Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37




Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Over van de

gewrmetachetel ?

Maak vr deze

Æ.

=

£

ef

lekkere hapjes vam!

al

à

il

#

A

Ko

si

FR

eh

nn.

HS ae Ste nen fre

bn

el

Hamburgertje met rode

x

à

uienconfit

Wie wil er nu niet happen in een

u

hamburger?

Ene ee

emd

nennen nee eene

25 MINUTEN | 4 PERSONEN (8 STUKS)

Le

- 1 el boter + 1 rode ui (ca. 100 gr) (ge-

+.

es

snipperd) e 2 tl bruine suiker e 2 tl rode

wijnazijn (Gwoon) « 8 hamburgertjes

(van de gourmetschotel) « 1 el zonne-

er

bloemoliee 1 stokbrood (smal, kan ook

m

afbak zijn) « 2 el mayonaise + 8 kleine

ne

he

stukjes sla « 50 gr roquefort of andere

&

blauwschimmelkaas e extra: prikkers

(om door het broodje heen te steken)

Verhit de boter in een koekenpan en

Pigs in a blanket

bak hierin de ui ongeveer 7 minuten tot

De toegedekte worstjes zijn een lievelingshap voor groot en klein.

deze zacht begint te worden. Roer de

A

suiker en de azijn erdoor. Laat zachtjes

25 MINUTEN + 15 MINUTEN OVENTIJD | 4 PERSONEN

Sun

5 minuten inkoken. Let goed op dat het

niet aanbrandt. Voeg zo nodig een heel

+ 8 miniworstjes (van de gourmetschotel) « 2 plakjes bladerdeeg « %

klein beetje water toe. Verhit de olie in

el boter « 1 eigeel (geklutst)

een koekenpan en bak de hamburger-

tjes om en om bruin in ongeveer 8 mi-

Verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek de ovenplaat met bakpa-

nuten. Snijd het stokbrood in stukken

pier. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Bak de worstjes in 2 minu-

van 4 centimeter. Snijd elk stuk open

ten om en om bruin in de boter. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd

en besmeer de twee kanten met een

de plakjes bladerdeeg 2 keer schuin doormidden zodat je 2x4 drie-

beetje mayonaise. Beleg met een stukje

hoekjes krijgt. Leg een worstje op de onderkant van een driehoekje en

sla. Leg de hamburgers erop. Schep er

rol op naar de punt. Doe dit 8 maal. Plak de punt vast met een beetje

een beetje uienconfit op. Maak af met

water. Leg op de bakplaat en bestrijk het deeg met een beetje eigeel

wat verbrokkelde blauwe kaas. Dek af

Bak in 15 minuten mooi goudbruin. Laat een beetje afkoelen alvorens

met het broodkapje. Steek vast met een

te serveren. Lekker met een beetje mosterd.

mooie prikker.

ss

ES

ete

DEEE

PER EENPERSOONSPORTIE 225 KCAL | 16 GR VET | 8 GR KOOLHYDRATEN | 11 GR

PER EENPERSOONSPORTIE 405 KCAL | 26 GR

EIWIT | 1 GR VEZELS | 1 GR ZOUT

VET | 26 GR KOOLHYDRATEN | 15 GR EIWIT | 2

GR VEZELS | 1,9 GR ZOUT

Tige! Koud zijn ze ook lekker, dus je kunt ze van tevoren maken

id jj