Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20


Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Coop Folder 16.03.2020

Hier is pagina 20 van 68 pagina's van de Coop folder, geldig van 16.03.2020 tot 30.04.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20

+ z ( Jranc fr ZN Y FR: “> 7 £ > a ij el T a Eire Ua 4 Ÿ 5 & 0 CARS ze Tri d Eef > i Pasta Pesto © 20 min Penne con pesto e pomodori Es dl BEREIDING ven 1 NS à 12 Kook 400 g Penne Tradizionali (Grand'ltalia) in 11 min. ‘al dente’. 7 2 Verhit een koekenpan zonder boter of olie en rooster 4 el pijnboompitten “ lichtbruin. Doe ze op een bord. F2 Halveer 300 g cherrytomaten. Gn, Bw Schep de 185 g Pesto alla Genovese u (Grand'Italia), 1 el extra vierge olijfolie = en tomaten door de pasta. Strooi de-pijnboompitten, geraspte Parmezaanse kaas en 1 handje basilicum, gescheurd erover. et = Eer ne 6 rij Ji il li a Vanavond Penne pasta pesto? : li { udizic HC li Ontdek de heerlijke smaak van Grand!’ltalia bed fel Pesto alla Genovese, gemaakt met verse Yale hard ı basilicum. Pesto is ideaal om eindeloos mee Pesto fe variëren. Zo zet je eenvoudig een lekkere ri el A pasta pesto op tafel. > En Grand!'ltalia. Word ook een pasta maestro. Re + granditalia.nl & granditalianl

Coop - Folder van 16.03.2020 tot 30.04.2020 - Pagina 20