Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 57

Hier is pagina 57 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
say cheese!
Met de Top! van Coop boerenkaas heb jij echt iets lekkers op je
bord liggen. Deze kaas is heerlijk op een boterham of als smake-
lijk borrelhapje.
F
m
ARTE:
Boerenkaas
“)
=
4
{ a
—
=
ie
BOERENKAAS OF
Ÿ
GEWONE KAAS?
SR
(Ps
Het belangrijkste verschil
7
tussen boeren- en
Ùù
fabriekskaas is dat
boerenkaas wordt
Susana sss las dass Se;
gemaakt van rauwe
Pieter-Jan van Keste-
melk. Hierdoor heeft de
ren (27) maakt Top!
Kaasprikkers
kaas een uitgesproken
van Coop boerenkaas:
Zin in iets lekkers bij de borrel? Natuurlijk kun je onze lekke-
smaak. Kaas uit een
re kaas zo uit het vuistje eten, maar wat dacht je van deze
fabriek wordt altijd eerst
“Onze familie heeft al
leuke prikkers?
gepasteuriseerd
jarenlang een melkvee-
en ne ne ne nn ea een nennen
bedrijf en sinds twee jaar
en
10 MINUTEN | 8 PRIKKERS
BEWAREN
is daar ook de kaaspro-
Kaas bewaar je het best
ductie bij gekomen. Er is
+ 2 sneeën Molenbrood boeren volkoren (zonder korst) 1 stuk
in de koelkast in een
niets mooier dan
Top! van Coop Boerenkaas belegen « #2 zak rucola « 1 peer (niet te
gesloten verpakking. Bij
’s ochtends koeien te
rijp) e eventueel: 1 bakje verse groene pesto + extra: grote prikkers
voorkeur in kaaspapier of
melken en ’s middags van
folie, zodat de kaas niet
die romige melk kaas te
Snijd het brood in vierkantjes van 2 centimeter. Snijd blokjes van
gaat zweten
maken. ledere kaasboer-
de kaas. Snijd de peer doormidden en verwijder het klokhuis. De
derij heeft zijn eigen
schil mag blijven zitten of verwijderd worden als je dat lekkerder
WIST JE DAT.
unieke bereidingswijze.
vindt. Snijd mooie schijfjes van maximaal 2 centimeter. Neem een
Nederlanders gemiddeld
Wij voeren onze koeien al
prikker en prik hier een stukje brood aan, vervolgens een blaad-
17 kilo kaas per jaar
zo vroeg mogelijk in het
je rucola dat je twee keer door de prikker haalt, dan een blokje
eten? Het liefst op een
voorjaar vers weidegras.
kaas, weer een blaadje rucola (op dezelfde manier) en een stukje
boterham!
peer, blaadje rucola, blokje kaas, rucola en tenslotte een vierkant-
Ook wanneer het nog te
nat voor ze is om naar
je brood. Herhaal dit bij de overige prikkers. Bestrijk de prikkers
eventueel voor het opeten met een beetje verse groene pesto.
Voor I kile
buiten te gaan. Door het
dan te maaien en ze het
taddsnneteaddnsdancsinosderndisveddddensetscnsinnderenecsstenaneerdnakiensneenidnnnnseen
kaas hels jo wol
te voeren, kunnen we al
PER PRIKKER 105 KCAL | 6 GR VET | 5 GR KOOLHYDRATEN | 6 GR EIWIT | 1 GR
10 liter kovien-
vroeg in het jaar heerlijke
VEZELS | 0,5 GR ZOUT
smeuïge graskaas
maken.”
ji ij a je
emule
57