Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 44




Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

RAMONS WEEKMENU

Ook met een kleine beurs kun je gezond eten.

Chef-kok Ramon Brugman geeft tips. Kook met hem meel

ie

ee

p,

en

Di

sp

He

cu

N

EE

3

JE

À

ni

SH

5

|

À

I

gt

©)

Nn

A

ee,

wu:

4]

MAANDAG

DINSDAG

WOENSDAG

PREISTAMPPOT MET AMSTER-

SURINAAMSE BAMI MET

GEHAKTROLLETJES MET

DAMSE UIEN EN SLAVINK

ZOETZUUR

TOMATENRIJST EN SALADE

“Prei is het hele jaar door goed verkrijg-

“Surinaamse bami smaakt echt

“Deze krokante rolletjes zijn een

baar en heeft een heerlijke zoete smaak.

anders dan gewone bami. Het zijn de

feest om te eten. Zowel kinderen als

Combineer je het met zure uitjes dan

fivespice kruiden die het zo bijzonder

volwassenen zijn er gek op!”

maak je een simpel stampotje net even

maken. Surinaamse bami maak je met

speciaal.”

spaghetti. Mocht je geen trassi hebben,

VOOR 4 PERSONEN Fruit 1 gesnipperde

dan laat je het gewoon weg.”

ui en 2 tenen knoflook. Rul 550 gr

VOOR 4 PERSONEN Schil 1 kilo kruimige

gehakt. Voeg 2 fijngesneden tomaten,

aardappelen en kook gaar. Snijd en was 4

VOOR 4 PERSONEN Rasp 2 komkom-

Lel gedroogde tijm en 42 bos fijngesne-

stronken prei. Stoof met 1 eetlepel boter

mers en een rode peper en voeg

den peterselie toe. Bak tot vocht

gaar. Giet aardappelen af. Doe de prei bij

daarbij 150 ml azijn, 150 ml water en

verdampt is en laat afkoelen. Neem een

de aardappelen en stamp het. Voeg 150 ml

150 gram suiker. Roer goed door en laat

plakje filodeeg en maak vochtig met

crème fraîche, zout en peper toe. Maak

een uur staan voor je het eet. Kook 400

water. Vouw het dubbel en leg onderaan

300 gram gehakt aan met gesnipperde ui,

gr spaghetti gaar en spoel af met koud

wat gehaktvulling. Rol het op en vouw

1 theelepel mosterd, 20 gram paneermeel,

water. Fruit 1 ui aan in 1 el olie, voeg 1 of

halverwege de zijkanten naar binnen.

halve theelepel nootmuskaat en 1 ei. Leg

2 tenen knoflook, 1 fijngesneden paksoi

Bestrijk met ei en strooi sesamzaad erop.

per slavink 2 plakjes ontbijtspek naast

en een bosje selderij toe. Dan kan er 5

Bak de rolletjes 20 minuten op 190

elkaar en 1 plakje overdwars. Verdeel het

el ketjap asin, 2 el ketjap manis, 2 tl

graden. Fruit 1 ui aan. Voeg 200 gr rijst,

gehakt in vieren. Vouw de zijkanten van

trassi, 2cm geraspte gember, 2 Maggi

1 blikje tomatenblokjes, 200 ml water en

het spek over het gehakt heen en rol hem

bouillonblokjes en 1 tl fivespice

zout toe. Kook 8 minuten. snijd 1 blok

met de twee plakjes naast elkaar op.

kruiden bij. Breng aan de kook en voeg

feta,1 komkommer, 1 rode ui en 5

Braad in de pan met boter. Serveer er

de spaghetti toe. Roer goed door elkaar.

tomaten in kleine stukjes en meng met

Amsterdamse uien bij.

Serveer met de komkommer.

wat olie, zout en peper tot een salade.

44 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP