Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 41




Hier is pagina 41 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

;

«Tr

=

5

j

>

5

l

x

Aubergine-cannelloni

met mozzarella

eo

nn

À

® cA. 20 MINUTEN

Æ

+15 MINUTEN OVENTIJD

re

72

ÜP HOOFDGERECHT

Le

Li

Æ VOOR 4 PERSONEN

a

@ GEMIDDELD

ES

SVVH 1SNVVITVLI



INGREDIËNTEN

En

+ 30 ml olijfolie

+ 1teentje knoflook, geperst

ee

+2 aubergines

NEE arte

Ie

{

«350 g gezeefde tomaten

Gd

a

3 eetl. rode pesto

ER

=

d

«8 plakken rauwe ham, gehalveerd

nr

Jk

vo

f

4

«2 bollen (buffel)mozzarella

er

« 16 basilicumblaadjes

au

et

zj

SNS

“7

«1 groot stokbrood, in plakken

dr"

x

%

nl

« grote ovenschaal, ingevet

5

Een,

ze

es

.

nm

BEREIDEN

fa

er

a),

>

|

1. Verwarm de oven voor op 220°C.

Á

Meng de olijfolie met de knoflook

en breng op smaak met zout en

peper. Snijd elke aubergine in de

lengte in 8 dunne plakken en bestrijk

5

|

ki

“à

rondom met het oliemengsel. 2.

Verhit een grillpan en gril hierin

Tan

h

de aubergineplakken aan beide

dep

1,

|

kanten tot er grillstrepen ontstaan.

Meng in de ovenschaal de gezeefde

2

tomaten met de pesto. Snijd elke bol

?

à

y

mozzarella in 8 dunne plakken. 3. Leg

op elke plak aubergine een plak ham,

le

mozzarella en een basilicumblaadie,

2

rolop en leg op de tomatensaus in

K

5

de ovenschaal. Herhaal dit totdat

#

alle plakken op zijn. 4. Bak circa

ld

15 minuten in de oven, totdat de

Ze

>,

‚=

y 1

mozzarella is gesmolten. Serveer met

het stokbrood.

NEN

Tip

Æ#/

ES

KL

Serveer met 300 gram tagliatelle in

D

plaats van stokbrood.

MOZZARELLA

voedingswaarde per persoon

\

Deze zachte witte bollen zijn op hun lekkerst wanneer de verse kaas is gemaakt

510 kcal, vet 22 g (waarvan verzadigd

van de melk van waterbuffels. Deze 'mozzarella di bufala’ heeft een wat vollere

10 g), koolhydraten 47 g, eiwit 27 g,

en romigere smaak dan de mozzarella van koemelk. Mozzarella is perfect in

vezels 6 g, zout 2,4 g

salades en in ovengerechten smelt de kaas lekker weg.

125 g groente p.p.

Lekker met: tomaat - basilicum - en wat spannender: perzik

job

[E]| scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

712020

happen (5)