Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

Ei

FE

Tomatentaart met

gegrilde paprika

Hij knalt van het bord af, deze heerlijke

groententaart.

Mans EeEmeneEREEREeeen

=

20 MINUTEN + 30 MINUTEN OVEN | 4 PERSONEN

nt ut

e 5 plakjes deeg voor hartige taart (Koop-

mans) » 10 gr boter « 100 gr troscherryto-

maten « 500 gr cocktailtrostomaten « 1 1

groentebouillon « %2 gele paprika e 42

oranje paprika + 100 gr gegrilde paprika

BA:

(pot) e 400 gr MonChou « 80 gr Parme-

Be

zaanse kaas + 1 el citroenrasp « 8 blaadjes

DA

AR

basilicum e 1 tl peper « 1 tl zout e extra:

taart- of vlaaivorm 24cm @, bakpapier,

A

fu:

blindbakvulling (bijvoorbeeld gedroog-

[1%

de rijst of bonen)

Verwarm de oven voor op 180 graden. Haal

de plakjes hartige taartdeeg uit de vriezer

om te ontdooien. Snijd de cherrytomaten

in partjes en de cocktailtomaten in plakken.

Smeer de taartvorm in met boter en be-

kleed de taartvorm (ook de randen) met het

deeg. Prik met een vork wat gaatjes in het

deeg. Leg een vel bakpapier op het deeg en

verdeel hierover de blindbakvulling. Schuif

de taartvorm in het midden van de oven.

Paksoi met sticky pork

jes. Snijd de paksoi in grote, grove stuk-

Verwijder na 15 minuten het bakpapier en

Het zachte vlees en de knapperige

ken. Verhit de olie in een wok of hap-

de blindbakvulling en laat de bodem nog 12

paksoi maken dit gerecht tot een

jespan en bak de stukjes varkenslap in de

tot 15 minuten afbakken. Haal de taart uit

winnaar.

woksaus. Zet na 7 minuten om en om

more

de oven en laat afkoelen tot gebruik. Breng

bakken het vuur laag en schep de stuk-

een pan met de groentebouillon en de

25 MINUTEN | 4 PERSONEN

jes vlees uit de pan. Leg op een bord en

bij an a

partjes cherrytomaat zachtjes aan de kook

zet even weg tot gebruik. Doe de ui,

en pureer na 10 minuten het geheel tot een

« 200 gr pandan rijst « 300 gr var-

knoflook en rode peper in de pan waar

tomatenbouillon. Verwijder de zaadlijsten

kenslapjes « % flesje woksaus five

je zojuist het vlees uitgehaald hebt. Zet

en snijd de verse paprika's in kleine blokjes

spice (Conimex) + 1 ui « 2 knoflook-

het vuur hoog en voeg de uitgestoomde

en de gegrilde paprika's in reepjes. Meng de

tenen e 42 rode peper e 1 paksoi «

rijst en de sperziebonen toe. Schenk na

MonChou met de Parmezaanse kaas en het

4 minuten een halve liter water in de

1el olijfolie « 250 gr sperziebonen +

citroenrasp en breng op smaak met zout en

extra: wok

pan. Verdeel de paksoi en de stukjes var-

peper. Vul de taartbodem met het Mon-

kensvlees over de rijst. Zet het vuur laag

Chou-mengsel. Bedek de MonChou-laag

Breng een pan met water aan de kook

en laat het gerecht met deksel nog 7 tot

met de plakjes tomaat, de blokjes en reepjes

en kook de rijst volgens de aanwijzingen

10 minuten pruttelen.

paprika, de blaadjes basilicum en breng op

op de verpakking. Snijd in de tussentijd

smaak met peper en zout. Serveer de hartige

het varkensvlees in plakjes en marineer

Tijn! Strooi voor het serveren wat

taart samen met de warme tomatenbouil-

dit met de five spice woksaus. Zet het

geroosterd sesamzaad over de

lon

even weg zodat de smaken goed kun-

maaltijd.

nen intrekken. Verwijder de schil en snijd

PER EENPERSOONSPORTIE 650 KCAL | 46 GR ver]

PER EENPERSOONSPORTIE 400 KCAL | 5 GR

de ui en knoflooktenen fijn. Verwijder

35 GR KOOLHYDRATEN | 24 GR EIWIT | 4 GR VEZELS

(eventueel) de zaadlijst en zaadjes uit de

VET | 57 GR KOOLHYDRATEN | 25 GR EIWIT |

14,4 GR ZOUT

rode peper en snijd hem in dunne reep-

5 GR VEZELS | 1,9 GR ZOUT

17