Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 50




Hier is pagina 50 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

weekend

AR

koken

N

+ &

N

MIJN RECEPTVERHAAL

ee

de

\

Typisch

=

FE,

.>

Italiaans

Deze keer maken we een uitstapje naar het Italiaanse

Cesena, een stadje tussen Bologna en Rimini. Daar

woont de Nederlandse Ayleen samen met haar

vriend Giorgio en zoontje Benjamin. Ze is gek op de

Italiaanse keuken en dan met name op ‘la piadina’.

Ve

=

“Als ik met mijn Italiaanse vriendinnen afspreek dan komt

het gesprek altijd wel uit op eten”, vertelt Ayleen. “Typisch

Italiaans.” Ayleen verhuisde acht jaar geleden naar de Noord-

Italiaanse regio Emilia-Romagna om bij haar geliefde Giorgio

te zijn. “Een klassiek verhaal”, aldus Ayleen, “We hebben elkaar

ontmoet tijdens een skivakantie in de Dolomieten en nog

geen jaar later woonden we samen.”

Inmiddels heeft Ayleen in Cesena haar draai helemaal

gevonden. Ze runt er een kleinschalige talenschool waar

ze Engelse les geeft aan kinderen en volwassenen. En de

Italiaanse taal sprak ze al. “Ik heb in 2007 een talencursus

gedaan in Bologna en in 2012 ben ik voor mijn master

Italiaanse Taal en Cultuur naar Florence afgereisd, maar dat is

toch anders dan hier permanent wonen. Italianen staan altijd

voor je klaar en zijn heel hartelijk, maar ik miste in het begin

=

4

het échte contact in de gesprekken. Daarnaast heb je hier op

ie

werkgebied een behoorlijke hiérarchie. Dat is ook de reden

en >

en

dat ik voor mezelf ben begonnen.”

dr

ur

de

Als het op eten aankomt is Ayleen met haar neus in de boter

gevallen. Zeker in de regio Emilia-Romagna die bekend

staat om de lasagne, gevulde pasta's en kazen. “Ik houd van

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG