Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 41
Hier is pagina 41 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
;
«Tr
=
5
j
>
5
l
x
Aubergine-cannelloni
met mozzarella
eo
nn
À
® cA. 20 MINUTEN
Æ
+15 MINUTEN OVENTIJD
re
72
ÜP HOOFDGERECHT
Le
Li
Æ VOOR 4 PERSONEN
a
@ GEMIDDELD
ES
SVVH 1SNVVITVLI
‘
INGREDIËNTEN
En
+ 30 ml olijfolie
+ 1teentje knoflook, geperst
ee
+2 aubergines
NEE arte
Ie
{
«350 g gezeefde tomaten
Gd
a
3 eetl. rode pesto
ER
=
d
«8 plakken rauwe ham, gehalveerd
nr
Jk
vo
f
4
«2 bollen (buffel)mozzarella
er
« 16 basilicumblaadjes
au
et
zj
SNS
“7
«1 groot stokbrood, in plakken
dr"
x
%
nl
« grote ovenschaal, ingevet
5
Een,
ze
es
.
nm
BEREIDEN
fa
er
a),
>
|
1. Verwarm de oven voor op 220°C.
Á
Meng de olijfolie met de knoflook
en breng op smaak met zout en
peper. Snijd elke aubergine in de
lengte in 8 dunne plakken en bestrijk
5
|
ki
“à
rondom met het oliemengsel. 2.
Verhit een grillpan en gril hierin
Tan
h
de aubergineplakken aan beide
dep
1,
|
kanten tot er grillstrepen ontstaan.
Meng in de ovenschaal de gezeefde
2
tomaten met de pesto. Snijd elke bol
?
à
y
mozzarella in 8 dunne plakken. 3. Leg
op elke plak aubergine een plak ham,
le
mozzarella en een basilicumblaadie,
2
rolop en leg op de tomatensaus in
K
5
de ovenschaal. Herhaal dit totdat
#
alle plakken op zijn. 4. Bak circa
ld
15 minuten in de oven, totdat de
Ze
>,
‚=
y 1
mozzarella is gesmolten. Serveer met
het stokbrood.
NEN
Tip
Æ#/
ES
KL
Serveer met 300 gram tagliatelle in
D
plaats van stokbrood.
MOZZARELLA
voedingswaarde per persoon
\
Deze zachte witte bollen zijn op hun lekkerst wanneer de verse kaas is gemaakt
510 kcal, vet 22 g (waarvan verzadigd
van de melk van waterbuffels. Deze 'mozzarella di bufala’ heeft een wat vollere
10 g), koolhydraten 47 g, eiwit 27 g,
en romigere smaak dan de mozzarella van koemelk. Mozzarella is perfect in
vezels 6 g, zout 2,4 g
salades en in ovengerechten smelt de kaas lekker weg.
125 g groente p.p.
Lekker met: tomaat - basilicum - en wat spannender: perzik
job
[E]| scan de QR-code
om naar het
recept te gaan
712020
happen (5)