Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 76
Hier is pagina 76 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
N
4
N)
€
Stap
A
er,
V
oors
tap
Kijk voor de kookvideo van
deze tiramisu-taart op
boodschappen.nl/videos
HANDIG OM IN HUIS
es
TE HEBBEN:
IN
mn
as
ITALIAANSE KOEKJES
L
r
er
Naast cake zijn
a
Italiaanse koekjes
nn
1. Pureer de frambozen, maak de
2. Klop de gelatine door de
als lange vingers
Les
—
siroop en week de gelatine.
frambozenpuree.
(savoiardi), cantuccini
WE
of amaretti erg
lekker als laagje in de
T7
tiramisu.
NV
FA
4
Ke
hehe!
LE
=
CITRUSPERS
Versgeperst citrussap is het
kn
allerlekkerst. Met een
citruspers haal je het sap
ë
=
zo uit een citroen,
sinaasappel of grapefruit.
er
4. Bekleed de vorm met een
Tip: rol de citrusvrucht voor het
3. Klop de slagroom en de
persen even over het aanrecht,
mascarpone en meng de
laagje cake en verdeel een deel
dan komt er meer sap vrij.
frambozenpuree erdoor.
van het mascarponemengsel
erover.
SPRINGVORM
Zo blijft alles netjes bij elkaar tijdens het
main,
bereiden. En om je dessert of gebak mooi te
É
presenteren verwijder je gewoon de rand.
hl
++
Tip: zorg ervoor
+
dat de rand van
de springvorm
goed sluit rondom
he
de bodem, dan
lekt er geen
I"
vulling uit de
vorm.
5. Verdeel de rest van de
6. Garneer de taart met
ingrediënten in laagjes over de
schuimpjes, frambozen en
ir
vorm. Laat opstijven in de koelkast.
cacaopoeder naar wens.
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG