Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 50
Hier is pagina 50 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
weekend
AR
koken
N
+ &
N
MIJN RECEPTVERHAAL
ee
de
\
Typisch
=
FE,
.>
Italiaans
Deze keer maken we een uitstapje naar het Italiaanse
Cesena, een stadje tussen Bologna en Rimini. Daar
woont de Nederlandse Ayleen samen met haar
vriend Giorgio en zoontje Benjamin. Ze is gek op de
Italiaanse keuken en dan met name op ‘la piadina’.
Ve
=
“Als ik met mijn Italiaanse vriendinnen afspreek dan komt
het gesprek altijd wel uit op eten”, vertelt Ayleen. “Typisch
Italiaans.” Ayleen verhuisde acht jaar geleden naar de Noord-
Italiaanse regio Emilia-Romagna om bij haar geliefde Giorgio
te zijn. “Een klassiek verhaal”, aldus Ayleen, “We hebben elkaar
ontmoet tijdens een skivakantie in de Dolomieten en nog
geen jaar later woonden we samen.”
Inmiddels heeft Ayleen in Cesena haar draai helemaal
gevonden. Ze runt er een kleinschalige talenschool waar
ze Engelse les geeft aan kinderen en volwassenen. En de
Italiaanse taal sprak ze al. “Ik heb in 2007 een talencursus
gedaan in Bologna en in 2012 ben ik voor mijn master
Italiaanse Taal en Cultuur naar Florence afgereisd, maar dat is
toch anders dan hier permanent wonen. Italianen staan altijd
voor je klaar en zijn heel hartelijk, maar ik miste in het begin
=
4
het échte contact in de gesprekken. Daarnaast heb je hier op
ie
werkgebied een behoorlijke hiérarchie. Dat is ook de reden
en >
en
dat ik voor mezelf ben begonnen.”
dr
ur
de
Als het op eten aankomt is Ayleen met haar neus in de boter
gevallen. Zeker in de regio Emilia-Romagna die bekend
staat om de lasagne, gevulde pasta's en kazen. “Ik houd van
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG