
re
kemirinoot, sambal en lang gestoofd rundvlees.
ee
Kd
Kenmerkende specerijen zijn citroengras, laos, gember,
kurkuma en limoenblad. De rendang voor ‘Uit de
Keuken van Coop’ wordt speciaal voor ons gemaakt
door StarCuisine. Zij maken de rendang op ambachte-
Es
lijke wijze: vanaf de basis met 100% natuurlijke
ingrediënten en bijvoorbeeld 3 sterren Beter Leven
keurmerk rundvlees. De rendang wordt met passie en
be
liefde bereid door koks uit het land van herkomst.
28 AAN DE KEUKENTAFEL MET ° °°);