Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 42


Hier is pagina 42 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Deen Folder 01.07.2020

Hier is pagina 42 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 42

koken voor elke De, hd vet Ä es EN Spinazietaart met ricotta Li < LS en pijnboompitten 2 N; ik dé 9 pr ® ca.15 MINUTEN TR + 35 MINUTEN OVENTIJD FE: Ö HOOFDGERECHT \ Æ VOOR 4 PERSONEN Wigs 7 CP GEMIDDELD „A ® ZONDER VLEES OF VIS l IA INGREDIËNTEN ze! He — = dé er «1 eetl. olijfolie Pr 1 ? A AY « 600 g spinazie, panklaar «4 eieren Me 4 8 J «250 g ricotta Sn = Á | « Y2 potje zongedroogde tomaten, 1 pe N fijngesneden EN “75 g Parmezaanse kaas, geraspt % Ve -1rol hartigetaartdeeg, koelvers À ARE 2 eetl. pijnboompitten à de EC We « quichevorm, ingevet Ars ge it El nn À ke VA BEREIDEN R 1. Verwarm de oven voor op 200°C. KA 4 4 Verhit de olijfolie in een koekenpan 5 en laat de spinazie handje voor MA 2 handje slinken in de pan. 2. Klop EN intussen de eieren losen roer de ricotta, tomaten en de helft van de dh Parmezaanse kaas erdoor. Breng x op smaak met zout en peper. = en 3. Schep de spinazie in een zeef en druk het vocht eruit. Roer de spinazie door het ricottamengsel. Kr Bekleed de quichevorm met het AN taartdeeg en prik een paar keer in da met een vork. 4. Schenk het spinazie- ricottamengsel erover en bestrooi met de overige Parmezaanse kaas en pijnboompitten. Bak in de oven in RICOTTA circa 35 minuten gaar en goudbruin. De vertaling van ricotta is ‘opnieuw gekookt’. voedingswaarde per persoon Ricotta bestaat dan ook uit de wei die overblijft 755 kcal, vet 45 g (waarvan verzadigd tijdens het kaasmaken. Deze wei wordt ss 21 9), koolhydraten 49 g, eiwit 33 g, opnieuw verhit waardoor een korrelige verse aen vezels 6 g, zout 2,8 g kaas ontstaat. Officieel is de milde ricotta 75 g groente p.p. eigenlijk geen kaas, maar hij smaakt wel erg lekker door de pasta, in taarten en toetjes. B: E Scan de QR-code Lekker met: doperwten - citroen - courgette = om naar het fi recept te gaan # EI x KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 42