Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20

Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
+
z
(
Jranc
fr
ZN
Y
FR:
“>
7
£
>
a
ij
el
T
a
Eire
Ua
4
Ÿ
5
&
0
CARS
ze
Tri
d
Eef
>
i Pasta Pesto © 20 min
Penne con pesto e pomodori
Es
dl
BEREIDING
ven
1
NS
à
12
Kook 400 g Penne Tradizionali
(Grand'ltalia) in 11 min. ‘al dente’.
7
2
Verhit een koekenpan zonder boter
of olie en rooster 4 el pijnboompitten
“
lichtbruin. Doe ze op een bord.
F2
Halveer 300 g cherrytomaten.
Gn,
Bw
Schep de 185 g Pesto alla Genovese
u
(Grand'Italia), 1 el extra vierge olijfolie
=
en tomaten door de pasta.
Strooi de-pijnboompitten, geraspte
Parmezaanse kaas en 1 handje
basilicum, gescheurd erover.
et
=
Eer
ne
6
rij
Ji il
li
a
Vanavond
Penne
pasta pesto? :
li { udizic HC li
Ontdek de heerlijke smaak van Grand!’ltalia
bed
fel
Pesto alla Genovese, gemaakt met verse
Yale
hard ı
basilicum. Pesto is ideaal om eindeloos mee
Pesto
fe variëren. Zo zet je eenvoudig een lekkere
ri
el
A
pasta pesto op tafel.
>
En
Grand!'ltalia. Word ook een pasta maestro.
Re
+
granditalia.nl & granditalianl