Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37


Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Coop Folder 16.03.2020

Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37

Over van de gewrmetachetel ? Maak vr deze Æ. = £ ef lekkere hapjes vam! al à il # A Ko si FR eh nn. HS ae Ste nen fre bn el Hamburgertje met rode x à uienconfit Wie wil er nu niet happen in een u hamburger? Ene ee emd nennen nee eene 25 MINUTEN | 4 PERSONEN (8 STUKS) Le - 1 el boter + 1 rode ui (ca. 100 gr) (ge- +. es snipperd) e 2 tl bruine suiker e 2 tl rode wijnazijn (Gwoon) « 8 hamburgertjes (van de gourmetschotel) « 1 el zonne- er bloemoliee 1 stokbrood (smal, kan ook m afbak zijn) « 2 el mayonaise + 8 kleine ne he stukjes sla « 50 gr roquefort of andere & blauwschimmelkaas e extra: prikkers (om door het broodje heen te steken) Verhit de boter in een koekenpan en Pigs in a blanket bak hierin de ui ongeveer 7 minuten tot De toegedekte worstjes zijn een lievelingshap voor groot en klein. deze zacht begint te worden. Roer de A suiker en de azijn erdoor. Laat zachtjes 25 MINUTEN + 15 MINUTEN OVENTIJD | 4 PERSONEN Sun 5 minuten inkoken. Let goed op dat het niet aanbrandt. Voeg zo nodig een heel + 8 miniworstjes (van de gourmetschotel) « 2 plakjes bladerdeeg « % klein beetje water toe. Verhit de olie in el boter « 1 eigeel (geklutst) een koekenpan en bak de hamburger- tjes om en om bruin in ongeveer 8 mi- Verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek de ovenplaat met bakpa- nuten. Snijd het stokbrood in stukken pier. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Bak de worstjes in 2 minu- van 4 centimeter. Snijd elk stuk open ten om en om bruin in de boter. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd en besmeer de twee kanten met een de plakjes bladerdeeg 2 keer schuin doormidden zodat je 2x4 drie- beetje mayonaise. Beleg met een stukje hoekjes krijgt. Leg een worstje op de onderkant van een driehoekje en sla. Leg de hamburgers erop. Schep er rol op naar de punt. Doe dit 8 maal. Plak de punt vast met een beetje een beetje uienconfit op. Maak af met water. Leg op de bakplaat en bestrijk het deeg met een beetje eigeel wat verbrokkelde blauwe kaas. Dek af Bak in 15 minuten mooi goudbruin. Laat een beetje afkoelen alvorens met het broodkapje. Steek vast met een te serveren. Lekker met een beetje mosterd. mooie prikker. ss ES ete DEEE PER EENPERSOONSPORTIE 225 KCAL | 16 GR VET | 8 GR KOOLHYDRATEN | 11 GR PER EENPERSOONSPORTIE 405 KCAL | 26 GR EIWIT | 1 GR VEZELS | 1 GR ZOUT VET | 26 GR KOOLHYDRATEN | 15 GR EIWIT | 2 GR VEZELS | 1,9 GR ZOUT Tige! Koud zijn ze ook lekker, dus je kunt ze van tevoren maken id jj

Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37