Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
koken
voor elke
N
> Spaghetti cacio e pepe met rucolasalade
© cA.20 MINUTEN EP HOOFDGERECHT A VOOR4PERSONEN {2 EENVOUDIG À ZONDER VLEES OF vis
Ni
INGREDIENTEN
BEREIDEN
tot een romig geheel. 3. Giet de voedingswaarde per persoon
300 g spaghetti
1. Kook de spaghetti beetgaar.
spaghetti af en bewaar nog wat
530 kcal, vet 23 g (waarvan
150 g rucola
Meng de rucola en tomaten in
kookwater. Voeg de spaghetti
verzadigd 1 g), koolhydraten
4 tomaten, in blokjes
een kom en besprenkel met
toe aan het kaasmengsel in de
57 g, eiwit 23 g, vezels 4 g,
2 eetl. balsamicoazijn
de azijn, olijfolie en een snuf
kom en roer goed door. Voeg
zout 1,3 g
2 eetl. olijfolie
zout. 2. Schep de pecorino en
eventueel extra kookwater toe,
TIO g groente p.p.
200 g pecorino of
2
| eetlepel gemalen peper in
om het smeuiger te maken.
Parmezaanse kaas,
ruime kom en voeg 4 eetlepels
Breng op smaak met zout en,
Scan de QR-code
5
om naar het
Î
geraspt
van het kookwater van de
extra peper naar smaak en
recept te gaan
spaghetti toe. Roer goed door
serveer met de salade.
BI
1
|
nr:
B TYPISCH ITALIAANS:
EENVOUDIG EN
-
SMAAKVOL!
f
5
hd
ro
”
ei
>
A
en
ek
A
ine"
KA f}
22
7
4
he
KIDS
at
rer:
PECORINO
==
FAVORIET,
Pecorino is een harde
kaas die heel veel lijkt
op Parmezaanse kaas.
Alleen wordt pecorino van
schapenmelk gemaakt, in
plaats van van koemelk,
zoals parmezaan. Hierdoor
NY
wordt deze schapenkaas wat
rr
21
pittiger en vooral zouter van
A
smaak. Een bekende variant
mn
“Eu
is de pecorino romano,
afkomstig uit de regio's.
Lazio en Sardinië.
Lekker met:
tomaat - rozijnen - knoflook
zt
wm.
EF
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG