Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
ze
Tips &tricks
m
EN
Meringue
Meringueschuimpjes maak je
NSINVAIL
12
ed
ook heel makkelijk zelf.
re
ve
Ver.
Es
ir
= Verwarm de oven voor op
en
120°C. Klop 4 eiwitten stijf in
5
een vetvrije kom en voeg
5
RK
42 theelepel bakpoeder toe.
= Voeg lepel voor lepel
7.
#
>
120 gram witte basterdsuiker
F2
toe en blijf kloppen tot een
a
dik en glanzend mengsel.
m Voeg 50 gram poedersuiker
toe, spatel erdoor en
voeg nogmaals 50 gram
poedersuiker toe.
= Schep of spuit toefjes
schuim op een met
dek
bakpapier beklede bakplaat.
= Steek een houten lepel
tussen de ovendeur en
droog de schuimpjes 1 tot
ta
1,5 uur in de oven, tot de
a+
buitenkant stevig is en
de onderkant niet meer
vastplakt.
Frambozen tiramisu-taart
® CA. 30 MINUTEN + 4 UUR KOELEN 5 NAGERECHT ZA VOOR 8 PERSONEN © GEMIDDELD
INGREDIËNTEN
lage stand. Giet de siroop in
citroensiroop. Verdeel een
voedingswaarde per persoon
«250 g frambozen
een kom en laat afkoelen.
derde van het mascarpone-
575 kcal, vet 47 g (waarvan
« sap van 1 citroen
Week intussen de gelatine
mengsel over de cake.
verzadigd 30 g), koolhydraten
«4 eetl. suiker
5 minuten in koud water.
Verkruimel 2 schuimpjes
28 g, eiwit 9 g, vezels 1 g,
«2 blaadjes gelatine
2. Verwarm in hetzelfde
erover en leg een paar
zout 0,4 g
«250 ml slagroom
pannetje 2 eetlepels water
frambozen erop. 5. Vervolg
«1 zakje vanillesuiker
en los hierin al roerend
met achtereenvolgens een
0
Scan de QR-code
+500 g mascarpone
de uitgeknepen gelatine
laagje cake, citroensiroop,
2
om naar het
- 2 roombotercake, in plakken
op. Klop de gelatine goed
het mascarponemengsel,
recept te gaan
« 8 witte meringueschuimpjes
door de frambozenpuree.
verkruimelde schuimpjes en
« cacaopoeder,
3. Klop de slagroom met
een paar frambozen. Verdeel
om te bestrooien
de rest van de suiker en
de laatste plakjes cake over de
vanillesuiker stevig. Klop de
frambozen en besprenkel met
«springvorm van 24 cm g,
frambozenpuree erdoor.
citroensiroop. Schep de rest
met bakpapier
Klop de mascarpone in
van het mascarponemengsel
MEER WETEN volg
een andere kom smeuig.
erop en laat afgedekt mini-
ons op:
Schep eerst een deel van
maal 4 uur opstijven in de
BEREIDEN
de frambozenroom erdoor
koelkast. 6. Verwijder de rand
600
1. Pureer de helft van de
en dan de rest tot alles
van de springvorm en zet de
frambozen helemaal glad.
gelijkmatig is gemengd.
tiramisu-taart op een schaal.
of ga naar
Verwarm het citroensap met
4. Bekleed de springvorm
Garneer met de overige
boodschappen.nl/
leetlepel suiker en laat een
met een laagje cake
schuimpjes en frambozen.
videos
paar minuten koken op een
en besprenkel met de
Bestrooi met cacaopoeder.
Boodschappen
712020