Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 59




Hier is pagina 59 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

=

I

IE

prm

1

In deze bladerdeegkroon-

tjes zijn de abrikozen het

stralende middelpunt.

ÿ

>

1 pakje roomboter

Fu

bladerdeeg

e 1 blik kleine abrikozen

ù

op siroop

mr

e 10 gr custardpoeder

de

+ 150 ml melk

e lei

e 1el suiker

A

+ 1elpoedersuiker

|

À

=

ei

4h

7

7



en

®

x

5

ON

=

Ve





Dl

À

“TS

in

2

@ Verwarm de oven voor op 200 graden en laat het

?

Pa.

bladerdeeg ontdooien.

À

@ Roer de custardpoeder met 2 el melk en 1 el

RN

mr

suiker tot een papje. Giet de rest van de melk in een

il

il)

pannetje en verwarm het. Doe het papje bij de melk

en roer met een garde. Als de custardpudding de

ù

GE

goede dikte heeft, draai je het vuur uit.

N

@ Heb je kleine abrikoosjes? Snijd dan je blader-

j}

BJ

deegvellen in vieren. Grote abrikozen passen

precies op een heel velletje deeg.

u

a

) Doe een schepje custard op je bladerdeegvel,

ul

leg er de abrikoos met de bolle kant naar boven op.

X

Di

Vouw de hoekjes van het bladerdeeg dicht en druk

ze tegen elkaar aan.

h:

er

>?

© Leg alle pakketjes op een bakplaat met bakpapier.

£

Bestrijk de taartjes met een beetje losgeklopt ei.

Bak 20 minuten in de oven.

a

3

«2

Ps

rs

D Strooi er voor het severen wat poedersuiker

un

overheen.

59