Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20




Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

+

z

(

Jranc

fr

ZN

Y

FR:

“>

7

£

>

a

ij

el

T

a

Eire

Ua

4

Ÿ

5

&

0

CARS

ze

Tri

d

Eef

>

i Pasta Pesto © 20 min

Penne con pesto e pomodori

Es

dl

BEREIDING

ven

1

NS

à

12

Kook 400 g Penne Tradizionali

(Grand'ltalia) in 11 min. ‘al dente’.

7

2

Verhit een koekenpan zonder boter

of olie en rooster 4 el pijnboompitten



lichtbruin. Doe ze op een bord.

F2

Halveer 300 g cherrytomaten.

Gn,

Bw

Schep de 185 g Pesto alla Genovese

u

(Grand'Italia), 1 el extra vierge olijfolie

=

en tomaten door de pasta.

Strooi de-pijnboompitten, geraspte

Parmezaanse kaas en 1 handje

basilicum, gescheurd erover.

et

=

Eer

ne

6

rij

Ji il

li

a

Vanavond

Penne

pasta pesto? :

li { udizic HC li

Ontdek de heerlijke smaak van Grand!’ltalia

bed

fel

Pesto alla Genovese, gemaakt met verse

Yale

hard ı

basilicum. Pesto is ideaal om eindeloos mee

Pesto

fe variëren. Zo zet je eenvoudig een lekkere

ri

el

A

pasta pesto op tafel.

>

En

Grand!'ltalia. Word ook een pasta maestro.

Re

+

granditalia.nl & granditalianl