Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 41


Hier is pagina 41 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Deen Folder 01.07.2020

Hier is pagina 41 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 41

; «Tr = 5 j > 5 l x Aubergine-cannelloni met mozzarella eo nn À ® cA. 20 MINUTEN Æ +15 MINUTEN OVENTIJD re 72 ÜP HOOFDGERECHT Le Li Æ VOOR 4 PERSONEN a @ GEMIDDELD ES SVVH 1SNVVITVLI ‘ INGREDIËNTEN En + 30 ml olijfolie + 1teentje knoflook, geperst ee +2 aubergines NEE arte Ie { «350 g gezeefde tomaten Gd a 3 eetl. rode pesto ER = d «8 plakken rauwe ham, gehalveerd nr Jk vo f 4 «2 bollen (buffel)mozzarella er « 16 basilicumblaadjes au et zj SNS “7 «1 groot stokbrood, in plakken dr" x % nl « grote ovenschaal, ingevet 5 Een, ze es . nm BEREIDEN fa er a), > | 1. Verwarm de oven voor op 220°C. Á Meng de olijfolie met de knoflook en breng op smaak met zout en peper. Snijd elke aubergine in de lengte in 8 dunne plakken en bestrijk 5 | ki “à rondom met het oliemengsel. 2. Verhit een grillpan en gril hierin Tan h de aubergineplakken aan beide dep 1, | kanten tot er grillstrepen ontstaan. Meng in de ovenschaal de gezeefde 2 tomaten met de pesto. Snijd elke bol ? à y mozzarella in 8 dunne plakken. 3. Leg op elke plak aubergine een plak ham, le mozzarella en een basilicumblaadie, 2 rolop en leg op de tomatensaus in K 5 de ovenschaal. Herhaal dit totdat # alle plakken op zijn. 4. Bak circa ld 15 minuten in de oven, totdat de Ze >, ‚= y 1 mozzarella is gesmolten. Serveer met het stokbrood. NEN Tip Æ#/ ES KL Serveer met 300 gram tagliatelle in D plaats van stokbrood. MOZZARELLA voedingswaarde per persoon \ Deze zachte witte bollen zijn op hun lekkerst wanneer de verse kaas is gemaakt 510 kcal, vet 22 g (waarvan verzadigd van de melk van waterbuffels. Deze 'mozzarella di bufala’ heeft een wat vollere 10 g), koolhydraten 47 g, eiwit 27 g, en romigere smaak dan de mozzarella van koemelk. Mozzarella is perfect in vezels 6 g, zout 2,4 g salades en in ovengerechten smelt de kaas lekker weg. 125 g groente p.p. Lekker met: tomaat - basilicum - en wat spannender: perzik job [E]| scan de QR-code om naar het recept te gaan 712020 happen (5)

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 41