Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 38
Hier is pagina 38 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 38 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 38
Toctjes die je 40e hum cd ” veerdereider un or plekke üm vom paar ne: Zw / EN, ni U 1 fi |. 4 | B N u, it Citroen: BOODSCHAP-HAP oghurt panna cotta met blauwe 5 essensaus Geen tijd? Geen keukenheld? Geen zin? Een mooie en lekkere afsluiter van een geslaagd diner. Gelukkig hebben wij een uitgebreid des- a a a aa a aa a a aaa aa aa aaa aaa a sert-assortiment met speciaal voor de see 35 MINUTEN + 4 UUR WACHTTIJD | 8 PERSONEN paasdagen nog een aantal tijdelijke toppers zoals de aardbeienbavarois en de lavacake. e 250 ml yoghurt « 100 gr poedersuiker e 2 citroenen e 3 blaadjes gelatine » 150 ml slagroom « 125 gr blauwe bes- sen + extra om te garneren e 25 ml water e 42 el citroensap + 25 gr kristalsuiker e 42 tl tijmblaadjes e 1 takje verse munt « extra: staafmixer Meng de yoghurt met de poedersuiker en de geraspte citroen- 6 schil. Week de gelatine in koud water volgens de gebruiksaan- À wijzing. Rasp de citroenschil en pers de citroenen uit. Verwarm er het citroensap. Knijp de gelatine uit en los op in het warme ci- troensap. Roer met behulp van de staafmixer door het yoghurt- mengsel zodat het mengsel een beetje luchtig wordt. Klop de slagroom stijf en schep het door het yoghurtmengsel. Verdeel de citroenmousse over 4 coups of andere glazen en zet mini- maal 4 uur in de koelkast om op te stijven. Maak in de tussentijd de bessensaus. Doe de bessen, het citroensap, het water, de suiker en de tijmblaadjes in een pan en breng aan de kook. Draai BE =. &: het vuur laag en laat ongeveer 5 minuten zacht koken tot de saus iets indikt. Maal fijn met de staafmixer en laat helemaal afkoe- len. Schep een beetje bessensaus over de citroenmousse en gar- neer met wat blauwe bessen of aardbeien en een blaadje munt. annees aankan wanksenddesiwesuns nnn oaduuntenessennskennnveensvndne aasde: nn s PER EENPERSOONSPORTIE 160 KCAL | 7 GR VET | 20 GR KOOLHYDRATEN | 3 GR EIWIT | O GR VEZELS | 0,1 GR ZOUT Met dank aan dille-kamille.nl en sostrenegrene.com 38 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP
Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 38