Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 40




Hier is pagina 40 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

koken

voor elke

N

> Spaghetti cacio e pepe met rucolasalade

© cA.20 MINUTEN EP HOOFDGERECHT A VOOR4PERSONEN {2 EENVOUDIG À ZONDER VLEES OF vis

Ni

INGREDIENTEN

BEREIDEN

tot een romig geheel. 3. Giet de voedingswaarde per persoon

300 g spaghetti

1. Kook de spaghetti beetgaar.

spaghetti af en bewaar nog wat

530 kcal, vet 23 g (waarvan

150 g rucola

Meng de rucola en tomaten in

kookwater. Voeg de spaghetti

verzadigd 1 g), koolhydraten

4 tomaten, in blokjes

een kom en besprenkel met

toe aan het kaasmengsel in de

57 g, eiwit 23 g, vezels 4 g,

2 eetl. balsamicoazijn

de azijn, olijfolie en een snuf

kom en roer goed door. Voeg

zout 1,3 g

2 eetl. olijfolie

zout. 2. Schep de pecorino en

eventueel extra kookwater toe,

TIO g groente p.p.

200 g pecorino of

2

| eetlepel gemalen peper in

om het smeuiger te maken.

Parmezaanse kaas,

ruime kom en voeg 4 eetlepels

Breng op smaak met zout en,

Scan de QR-code

5

om naar het

Î

geraspt

van het kookwater van de

extra peper naar smaak en

recept te gaan

spaghetti toe. Roer goed door

serveer met de salade.

BI

1

|

nr:

B TYPISCH ITALIAANS:

EENVOUDIG EN

-

SMAAKVOL!

f

5

hd

ro



ei

>

A

en

ek

A

ine"

KA f}

22

7

4

he

KIDS

at

rer:

PECORINO

==

FAVORIET,

Pecorino is een harde

kaas die heel veel lijkt

op Parmezaanse kaas.

Alleen wordt pecorino van

schapenmelk gemaakt, in

plaats van van koemelk,

zoals parmezaan. Hierdoor

NY

wordt deze schapenkaas wat

rr

21

pittiger en vooral zouter van

A

smaak. Een bekende variant

mn

“Eu

is de pecorino romano,

afkomstig uit de regio's.

Lazio en Sardinië.

Lekker met:

tomaat - rozijnen - knoflook

zt

wm.

EF

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG