Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.

Hier is pagina 44 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 44
RAMONS WEEKMENU Ook met een kleine beurs kun je gezond eten. Chef-kok Ramon Brugman geeft tips. Kook met hem meel ie ee p, en Di sp He cu N EE 3 JE À ni SH 5 | À I gt ©) Nn A ee, wu: 4] MAANDAG DINSDAG WOENSDAG PREISTAMPPOT MET AMSTER- SURINAAMSE BAMI MET GEHAKTROLLETJES MET DAMSE UIEN EN SLAVINK ZOETZUUR TOMATENRIJST EN SALADE “Prei is het hele jaar door goed verkrijg- “Surinaamse bami smaakt echt “Deze krokante rolletjes zijn een baar en heeft een heerlijke zoete smaak. anders dan gewone bami. Het zijn de feest om te eten. Zowel kinderen als Combineer je het met zure uitjes dan fivespice kruiden die het zo bijzonder volwassenen zijn er gek op!” maak je een simpel stampotje net even maken. Surinaamse bami maak je met speciaal.” spaghetti. Mocht je geen trassi hebben, VOOR 4 PERSONEN Fruit 1 gesnipperde dan laat je het gewoon weg.” ui en 2 tenen knoflook. Rul 550 gr VOOR 4 PERSONEN Schil 1 kilo kruimige gehakt. Voeg 2 fijngesneden tomaten, aardappelen en kook gaar. Snijd en was 4 VOOR 4 PERSONEN Rasp 2 komkom- Lel gedroogde tijm en 42 bos fijngesne- stronken prei. Stoof met 1 eetlepel boter mers en een rode peper en voeg den peterselie toe. Bak tot vocht gaar. Giet aardappelen af. Doe de prei bij daarbij 150 ml azijn, 150 ml water en verdampt is en laat afkoelen. Neem een de aardappelen en stamp het. Voeg 150 ml 150 gram suiker. Roer goed door en laat plakje filodeeg en maak vochtig met crème fraîche, zout en peper toe. Maak een uur staan voor je het eet. Kook 400 water. Vouw het dubbel en leg onderaan 300 gram gehakt aan met gesnipperde ui, gr spaghetti gaar en spoel af met koud wat gehaktvulling. Rol het op en vouw 1 theelepel mosterd, 20 gram paneermeel, water. Fruit 1 ui aan in 1 el olie, voeg 1 of halverwege de zijkanten naar binnen. halve theelepel nootmuskaat en 1 ei. Leg 2 tenen knoflook, 1 fijngesneden paksoi Bestrijk met ei en strooi sesamzaad erop. per slavink 2 plakjes ontbijtspek naast en een bosje selderij toe. Dan kan er 5 Bak de rolletjes 20 minuten op 190 elkaar en 1 plakje overdwars. Verdeel het el ketjap asin, 2 el ketjap manis, 2 tl graden. Fruit 1 ui aan. Voeg 200 gr rijst, gehakt in vieren. Vouw de zijkanten van trassi, 2cm geraspte gember, 2 Maggi 1 blikje tomatenblokjes, 200 ml water en het spek over het gehakt heen en rol hem bouillonblokjes en 1 tl fivespice zout toe. Kook 8 minuten. snijd 1 blok met de twee plakjes naast elkaar op. kruiden bij. Breng aan de kook en voeg feta,1 komkommer, 1 rode ui en 5 Braad in de pan met boter. Serveer er de spaghetti toe. Roer goed door elkaar. tomaten in kleine stukjes en meng met Amsterdamse uien bij. Serveer met de komkommer. wat olie, zout en peper tot een salade. 44 AAN DE KEUKENTAFEL MET COOP
Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 44