Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 26




Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Burger van zwarte bonen

Aubergines met ras el

Portobello Wellington

met cheddar en guacamole

hanout, geitenkaas, dadels

De portobello is vanwege zijn vlezige

Een vegetarische burger om vlees-

en parelcouscous

structuur geliefd bij zowel vleeseters

eters mee te verleiden.

Aubergines met een oosters tintje

als vegetariërs.

EEE EEE Eee

zorgen ervoor dat je het vlees niet mist.

en sen ere ete

VOORBEREIDINGSTIJD 30 MINUTEN + BEREI-

we

at,

VOORBEREIDING 20 MINUTEN + BEREIDING 35

DING 10 MINUTEN | 4 PERSONEN

VOORBEREIDING 20 MINUTEN + BEREIDING 50

MINUTEN | 4 PERSONEN

sms oo nn

a nr ite ee

MINUTES | 4 PERSONEN

+ 400 gr zwarte bonen uit blik e 1ei + 40

e 8 plakjes bladerdeeg « 200 gr verse spi-

gr paneermeel e 50 gr amandelmeel « 1 tl

e 2 grote aubergines « 4 el olijfolie « 42 tl

nazie (gewassen, droog) « 300 gr linzen

paprikapoeder e % bos koriander e % tl

peper « Y2 tl zout e 1 ui e 1 teentje knof-

(blik) « 50 gr Italiaanse harde kaas (bv.

zout « % tl peper « 2 el olijfolie om in te

look « 2 tl ras el hanout « 10 takjes platte

Grana Padano) « 1/3 tl zout + 1/3 tl vers-

bakken e extra: 4 satéprikkers GARNITUUR

peterselie (gehakt) « 5 takjes koriander

gemalen zwarte peper « 1 el (verse) tijm «

e 1 rode uie 1tl honing e 1 blikje dip na-

(gehakt) + 200 gr geitenkaas rondjes + 65

4 portobello's « 4 el paneermeel « 60 gr

cho cheese style (Santa Maria) e 4 ham-

gr pecannoten + 12 dadels (ontpit) + 1 el

walnoten « 2 tl sesamzaad « 1 eigeel « ex-

burgerbroodjes « 2 bladeren ijsbergsla «

sesamzaadjes « 2 el aceto balsamico cre-

tra: deegroller, bakpapier

8 plakken tomaat e 8 lange plakjes au-

ma GELE PARELCOUSCOUS e 200 gr (parel)

gurk 50 gr tortillachips GUACAMOLE « 2

couscous e 1 el kurkuma e 1 blokje

Verwarm de oven voor op 210 graden.

avocado’s e 1 teentje knoflook + 1-2 el li-

groentenbouillonpoeder e 2 el olijfolie

Laat het bladerdeeg ontdooien. Hak de

moensap + 42 tl chilipoeder e % tl peper

e Ys tl peper e % tl zout

spinazie en wok de spinazie al omschep-

e mespunt zout

pend enkele minuten zonder toevoeging

Verwarm de oven voor op 220 graden.

van water of olie. Spoel de linzen af, laat

Laat de bonen uitlekken in een vergiet.

Snijd de aubergines in de lengte door-

goed uitlekken en voeg toe aan de spina-

Klop het ei los in een kom en voeg pa-

midden. Snijd de binnenkant van de au-

zie. Snijd dunne plakjes van de kaas en

neermeel, amandelmeel en de paprika-

bergine kruislings in met de punt van je

verbrokkel deze over de vulling. Breng het

poeder toe. Voeg de bonen toe, prak ze

mes en leg in een ovenschaal. Besprenkel

geheel op smaak met zout, peper en tijm-

gedeeltelijk en meng tot een stevige mas-

met 2 el olijfolie en met wat peper en zout

blaadjes. Rol de plakjes bladerdeeg een

sa. Hak de verse koriander fijn inclusief de

en bak de aubergines ongeveer 30 minu-

beetje uit. Maak de portobello schoon

steeltjes. Voeg de koriander toe aan het

ten in de oven. Laat de aubergines afkoe-

met een doekje of borsteltje en snijd een

mengsel en breng op smaak met zout en

len en schep voorzichtig het zachte vlees

stukje van de onderkant van de steel af.

peper. Vorm hiervan vier ronde burgers.

uit de aubergine, zonder de schil te be-

Leg een plakje bladerdeeg voor je. Schep

Leg ze even in de koelkast om steviger te

schadigen. Zet beiden apart. Snijd onder-

er een laagje paneermeel op, een hoopje

worden. Verwarm olie in een pan en bak

tussen de ui grof en hak de knoflook fijn.

spinaziemengsel en leg er een kwart van

de burgers om en om bruin en warm. Dit

Bak ze in 2 el olijfolie met de ras el hanout,

de walnoten op. Leg hier een portobello

duurt zo'n 8 minuten. Maak de ui schoon,

peper en zout. Laat ze niet echt kleuren,

bovenop. Maak de randen licht vochtig

snijd doormidden en snijd er halve ringen

maar zorg dat ze zacht worden. Neem de

met een beetje water, dek af met een

van. Bak ze even kort in een theelepel ho-

pan van het vuur en voeg het zachte au-

nieuw plakje bladerdeeg en druk ze stevig

ning beetgaar. GUACAMOLE Schil en ont-

berginevruchtvlees toe. Voeg de gehakte

amen. Bestrijk het bladerdeeg royaal

pit de avocado’s. Pel de teen knoflook en

verse kruiden toe en breng op smaak met

met eigeel en bestrooi met sesamzaad-

hak deze fijn. Prak het vruchtvlees van de

peper en zout. Schep het mengsel nu te-

jes. Prik met een scherp mes een paar

avocado’s met de knoflook en het li-

rug in de aubergineschillen en zet weer in

kleine gaatjes in het deeg. Bak de Wel-

moensap tot een smeuige guacamol

de hete oven voor 10 minuten. Voeg de

lingtons op een met bakpapier bedekte

Breng op smaak met chilipeper, zout en

laatste 2 minuten 3 rondjes geitenkaas

bakplaat minstens 35 minuten in de voor-

peper. SERVEREN Roer de cheese-dip

per aubergine toe en een paar pecanno-

verwarmde oven

door. Toast de doorgesneden hambur-

ten. Kook ondertussen de parelcouscous

gerbroodjes even kort in een koekenpan

in 12 minuten in ruim water met het

PER EENPERSOONSPORTIE 725 KCAL | 40 GR

aan de binnenkant. Beleg een hambur-

groentebouillonblokje en de kurkuma zo-

VET | 65 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT | 10

gerbroodje met een blaadje sla en schep

als aangegeven staat op de verpakking.

GR VEZELS | 1,7 GR ZOUT

hier een flinke lepel guacamole op. Leg

Giet af en spoel af met heet water. Breng

daar een burger op en bedek deze met

op smaak met wat olijfolie en zout en pe-

een plak tomaat, 2 schijfjes augurk en een

per uit de molen. Serveer de aubergines

lepel uienringen. Giet een scheut chee-

met de gehalveerde dadels zonder pit,

se-dip over de burger en sluit af met de

sesamzaadjes, wat verse kruiden en de

nn

bovenkant van het broodje. Zet vast met

parelcouscous.

Besprenkel

met

wat

een prikker. Serveer de tortillachips erbij

mooie streepjes aceto balsamico crema.

MEER VEGETARISCH?

en eventueel wat korianderblaadjes.

Heb je de vega-smaak te pakken

DEEE EEE

PER EENPERSOONSPORTIE 700 KCAL | 39 GR

gekregen? Op coop.nl/vegetarisch

PPER EENPERSOONSPORTIE 800 KCAL | 45 GR

VET | 62 GR KOOLHYDRATEN | 21 GR EIWIT | 8

verzamelden wij de lekkerste

VET | 68 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT | 17

GR VEZELS | 2,5 GR ZOUT

recepten.

GR VEZELS | 3 GR ZOUT

=

CE

26 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP