Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 38




Hier is pagina 38 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Toctjes die je 40e hum

cd ”

veerdereider un or

plekke üm vom paar

ne: Zw

/

EN,

ni

U

1

fi

|.

4

|

B

N

u,

it

Citroen:

BOODSCHAP-HAP

oghurt panna cotta met

blauwe

5

essensaus

Geen tijd? Geen keukenheld? Geen zin?

Een mooie en lekkere afsluiter van een geslaagd diner.

Gelukkig hebben wij een uitgebreid des-

a a a aa a aa a a aaa aa aa aaa aaa a

sert-assortiment met speciaal voor de

see

35 MINUTEN + 4 UUR WACHTTIJD | 8 PERSONEN

paasdagen nog een aantal tijdelijke toppers

zoals de aardbeienbavarois en de lavacake.

e 250 ml yoghurt « 100 gr poedersuiker e 2 citroenen

e 3 blaadjes gelatine » 150 ml slagroom « 125 gr blauwe bes-

sen + extra om te garneren e 25 ml water e 42 el citroensap +

25 gr kristalsuiker e 42 tl tijmblaadjes e 1 takje verse munt «

extra: staafmixer

Meng de yoghurt met de poedersuiker en de geraspte citroen-

6

schil. Week de gelatine in koud water volgens de gebruiksaan-

À

wijzing. Rasp de citroenschil en pers de citroenen uit. Verwarm

er

het citroensap. Knijp de gelatine uit en los op in het warme ci-

troensap. Roer met behulp van de staafmixer door het yoghurt-

mengsel zodat het mengsel een beetje luchtig wordt. Klop de

slagroom stijf en schep het door het yoghurtmengsel. Verdeel

de citroenmousse over 4 coups of andere glazen en zet mini-

maal 4 uur in de koelkast om op te stijven. Maak in de tussentijd

de bessensaus. Doe de bessen, het citroensap, het water, de

suiker en de tijmblaadjes in een pan en breng aan de kook. Draai

BE =.

&:

het vuur laag en laat ongeveer 5 minuten zacht koken tot de

saus iets indikt. Maal fijn met de staafmixer en laat helemaal afkoe-

len. Schep een beetje bessensaus over de citroenmousse en gar-

neer met wat blauwe bessen of aardbeien en een blaadje munt.

annees aankan wanksenddesiwesuns nnn oaduuntenessennskennnveensvndne aasde:

nn

s

PER EENPERSOONSPORTIE 160 KCAL | 7 GR VET | 20 GR KOOLHYDRATEN |

3 GR EIWIT | O GR VEZELS | 0,1 GR ZOUT

Met dank aan dille-kamille.nl en sostrenegrene.com

38 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP