Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 17

Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
Ei
FE
Tomatentaart met
gegrilde paprika
Hij knalt van het bord af, deze heerlijke
groententaart.
Mans EeEmeneEREEREeeen
=
20 MINUTEN + 30 MINUTEN OVEN | 4 PERSONEN
nt ut
e 5 plakjes deeg voor hartige taart (Koop-
mans) » 10 gr boter « 100 gr troscherryto-
maten « 500 gr cocktailtrostomaten « 1 1
groentebouillon « %2 gele paprika e 42
oranje paprika + 100 gr gegrilde paprika
BA:
(pot) e 400 gr MonChou « 80 gr Parme-
Be
zaanse kaas + 1 el citroenrasp « 8 blaadjes
DA
AR
basilicum e 1 tl peper « 1 tl zout e extra:
taart- of vlaaivorm 24cm @, bakpapier,
A
fu:
blindbakvulling (bijvoorbeeld gedroog-
[1%
de rijst of bonen)
Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal
de plakjes hartige taartdeeg uit de vriezer
om te ontdooien. Snijd de cherrytomaten
in partjes en de cocktailtomaten in plakken.
Smeer de taartvorm in met boter en be-
kleed de taartvorm (ook de randen) met het
deeg. Prik met een vork wat gaatjes in het
deeg. Leg een vel bakpapier op het deeg en
verdeel hierover de blindbakvulling. Schuif
de taartvorm in het midden van de oven.
Paksoi met sticky pork
jes. Snijd de paksoi in grote, grove stuk-
Verwijder na 15 minuten het bakpapier en
Het zachte vlees en de knapperige
ken. Verhit de olie in een wok of hap-
de blindbakvulling en laat de bodem nog 12
paksoi maken dit gerecht tot een
jespan en bak de stukjes varkenslap in de
tot 15 minuten afbakken. Haal de taart uit
winnaar.
woksaus. Zet na 7 minuten om en om
more
de oven en laat afkoelen tot gebruik. Breng
bakken het vuur laag en schep de stuk-
een pan met de groentebouillon en de
25 MINUTEN | 4 PERSONEN
jes vlees uit de pan. Leg op een bord en
bij an a
partjes cherrytomaat zachtjes aan de kook
zet even weg tot gebruik. Doe de ui,
en pureer na 10 minuten het geheel tot een
« 200 gr pandan rijst « 300 gr var-
knoflook en rode peper in de pan waar
tomatenbouillon. Verwijder de zaadlijsten
kenslapjes « % flesje woksaus five
je zojuist het vlees uitgehaald hebt. Zet
en snijd de verse paprika's in kleine blokjes
spice (Conimex) + 1 ui « 2 knoflook-
het vuur hoog en voeg de uitgestoomde
en de gegrilde paprika's in reepjes. Meng de
tenen e 42 rode peper e 1 paksoi «
rijst en de sperziebonen toe. Schenk na
MonChou met de Parmezaanse kaas en het
4 minuten een halve liter water in de
1el olijfolie « 250 gr sperziebonen +
citroenrasp en breng op smaak met zout en
extra: wok
pan. Verdeel de paksoi en de stukjes var-
peper. Vul de taartbodem met het Mon-
kensvlees over de rijst. Zet het vuur laag
Chou-mengsel. Bedek de MonChou-laag
Breng een pan met water aan de kook
en laat het gerecht met deksel nog 7 tot
met de plakjes tomaat, de blokjes en reepjes
en kook de rijst volgens de aanwijzingen
10 minuten pruttelen.
paprika, de blaadjes basilicum en breng op
op de verpakking. Snijd in de tussentijd
smaak met peper en zout. Serveer de hartige
het varkensvlees in plakjes en marineer
Tijn! Strooi voor het serveren wat
taart samen met de warme tomatenbouil-
dit met de five spice woksaus. Zet het
geroosterd sesamzaad over de
lon
even weg zodat de smaken goed kun-
maaltijd.
nen intrekken. Verwijder de schil en snijd
PER EENPERSOONSPORTIE 650 KCAL | 46 GR ver]
PER EENPERSOONSPORTIE 400 KCAL | 5 GR
de ui en knoflooktenen fijn. Verwijder
35 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT | 4 GR VEZELS
(eventueel) de zaadlijst en zaadjes uit de
VET | 57 GR KOOLHYDRATEN | 25 GR EIWIT |
14,4 GR ZOUT
rode peper en snijd hem in dunne reep-
5 GR VEZELS | 1,9 GR ZOUT
17