Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 53




Hier is pagina 53 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

In

N

Piadina met aubergine en parmaham

AT

ANDE!

N

DE PIADI

NA

y

® ca. 25 MINUTEN

vorm 6 ballen en laat afgedekt

+1 UUR RUSTEN

nogmaals 30 minuten rusten.

à

As

TI

ZOETS!

Ü LUNCHGERECHT

5. Rol elke deegbal op

RS

x

een met bloem bestoven

ES

& voor STUKS

werkvlak uit tot een lap

CP GEMIDDELD

van circa 22 cm en 2-3 mm

u

:

dik. Verhit een koekenpan

KE

Re

1/4

met antiaanbaklaag op

INGREDIËNTEN

middelhoge stand en bak

1VVHU3A1d3934 NCIW

+ 500 g bloem + extra omte

hierin de piadina circa 2

bestuiven

minuten per kant. Verwarm

«100 ml olijfolie

de tomatensaus. 6. Bestrijk

«1,5 theel. baksoda

elke piadina met wat saus

(bakproducten)

en beleg de helft van de

voor de vulling:

piadina met rucola, gegrilde

1 aubergine, in lange dunne

aubergine, ham en kaas. Klap

plakken

de piadina dubbel en serveer

« olijfolie

direct.

«2 (rode) uien, gesnipperd

N

Ey

+2 blikjes (à 70 g)

voedingswaarde per stuk

tomatenpuree

650 kcal, vet 29 g (waarvan

N |

« leetl. tijm

verzadigd 7 g), koolhydraten

Fe

« 2 eetl. citroensap

67 g, eiwit 26 g, vezels 6 g,

“75 g rucola

zout 2,7 g

+

>

«150 g parmaham, in reepjes

80 g groente p.p.

= à

«100 g Parmezaanse kaas of

DE

pecorino, in flinters

[EI| scan de QR-code

om naar het

« vershoudfolie

recept te gaan

LE 2

bid

BEREIDEN

1. Schep voor het deeg de

N

500 gram bloem in een ruime

kom en maak een kuiltje in

het midden. Voeg de olijfolie,

2 theelepels zout en de

de

baksoda toe en meng met

de vingers. 2. Voeg beetje bij

beetje circa 150 ml lauwwarm

=

À

water toe terwijl je kneed tot

een soepel deeg. Vorm een

>

bal van het deeg, verpak in

folie en laat circa 30 minuten

rusten op een warme plaats.

3. Bestrijk intussen de plakken

aubergine met olijfolie en

ZO KAN HET OOK

rooster in een hete grillpan.

Varieer eindeloos met de Vues van deze DEC

Verhit een scheutje olijfolie in

- vanille.- anijs - citroen”

een andere pan en fruit hierin

- rode pesto -.gerookte kip - rucola

de ui. Bak de tomatenpuree

= pastasaus = spianata romana of salami - olijven =

even mee. Voeg 100 ml water,

Ei

+ groene pesto - tomaatjes - mozzarella

de tijm en het citroensap

toe en roer tot een saus. 4.

= rucola - tonijn RE ut - gegrilde ES >

Verdeel het deeg in 6 porties,

Boodschappen

712020

® BORD + GLAS: XENOS