Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 17
Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 17
+ Ei FE Tomatentaart met gegrilde paprika Hij knalt van het bord af, deze heerlijke groententaart. Mans EeEmeneEREEREeeen = 20 MINUTEN + 30 MINUTEN OVEN | 4 PERSONEN nt ut e 5 plakjes deeg voor hartige taart (Koop- mans) » 10 gr boter « 100 gr troscherryto- maten « 500 gr cocktailtrostomaten « 1 1 groentebouillon « %2 gele paprika e 42 oranje paprika + 100 gr gegrilde paprika BA: (pot) e 400 gr MonChou « 80 gr Parme- Be zaanse kaas + 1 el citroenrasp « 8 blaadjes DA AR basilicum e 1 tl peper « 1 tl zout e extra: taart- of vlaaivorm 24cm @, bakpapier, A fu: blindbakvulling (bijvoorbeeld gedroog- [1% de rijst of bonen) Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal de plakjes hartige taartdeeg uit de vriezer om te ontdooien. Snijd de cherrytomaten in partjes en de cocktailtomaten in plakken. Smeer de taartvorm in met boter en be- kleed de taartvorm (ook de randen) met het deeg. Prik met een vork wat gaatjes in het deeg. Leg een vel bakpapier op het deeg en verdeel hierover de blindbakvulling. Schuif de taartvorm in het midden van de oven. Paksoi met sticky pork jes. Snijd de paksoi in grote, grove stuk- Verwijder na 15 minuten het bakpapier en Het zachte vlees en de knapperige ken. Verhit de olie in een wok of hap- de blindbakvulling en laat de bodem nog 12 paksoi maken dit gerecht tot een jespan en bak de stukjes varkenslap in de tot 15 minuten afbakken. Haal de taart uit winnaar. woksaus. Zet na 7 minuten om en om more de oven en laat afkoelen tot gebruik. Breng bakken het vuur laag en schep de stuk- een pan met de groentebouillon en de 25 MINUTEN | 4 PERSONEN jes vlees uit de pan. Leg op een bord en bij an a partjes cherrytomaat zachtjes aan de kook zet even weg tot gebruik. Doe de ui, en pureer na 10 minuten het geheel tot een « 200 gr pandan rijst « 300 gr var- knoflook en rode peper in de pan waar tomatenbouillon. Verwijder de zaadlijsten kenslapjes « % flesje woksaus five je zojuist het vlees uitgehaald hebt. Zet en snijd de verse paprika's in kleine blokjes spice (Conimex) + 1 ui « 2 knoflook- het vuur hoog en voeg de uitgestoomde en de gegrilde paprika's in reepjes. Meng de tenen e 42 rode peper e 1 paksoi « rijst en de sperziebonen toe. Schenk na MonChou met de Parmezaanse kaas en het 4 minuten een halve liter water in de 1el olijfolie « 250 gr sperziebonen + citroenrasp en breng op smaak met zout en extra: wok pan. Verdeel de paksoi en de stukjes var- peper. Vul de taartbodem met het Mon- kensvlees over de rijst. Zet het vuur laag Chou-mengsel. Bedek de MonChou-laag Breng een pan met water aan de kook en laat het gerecht met deksel nog 7 tot met de plakjes tomaat, de blokjes en reepjes en kook de rijst volgens de aanwijzingen 10 minuten pruttelen. paprika, de blaadjes basilicum en breng op op de verpakking. Snijd in de tussentijd smaak met peper en zout. Serveer de hartige het varkensvlees in plakjes en marineer Tijn! Strooi voor het serveren wat taart samen met de warme tomatenbouil- dit met de five spice woksaus. Zet het geroosterd sesamzaad over de lon even weg zodat de smaken goed kun- maaltijd. nen intrekken. Verwijder de schil en snijd PER EENPERSOONSPORTIE 650 KCAL | 46 GR ver] PER EENPERSOONSPORTIE 400 KCAL | 5 GR de ui en knoflooktenen fijn. Verwijder 35 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT | 4 GR VEZELS (eventueel) de zaadlijst en zaadjes uit de VET | 57 GR KOOLHYDRATEN | 25 GR EIWIT | 14,4 GR ZOUT rode peper en snijd hem in dunne reep- 5 GR VEZELS | 1,9 GR ZOUT 17
Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 17