Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 37

Hier is pagina 37 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Over van de
gewrmetachetel ?
Maak vr deze
Æ.
=
£
ef
lekkere hapjes vam!
al
à
il
#
A
Ko
si
FR
eh
nn.
HS ae Ste nen fre
bn
el
Hamburgertje met rode
x
à
uienconfit
Wie wil er nu niet happen in een
u
hamburger?
Ene ee
emd
nennen nee eene
25 MINUTEN | 4 PERSONEN (8 STUKS)
Le
- 1 el boter + 1 rode ui (ca. 100 gr) (ge-
+.
es
snipperd) e 2 tl bruine suiker e 2 tl rode
wijnazijn (Gwoon) « 8 hamburgertjes
(van de gourmetschotel) « 1 el zonne-
er
bloemoliee 1 stokbrood (smal, kan ook
m
afbak zijn) « 2 el mayonaise + 8 kleine
ne
he
stukjes sla « 50 gr roquefort of andere
&
blauwschimmelkaas e extra: prikkers
(om door het broodje heen te steken)
Verhit de boter in een koekenpan en
Pigs in a blanket
bak hierin de ui ongeveer 7 minuten tot
De toegedekte worstjes zijn een lievelingshap voor groot en klein.
deze zacht begint te worden. Roer de
A
suiker en de azijn erdoor. Laat zachtjes
25 MINUTEN + 15 MINUTEN OVENTIJD | 4 PERSONEN
Sun
5 minuten inkoken. Let goed op dat het
niet aanbrandt. Voeg zo nodig een heel
+ 8 miniworstjes (van de gourmetschotel) « 2 plakjes bladerdeeg « %
klein beetje water toe. Verhit de olie in
el boter « 1 eigeel (geklutst)
een koekenpan en bak de hamburger-
tjes om en om bruin in ongeveer 8 mi-
Verwarm de oven voor op 200 graden. Bedek de ovenplaat met bakpa-
nuten. Snijd het stokbrood in stukken
pier. Laat de plakjes bladerdeeg ontdooien. Bak de worstjes in 2 minu-
van 4 centimeter. Snijd elk stuk open
ten om en om bruin in de boter. Laat uitlekken op keukenpapier. Snijd
en besmeer de twee kanten met een
de plakjes bladerdeeg 2 keer schuin doormidden zodat je 2x4 drie-
beetje mayonaise. Beleg met een stukje
hoekjes krijgt. Leg een worstje op de onderkant van een driehoekje en
sla. Leg de hamburgers erop. Schep er
rol op naar de punt. Doe dit 8 maal. Plak de punt vast met een beetje
een beetje uienconfit op. Maak af met
water. Leg op de bakplaat en bestrijk het deeg met een beetje eigeel
wat verbrokkelde blauwe kaas. Dek af
Bak in 15 minuten mooi goudbruin. Laat een beetje afkoelen alvorens
met het broodkapje. Steek vast met een
te serveren. Lekker met een beetje mosterd.
mooie prikker.
ss
ES
ete
DEEE
PER EENPERSOONSPORTIE 225 KCAL | 16 GR VET | 8 GR KOOLHYDRATEN | 11 GR
PER EENPERSOONSPORTIE 405 KCAL | 26 GR
EIWIT | 1 GR VEZELS | 1 GR ZOUT
VET | 26 GR KOOLHYDRATEN | 15 GR EIWIT | 2
GR VEZELS | 1,9 GR ZOUT
Tige! Koud zijn ze ook lekker, dus je kunt ze van tevoren maken
id jj