Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 53
Hier is pagina 53 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 53 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 53
In N Piadina met aubergine en parmaham AT ANDE! N DE PIADI NA y ® ca. 25 MINUTEN vorm 6 ballen en laat afgedekt +1 UUR RUSTEN nogmaals 30 minuten rusten. à As TI ZOETS! Ü LUNCHGERECHT 5. Rol elke deegbal op RS x een met bloem bestoven ES & voor STUKS werkvlak uit tot een lap CP GEMIDDELD van circa 22 cm en 2-3 mm u : dik. Verhit een koekenpan KE Re 1/4 met antiaanbaklaag op INGREDIËNTEN middelhoge stand en bak 1VVHU3A1d3934 NCIW + 500 g bloem + extra omte hierin de piadina circa 2 bestuiven minuten per kant. Verwarm «100 ml olijfolie de tomatensaus. 6. Bestrijk «1,5 theel. baksoda elke piadina met wat saus (bakproducten) en beleg de helft van de voor de vulling: piadina met rucola, gegrilde 1 aubergine, in lange dunne aubergine, ham en kaas. Klap plakken de piadina dubbel en serveer « olijfolie direct. «2 (rode) uien, gesnipperd N Ey +2 blikjes (à 70 g) voedingswaarde per stuk tomatenpuree 650 kcal, vet 29 g (waarvan N | « leetl. tijm verzadigd 7 g), koolhydraten Fe « 2 eetl. citroensap 67 g, eiwit 26 g, vezels 6 g, “75 g rucola zout 2,7 g + > «150 g parmaham, in reepjes 80 g groente p.p. = à «100 g Parmezaanse kaas of DE pecorino, in flinters [EI| scan de QR-code om naar het « vershoudfolie recept te gaan LE 2 bid BEREIDEN 1. Schep voor het deeg de N 500 gram bloem in een ruime kom en maak een kuiltje in het midden. Voeg de olijfolie, 2 theelepels zout en de de baksoda toe en meng met de vingers. 2. Voeg beetje bij beetje circa 150 ml lauwwarm = À water toe terwijl je kneed tot een soepel deeg. Vorm een > bal van het deeg, verpak in folie en laat circa 30 minuten rusten op een warme plaats. 3. Bestrijk intussen de plakken aubergine met olijfolie en ZO KAN HET OOK rooster in een hete grillpan. Varieer eindeloos met de Vues van deze DEC Verhit een scheutje olijfolie in - vanille.- anijs - citroen” een andere pan en fruit hierin - rode pesto -.gerookte kip - rucola de ui. Bak de tomatenpuree = pastasaus = spianata romana of salami - olijven = even mee. Voeg 100 ml water, Ei + groene pesto - tomaatjes - mozzarella de tijm en het citroensap toe en roer tot een saus. 4. = rucola - tonijn RE ut - gegrilde ES > Verdeel het deeg in 6 porties, Boodschappen 712020 ® BORD + GLAS: XENOS
Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 53