Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 19
Hier is pagina 19 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 19 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 19
na Er ù ne # Ÿ RS. Æ Pe f V2 ” L fé N 13NVdY00X N3ddVH Den; NO. WW N & Annie 5) 67 jaar Fa ? getrouwd, moeder van 2 kinderen en oma van 4 kleinkinderen à 2 Receptbeoordeling: kkk4kk Voor ditrecept heb ik balletjes gemaakt van kipbraadworsten, ze waren heerlijk! De balletjes kleuren ook heel mooi bruin . tijdens het bakken, eigenlijk jammer om ze daarna in de Polpette di pollo al sugo tomatensaus te stoppen. Aan de rucolasalade voor erbij heb ik een © ca. 20 MINUTEN balletjes rondom gaar en goudbruin. handje walnoten toegevoegd. Voeg de tomaten toe en breng op smaak DP HOOFDGERECHT met zout en peper. Laat circa 10 minuten Tip van Annie: Æ VOOR 2 PERSONEN pruttelen op een lage stand en keer de Als je de tomatensaus apart van ® GEMIDDELD balletjes halverwege. 3. Kook intussen de de balletjes serveert, blijf je de mooie bruine kleur ervan zien. spaghetti beetgaar. Serveer de spaghetti met de gehaktballetjes in tomatensaus. INGREDIËNTEN Garneer met de overige basilicum en «2 (kip)braadworsten Parmezaanse kaas. bosje basilicum, fijngehakt - 75 g Parmezaanse kaas, geraspt Tip Lekker met een salade van rucola »2 eetl. olijfolie «250 mi gezeefde tomaten met een dressing van olijfolie en „150 g spaghetti balsamicoazijn. voedingswaarde per persoon BEREIDEN 740 kcal, vet 34 q (waarvan verzadigd 1. Snijd de worsten open en 11 g), koolhydraten 64 g, eiwit 43 g, meng het worstvlees met de vezels 5 g, zout 28 g helft van de basilicum en de 100 g groente p.p. helft van de Parmezaanse kaas. el] Draai met vochtige handen balletjes van dit gehaktmengsel. 5 © Scan de QR-code om naar het Els 2. Verhit de olijfolie in een recept te gaan koekenpan en bak hierin de eG)
Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 19