Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
In
N
Piadina met aubergine en parmaham
AT
ANDE!
N
DE PIADI
NA
y
® ca. 25 MINUTEN
vorm 6 ballen en laat afgedekt
+1 UUR RUSTEN
nogmaals 30 minuten rusten.
à
As
TI
ZOETS!
Ü LUNCHGERECHT
5. Rol elke deegbal op
RS
x
een met bloem bestoven
ES
& voor STUKS
werkvlak uit tot een lap
CP GEMIDDELD
van circa 22 cm en 2-3 mm
u
:
dik. Verhit een koekenpan
KE
Re
1/4
met antiaanbaklaag op
INGREDIËNTEN
middelhoge stand en bak
1VVHU3A1d3934 NCIW
+ 500 g bloem + extra omte
hierin de piadina circa 2
bestuiven
minuten per kant. Verwarm
«100 ml olijfolie
de tomatensaus. 6. Bestrijk
«1,5 theel. baksoda
elke piadina met wat saus
(bakproducten)
en beleg de helft van de
voor de vulling:
piadina met rucola, gegrilde
1 aubergine, in lange dunne
aubergine, ham en kaas. Klap
plakken
de piadina dubbel en serveer
« olijfolie
direct.
«2 (rode) uien, gesnipperd
N
Ey
+2 blikjes (à 70 g)
voedingswaarde per stuk
tomatenpuree
650 kcal, vet 29 g (waarvan
N |
« leetl. tijm
verzadigd 7 g), koolhydraten
Fe
« 2 eetl. citroensap
67 g, eiwit 26 g, vezels 6 g,
“75 g rucola
zout 2,7 g
+
>
«150 g parmaham, in reepjes
80 g groente p.p.
= à
«100 g Parmezaanse kaas of
DE
pecorino, in flinters
[EI| scan de QR-code
om naar het
« vershoudfolie
recept te gaan
LE 2
bid
BEREIDEN
1. Schep voor het deeg de
N
500 gram bloem in een ruime
kom en maak een kuiltje in
het midden. Voeg de olijfolie,
2 theelepels zout en de
de
baksoda toe en meng met
de vingers. 2. Voeg beetje bij
beetje circa 150 ml lauwwarm
=
À
water toe terwijl je kneed tot
een soepel deeg. Vorm een
>
bal van het deeg, verpak in
folie en laat circa 30 minuten
rusten op een warme plaats.
3. Bestrijk intussen de plakken
aubergine met olijfolie en
ZO KAN HET OOK
rooster in een hete grillpan.
Varieer eindeloos met de Vues van deze DEC
Verhit een scheutje olijfolie in
- vanille.- anijs - citroen”
een andere pan en fruit hierin
- rode pesto -.gerookte kip - rucola
de ui. Bak de tomatenpuree
= pastasaus = spianata romana of salami - olijven =
even mee. Voeg 100 ml water,
Ei
+ groene pesto - tomaatjes - mozzarella
de tijm en het citroensap
toe en roer tot een saus. 4.
= rucola - tonijn RE ut - gegrilde ES >
Verdeel het deeg in 6 porties,
Boodschappen
712020
® BORD + GLAS: XENOS