Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 19




Hier is pagina 19 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

na

Er

ù

ne

#

Ÿ

RS.

Æ

Pe

f

V2



L



N

13NVdY00X N3ddVH

Den;

NO. WW

N

&

Annie

5)

67 jaar

Fa

?

getrouwd, moeder van

2 kinderen en oma van

4 kleinkinderen

à

2

Receptbeoordeling: kkk4kk

Voor ditrecept heb ik balletjes

gemaakt van kipbraadworsten,

ze waren heerlijk! De balletjes

kleuren ook heel mooi bruin

.

tijdens het bakken, eigenlijk

jammer om ze daarna in de

Polpette di pollo al sugo

tomatensaus te stoppen. Aan de

rucolasalade voor erbij heb ik een

© ca. 20 MINUTEN

balletjes rondom gaar en goudbruin.

handje walnoten toegevoegd.

Voeg de tomaten toe en breng op smaak

DP HOOFDGERECHT

met zout en peper. Laat circa 10 minuten

Tip van Annie:

Æ VOOR 2 PERSONEN

pruttelen op een lage stand en keer de

Als je de tomatensaus apart van

® GEMIDDELD

balletjes halverwege. 3. Kook intussen de

de balletjes serveert, blijf je de

mooie bruine kleur ervan zien.

spaghetti beetgaar. Serveer de spaghetti

met de gehaktballetjes in tomatensaus.

INGREDIËNTEN

Garneer met de overige basilicum en

«2 (kip)braadworsten

Parmezaanse kaas.

bosje basilicum, fijngehakt

- 75 g Parmezaanse kaas, geraspt

Tip

Lekker met een salade van rucola

»2 eetl. olijfolie

«250 mi gezeefde tomaten

met een dressing van olijfolie en

„150 g spaghetti

balsamicoazijn.

voedingswaarde per persoon

BEREIDEN

740 kcal, vet 34 q (waarvan verzadigd

1. Snijd de worsten open en

11 g), koolhydraten 64 g, eiwit 43 g,

meng het worstvlees met de

vezels 5 g, zout 28 g

helft van de basilicum en de

100 g groente p.p.

helft van de Parmezaanse kaas.

el]

Draai met vochtige handen

balletjes van dit gehaktmengsel.

5

©

Scan de QR-code

om naar het

Els

2. Verhit de olijfolie in een

recept te gaan

koekenpan en bak hierin de

eG)