Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 15
Hier is pagina 15 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Risotto met doperwten en rauwe ham
BEREIDEN
Tips
© CA. 25 MINUTEN
1. Verhit de helft van de boter
DJ HOOFDGERECHT
= Liever zonder vlees? Vervang
in een koekenpan. Voeg
dan de rauwe ham door
ÂA VOOR1 PERSOON
mozzarella.
de rijst toe en bak circa 5
{Ì GEMIDDELD
minuten, tot de korrels glazig
= Ook lekker met groene
zijn. Voeg vervolgens een
asperges.
scheut bouillon toe en roer tot
INGREDIËNTEN
deze is opgenomen. Herhaal
voedingswaarde per persoon
leetl. boter
dit met de bouillon tot de rijst
635 kcal, vet 23 g (waarvan ver-
«75 g risottorijst
in circa 20 minuten beetgaar
zadigd 14 g), koolhydraten 74 g,
« 300 ml groentebouillon
is. Voeg na 15 minuten de
eiwit 30 g, vezels 6 g, zout 4,9 g
+100 g diepvries-
bevroren doperwten toe.
100 g groente p.p.
doperwten
2. Roer vervolgens de overige
«25 q Parmezaanse kaas,
boter en Parmezaanse kaas
TANYdHOOM NAddVHISTOOA
geraspt
EX
Scan,
QR-code
door de risotto en breng op
nn
om
r het
«3 plakken rauwe ham
smaak met zout en peper.
te gaan
Serveer met de ham.
Ee
ld
u
one.
me
N,
Eveline
29 jaar
single
Receptbeoordeling: kkkkxk
Deze risotto is heel erg smaakvol.
En
Ik ben zelf niet superdol op erw-
ten en heb ze daarom vervangen
door groene asperges. Dit geeft
meteen een zomers tintje eraan.
A
er
©
F
Er
“Deze risotto
À
is echt een
La
s
ve
À
#
y,
a
aanrader
iR
Dr
7
Tip van Eveline:
Ik heb er nog een scheutje
ee
witte wijn en verse salie aan
vt
|
toegevoegd, aanrader!
ee
"à
Ne
B
à “€ „Er