Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 28
Hier is pagina 28 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 28 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 28
N N Uitgepakt Onze rendang met rijst kent vele fans. Logisch, want hij wordt gemaakt met alleen maar eerlijke en natuurlijke ingrediënten. Om dat te bewijzen, hebben we ons gestoofd rundvlees in kokosmelk met rijst en sperziebonen voor je ontleed. Topper rendang met rijst ‘Uit de keuken van Coop Het ruikt en smaakt alsof je zelf uren in de keuken hebt gestaan, maar -pling- daar klinkt de magnetron. an Oosterbroek is versspecialist van Coop Mede door de kleinschalige aanpak is de kwaliteit hoog supermarkten: “Als voormalig slager en buiten- en de smaak zeer goed. We wilden geen concessies doen kookfanaat ben ik gek op stoofpotjes. Het hele aan de kwaliteit en dat is gelukt. StarCuisine pasteuri- huis vult zich urenlang met de lekkerste geuren en het seert niet, waardoor smaak en textuur optimaal eindresultaat is de overtreffende trap van comfortfood. behouden blijven. Rendang wordt klassiek geserveerd De rendang is de Indo-variant van onze oer-Hollandse met nasi kuning (rijst gestoomd in kokos) en sambal hachee. Tegenwoordig is rendang zo hip dat er allerlei goreng boontjes. Het is een van onze meest populaire. variaties verschijnen, zoals de rendang bitterbal, frietje verse maaltijden. Het is snel, lekker, makkelijk en rendang en zelfs rendang chips. Het blijft lastig om het 0 recept van dé authentieke rendang te achterhalen. Elke voor deze maaltijd. Indonesische familie heeft een eigen recept en vaak een geheime specerijen- en kruidenmix. In elk geval typeert de echte rendang zich door gebruik van kokosroom, re kemirinoot, sambal en lang gestoofd rundvlees. ee Kd Kenmerkende specerijen zijn citroengras, laos, gember, kurkuma en limoenblad. De rendang voor ‘Uit de Keuken van Coop’ wordt speciaal voor ons gemaakt door StarCuisine. Zij maken de rendang op ambachte- Es lijke wijze: vanaf de basis met 100% natuurlijke ingrediënten en bijvoorbeeld 3 sterren Beter Leven keurmerk rundvlees. De rendang wordt met passie en be liefde bereid door koks uit het land van herkomst. 28 AAN DE KEUKENTAFEL MET ° °°);
Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 28