Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 26


Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Coop Folder 16.03.2020

Hier is pagina 26 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 26

Burger van zwarte bonen Aubergines met ras el Portobello Wellington met cheddar en guacamole hanout, geitenkaas, dadels De portobello is vanwege zijn vlezige Een vegetarische burger om vlees- en parelcouscous structuur geliefd bij zowel vleeseters eters mee te verleiden. Aubergines met een oosters tintje als vegetariërs. EEE EEE Eee zorgen ervoor dat je het vlees niet mist. en sen ere ete VOORBEREIDINGSTIJD 30 MINUTEN + BEREI- we at, VOORBEREIDING 20 MINUTEN + BEREIDING 35 DING 10 MINUTEN | 4 PERSONEN VOORBEREIDING 20 MINUTEN + BEREIDING 50 MINUTEN | 4 PERSONEN sms oo nn a nr ite ee MINUTES | 4 PERSONEN + 400 gr zwarte bonen uit blik e 1ei + 40 e 8 plakjes bladerdeeg « 200 gr verse spi- gr paneermeel e 50 gr amandelmeel « 1 tl e 2 grote aubergines « 4 el olijfolie « 42 tl nazie (gewassen, droog) « 300 gr linzen paprikapoeder e % bos koriander e % tl peper « Y2 tl zout e 1 ui e 1 teentje knof- (blik) « 50 gr Italiaanse harde kaas (bv. zout « % tl peper « 2 el olijfolie om in te look « 2 tl ras el hanout « 10 takjes platte Grana Padano) « 1/3 tl zout + 1/3 tl vers- bakken e extra: 4 satéprikkers GARNITUUR peterselie (gehakt) « 5 takjes koriander gemalen zwarte peper « 1 el (verse) tijm « e 1 rode uie 1tl honing e 1 blikje dip na- (gehakt) + 200 gr geitenkaas rondjes + 65 4 portobello's « 4 el paneermeel « 60 gr cho cheese style (Santa Maria) e 4 ham- gr pecannoten + 12 dadels (ontpit) + 1 el walnoten « 2 tl sesamzaad « 1 eigeel « ex- burgerbroodjes « 2 bladeren ijsbergsla « sesamzaadjes « 2 el aceto balsamico cre- tra: deegroller, bakpapier 8 plakken tomaat e 8 lange plakjes au- ma GELE PARELCOUSCOUS e 200 gr (parel) gurk 50 gr tortillachips GUACAMOLE « 2 couscous e 1 el kurkuma e 1 blokje Verwarm de oven voor op 210 graden. avocado’s e 1 teentje knoflook + 1-2 el li- groentenbouillonpoeder e 2 el olijfolie Laat het bladerdeeg ontdooien. Hak de moensap + 42 tl chilipoeder e % tl peper e Ys tl peper e % tl zout spinazie en wok de spinazie al omschep- e mespunt zout pend enkele minuten zonder toevoeging Verwarm de oven voor op 220 graden. van water of olie. Spoel de linzen af, laat Laat de bonen uitlekken in een vergiet. Snijd de aubergines in de lengte door- goed uitlekken en voeg toe aan de spina- Klop het ei los in een kom en voeg pa- midden. Snijd de binnenkant van de au- zie. Snijd dunne plakjes van de kaas en neermeel, amandelmeel en de paprika- bergine kruislings in met de punt van je verbrokkel deze over de vulling. Breng het poeder toe. Voeg de bonen toe, prak ze mes en leg in een ovenschaal. Besprenkel geheel op smaak met zout, peper en tijm- gedeeltelijk en meng tot een stevige mas- met 2 el olijfolie en met wat peper en zout blaadjes. Rol de plakjes bladerdeeg een sa. Hak de verse koriander fijn inclusief de en bak de aubergines ongeveer 30 minu- beetje uit. Maak de portobello schoon steeltjes. Voeg de koriander toe aan het ten in de oven. Laat de aubergines afkoe- met een doekje of borsteltje en snijd een mengsel en breng op smaak met zout en len en schep voorzichtig het zachte vlees stukje van de onderkant van de steel af. peper. Vorm hiervan vier ronde burgers. uit de aubergine, zonder de schil te be- Leg een plakje bladerdeeg voor je. Schep Leg ze even in de koelkast om steviger te schadigen. Zet beiden apart. Snijd onder- er een laagje paneermeel op, een hoopje worden. Verwarm olie in een pan en bak tussen de ui grof en hak de knoflook fijn. spinaziemengsel en leg er een kwart van de burgers om en om bruin en warm. Dit Bak ze in 2 el olijfolie met de ras el hanout, de walnoten op. Leg hier een portobello duurt zo'n 8 minuten. Maak de ui schoon, peper en zout. Laat ze niet echt kleuren, bovenop. Maak de randen licht vochtig snijd doormidden en snijd er halve ringen maar zorg dat ze zacht worden. Neem de met een beetje water, dek af met een van. Bak ze even kort in een theelepel ho- pan van het vuur en voeg het zachte au- nieuw plakje bladerdeeg en druk ze stevig ning beetgaar. GUACAMOLE Schil en ont- berginevruchtvlees toe. Voeg de gehakte amen. Bestrijk het bladerdeeg royaal pit de avocado’s. Pel de teen knoflook en verse kruiden toe en breng op smaak met met eigeel en bestrooi met sesamzaad- hak deze fijn. Prak het vruchtvlees van de peper en zout. Schep het mengsel nu te- jes. Prik met een scherp mes een paar avocado’s met de knoflook en het li- rug in de aubergineschillen en zet weer in kleine gaatjes in het deeg. Bak de Wel- moensap tot een smeuige guacamol de hete oven voor 10 minuten. Voeg de lingtons op een met bakpapier bedekte Breng op smaak met chilipeper, zout en laatste 2 minuten 3 rondjes geitenkaas bakplaat minstens 35 minuten in de voor- peper. SERVEREN Roer de cheese-dip per aubergine toe en een paar pecanno- verwarmde oven door. Toast de doorgesneden hambur- ten. Kook ondertussen de parelcouscous gerbroodjes even kort in een koekenpan in 12 minuten in ruim water met het PER EENPERSOONSPORTIE 725 KCAL | 40 GR aan de binnenkant. Beleg een hambur- groentebouillonblokje en de kurkuma zo- VET | 65 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT | 10 gerbroodje met een blaadje sla en schep als aangegeven staat op de verpakking. GR VEZELS | 1,7 GR ZOUT hier een flinke lepel guacamole op. Leg Giet af en spoel af met heet water. Breng daar een burger op en bedek deze met op smaak met wat olijfolie en zout en pe- een plak tomaat, 2 schijfjes augurk en een per uit de molen. Serveer de aubergines lepel uienringen. Giet een scheut chee- met de gehalveerde dadels zonder pit, se-dip over de burger en sluit af met de sesamzaadjes, wat verse kruiden en de nn bovenkant van het broodje. Zet vast met parelcouscous. Besprenkel met wat een prikker. Serveer de tortillachips erbij mooie streepjes aceto balsamico crema. MEER VEGETARISCH? en eventueel wat korianderblaadjes. Heb je de vega-smaak te pakken DEEE EEE PER EENPERSOONSPORTIE 700 KCAL | 39 GR gekregen? Op coop.nl/vegetarisch PPER EENPERSOONSPORTIE 800 KCAL | 45 GR VET | 62 GR KOOLHYDRATEN | 21 GR EIWIT | 8 verzamelden wij de lekkerste VET | 68 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT | 17 GR VEZELS | 2,5 GR ZOUT recepten. GR VEZELS | 3 GR ZOUT = CE 26 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP

Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 26