Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 15




Hier is pagina 15 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Risotto met doperwten en rauwe ham

BEREIDEN

Tips

© CA. 25 MINUTEN

1. Verhit de helft van de boter

DJ HOOFDGERECHT

= Liever zonder vlees? Vervang

in een koekenpan. Voeg

dan de rauwe ham door

ÂA VOOR1 PERSOON

mozzarella.

de rijst toe en bak circa 5

{Ì GEMIDDELD

minuten, tot de korrels glazig

= Ook lekker met groene

zijn. Voeg vervolgens een

asperges.

scheut bouillon toe en roer tot

INGREDIËNTEN

deze is opgenomen. Herhaal

voedingswaarde per persoon

leetl. boter

dit met de bouillon tot de rijst

635 kcal, vet 23 g (waarvan ver-

«75 g risottorijst

in circa 20 minuten beetgaar

zadigd 14 g), koolhydraten 74 g,

« 300 ml groentebouillon

is. Voeg na 15 minuten de

eiwit 30 g, vezels 6 g, zout 4,9 g

+100 g diepvries-

bevroren doperwten toe.

100 g groente p.p.

doperwten

2. Roer vervolgens de overige

«25 q Parmezaanse kaas,

boter en Parmezaanse kaas

TANYdHOOM NAddVHISTOOA

geraspt

EX

Scan,

QR-code

door de risotto en breng op

nn

om

r het

«3 plakken rauwe ham

smaak met zout en peper.

te gaan

Serveer met de ham.

Ee

ld

u

one.

me

N,

Eveline

29 jaar

single

Receptbeoordeling: kkkkxk

Deze risotto is heel erg smaakvol.

En

Ik ben zelf niet superdol op erw-

ten en heb ze daarom vervangen

door groene asperges. Dit geeft

meteen een zomers tintje eraan.

A

er

©

F

Er

“Deze risotto

À

is echt een

La

s

ve

À

#

y,

a

aanrader

iR

Dr

7

Tip van Eveline:

Ik heb er nog een scheutje

ee

witte wijn en verse salie aan

vt

|

toegevoegd, aanrader!

ee



Ne

B

à “€ „Er