Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 77




Hier is pagina 77 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

ze

Tips &tricks

m

EN

Meringue

Meringueschuimpjes maak je

NSINVAIL

12

ed

ook heel makkelijk zelf.

re

ve

Ver.

Es

ir

= Verwarm de oven voor op

en

120°C. Klop 4 eiwitten stijf in

5

een vetvrije kom en voeg

5

RK

42 theelepel bakpoeder toe.

= Voeg lepel voor lepel

7.

#

>

120 gram witte basterdsuiker

F2

toe en blijf kloppen tot een

a

dik en glanzend mengsel.

m Voeg 50 gram poedersuiker

toe, spatel erdoor en

voeg nogmaals 50 gram

poedersuiker toe.

= Schep of spuit toefjes

schuim op een met

dek

bakpapier beklede bakplaat.

= Steek een houten lepel

tussen de ovendeur en

droog de schuimpjes 1 tot

ta

1,5 uur in de oven, tot de

a+

buitenkant stevig is en

de onderkant niet meer

vastplakt.

Frambozen tiramisu-taart

® CA. 30 MINUTEN + 4 UUR KOELEN 5 NAGERECHT ZA VOOR 8 PERSONEN © GEMIDDELD

INGREDIËNTEN

lage stand. Giet de siroop in

citroensiroop. Verdeel een

voedingswaarde per persoon

«250 g frambozen

een kom en laat afkoelen.

derde van het mascarpone-

575 kcal, vet 47 g (waarvan

« sap van 1 citroen

Week intussen de gelatine

mengsel over de cake.

verzadigd 30 g), koolhydraten

«4 eetl. suiker

5 minuten in koud water.

Verkruimel 2 schuimpjes

28 g, eiwit 9 g, vezels 1 g,

«2 blaadjes gelatine

2. Verwarm in hetzelfde

erover en leg een paar

zout 0,4 g

«250 ml slagroom

pannetje 2 eetlepels water

frambozen erop. 5. Vervolg

«1 zakje vanillesuiker

en los hierin al roerend

met achtereenvolgens een

0

Scan de QR-code

+500 g mascarpone

de uitgeknepen gelatine

laagje cake, citroensiroop,

2

om naar het

- 2 roombotercake, in plakken

op. Klop de gelatine goed

het mascarponemengsel,

recept te gaan

« 8 witte meringueschuimpjes

door de frambozenpuree.

verkruimelde schuimpjes en

« cacaopoeder,

3. Klop de slagroom met

een paar frambozen. Verdeel

om te bestrooien

de rest van de suiker en

de laatste plakjes cake over de

vanillesuiker stevig. Klop de

frambozen en besprenkel met

«springvorm van 24 cm g,

frambozenpuree erdoor.

citroensiroop. Schep de rest

met bakpapier

Klop de mascarpone in

van het mascarponemengsel

MEER WETEN volg

een andere kom smeuig.

erop en laat afgedekt mini-

ons op:

Schep eerst een deel van

maal 4 uur opstijven in de

BEREIDEN

de frambozenroom erdoor

koelkast. 6. Verwijder de rand

600

1. Pureer de helft van de

en dan de rest tot alles

van de springvorm en zet de

frambozen helemaal glad.

gelijkmatig is gemengd.

tiramisu-taart op een schaal.

of ga naar

Verwarm het citroensap met

4. Bekleed de springvorm

Garneer met de overige

boodschappen.nl/

leetlepel suiker en laat een

met een laagje cake

schuimpjes en frambozen.

videos

paar minuten koken op een

en besprenkel met de

Bestrooi met cacaopoeder.

Boodschappen

712020