Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 73




Hier is pagina 73 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

u

Ee

na

es

FR

x

a

44

22

re

BT ©

eN

E

un

4

Ja

>

.

x

we

ee

Pe

ge

en

€ —

A

à

us

Tas

er

Sc

Ss

ze

As



y

N

in

Pa)

Fe

Yu

2

ij

g

5

4

/

RS

\N

2

es

Frozen pistache-tiramisu

IDDELD

© CA. 30 MINUTEN + 4 UUR VRIEZEN oO NAGERECHT & YOOR6 PERSONEN La

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

eer de vorm om op

en breng op smaak met

* 60 g ongezouten

1. Verwarm de oven

poedersuiker. 3. Bekleed

een schaal en garneer me

pistachenoten, gepeld

de cakevorm met folie. Giet

voor op 150°C. Spreid de

de overige fijngehakte

- 40 g suiker

pistachenoten uit over de

een laagje likeur in een

pistachenootjes en de

+1theel. zonnebloemolie

bakplaat en rooster circa

diep bord en doop hierin

overige chocoladerasp.

x

- 250 ml slagroom

10 minuteniin de oven. Laat

één voor één de lange

Bestuif met een beetje

afkoelen tot lauwwarm.

cacao.

« 250 g mascarpone

vingers. Bekleed de bodem

«2 theel. poedersuiker

Houd een paar nootjes

van de vorm met een laag

«1 pak lange vingers

apart. 2. Maal de rest van

lange vingers en giet de

voedingswaarde

=

«likeur, koffie of

de nootjes met de suiker

helft van de pistacheroom

per persoon

chocolademelk

en een snufje zout tot

erop. Leg hierop weer een

645 kcal, vet 48 g

+100 g extra pure

een fijne, smeuïge pasta.

laag lange vingers met

(waarvan verzadigd 289),

chocolade, geraspt

Voeg een paar druppels

likeur en een paar eetlepels

koolhydraten 42 g,

wu

»1theel. cacaopoeder

tot 1 theelepel olie toe om

029

chocoladerasp. Verdeel de. 10g, vezels 3 g, ZO

de pasta eventueel iets

rest van de pistacheroom

«

« bakplaat met bakpapier

smeuiger te maken. Klop de

erover en dek af met folie.

« cakevorm (van 1 | inhoud)

pistachepasta met de room

Laat de tiramisu minimaal

JT] scan de omende

om naar het

« vershoudfolie

en mascarpone in een grote

4 uur opstijven in de

5

recept te gaan

kom door elkaar. Proef

diepvries.

:

712020

happen ()