Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 77
Hier is pagina 77 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 77 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 77
ze Tips &tricks m EN Meringue Meringueschuimpjes maak je NSINVAIL 12 ed ook heel makkelijk zelf. re ve Ver. Es ir = Verwarm de oven voor op en 120°C. Klop 4 eiwitten stijf in 5 een vetvrije kom en voeg 5 RK 42 theelepel bakpoeder toe. = Voeg lepel voor lepel 7. # > 120 gram witte basterdsuiker F2 toe en blijf kloppen tot een a dik en glanzend mengsel. m Voeg 50 gram poedersuiker toe, spatel erdoor en voeg nogmaals 50 gram poedersuiker toe. = Schep of spuit toefjes schuim op een met dek bakpapier beklede bakplaat. = Steek een houten lepel tussen de ovendeur en droog de schuimpjes 1 tot ta 1,5 uur in de oven, tot de a+ buitenkant stevig is en de onderkant niet meer vastplakt. Frambozen tiramisu-taart ® CA. 30 MINUTEN + 4 UUR KOELEN 5 NAGERECHT ZA VOOR 8 PERSONEN © GEMIDDELD INGREDIËNTEN lage stand. Giet de siroop in citroensiroop. Verdeel een voedingswaarde per persoon «250 g frambozen een kom en laat afkoelen. derde van het mascarpone- 575 kcal, vet 47 g (waarvan « sap van 1 citroen Week intussen de gelatine mengsel over de cake. verzadigd 30 g), koolhydraten «4 eetl. suiker 5 minuten in koud water. Verkruimel 2 schuimpjes 28 g, eiwit 9 g, vezels 1 g, «2 blaadjes gelatine 2. Verwarm in hetzelfde erover en leg een paar zout 0,4 g «250 ml slagroom pannetje 2 eetlepels water frambozen erop. 5. Vervolg «1 zakje vanillesuiker en los hierin al roerend met achtereenvolgens een 0 Scan de QR-code +500 g mascarpone de uitgeknepen gelatine laagje cake, citroensiroop, 2 om naar het - 2 roombotercake, in plakken op. Klop de gelatine goed het mascarponemengsel, recept te gaan « 8 witte meringueschuimpjes door de frambozenpuree. verkruimelde schuimpjes en « cacaopoeder, 3. Klop de slagroom met een paar frambozen. Verdeel om te bestrooien de rest van de suiker en de laatste plakjes cake over de vanillesuiker stevig. Klop de frambozen en besprenkel met «springvorm van 24 cm g, frambozenpuree erdoor. citroensiroop. Schep de rest met bakpapier Klop de mascarpone in van het mascarponemengsel MEER WETEN volg een andere kom smeuig. erop en laat afgedekt mini- ons op: Schep eerst een deel van maal 4 uur opstijven in de BEREIDEN de frambozenroom erdoor koelkast. 6. Verwijder de rand 600 1. Pureer de helft van de en dan de rest tot alles van de springvorm en zet de frambozen helemaal glad. gelijkmatig is gemengd. tiramisu-taart op een schaal. of ga naar Verwarm het citroensap met 4. Bekleed de springvorm Garneer met de overige boodschappen.nl/ leetlepel suiker en laat een met een laagje cake schuimpjes en frambozen. videos paar minuten koken op een en besprenkel met de Bestrooi met cacaopoeder. Boodschappen 712020
Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 77