Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 76




Hier is pagina 76 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

N

4

N)



Stap

A

er,

V

oors

tap

Kijk voor de kookvideo van

deze tiramisu-taart op

boodschappen.nl/videos

HANDIG OM IN HUIS

es

TE HEBBEN:

IN

mn

as

ITALIAANSE KOEKJES

L

r

er

Naast cake zijn

a

Italiaanse koekjes

nn

1. Pureer de frambozen, maak de

2. Klop de gelatine door de

als lange vingers

Les



siroop en week de gelatine.

frambozenpuree.

(savoiardi), cantuccini

WE

of amaretti erg

lekker als laagje in de

T7

tiramisu.

NV

FA

4

Ke

hehe!

LE

=

CITRUSPERS

Versgeperst citrussap is het

kn

allerlekkerst. Met een

citruspers haal je het sap

ë

=

zo uit een citroen,

sinaasappel of grapefruit.

er

4. Bekleed de vorm met een

Tip: rol de citrusvrucht voor het

3. Klop de slagroom en de

persen even over het aanrecht,

mascarpone en meng de

laagje cake en verdeel een deel

dan komt er meer sap vrij.

frambozenpuree erdoor.

van het mascarponemengsel

erover.

SPRINGVORM

Zo blijft alles netjes bij elkaar tijdens het

main,

bereiden. En om je dessert of gebak mooi te

É

presenteren verwijder je gewoon de rand.

hl

++

Tip: zorg ervoor

+

dat de rand van

de springvorm

goed sluit rondom

he

de bodem, dan

lekt er geen

I"

vulling uit de

vorm.

5. Verdeel de rest van de

6. Garneer de taart met

ingrediënten in laagjes over de

schuimpjes, frambozen en

ir

vorm. Laat opstijven in de koelkast.

cacaopoeder naar wens.

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG