Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 40
Hier is pagina 40 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 40 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 40
koken voor elke N > Spaghetti cacio e pepe met rucolasalade © cA.20 MINUTEN EP HOOFDGERECHT A VOOR4PERSONEN {2 EENVOUDIG À ZONDER VLEES OF vis Ni INGREDIENTEN BEREIDEN tot een romig geheel. 3. Giet de voedingswaarde per persoon 300 g spaghetti 1. Kook de spaghetti beetgaar. spaghetti af en bewaar nog wat 530 kcal, vet 23 g (waarvan 150 g rucola Meng de rucola en tomaten in kookwater. Voeg de spaghetti verzadigd 1 g), koolhydraten 4 tomaten, in blokjes een kom en besprenkel met toe aan het kaasmengsel in de 57 g, eiwit 23 g, vezels 4 g, 2 eetl. balsamicoazijn de azijn, olijfolie en een snuf kom en roer goed door. Voeg zout 1,3 g 2 eetl. olijfolie zout. 2. Schep de pecorino en eventueel extra kookwater toe, TIO g groente p.p. 200 g pecorino of 2 | eetlepel gemalen peper in om het smeuiger te maken. Parmezaanse kaas, ruime kom en voeg 4 eetlepels Breng op smaak met zout en, Scan de QR-code 5 om naar het Î geraspt van het kookwater van de extra peper naar smaak en recept te gaan spaghetti toe. Roer goed door serveer met de salade. BI 1 | nr: B TYPISCH ITALIAANS: EENVOUDIG EN - SMAAKVOL! f 5 hd ro ” ei > A en ek A ine" KA f} 22 7 4 he KIDS at rer: PECORINO == FAVORIET, Pecorino is een harde kaas die heel veel lijkt op Parmezaanse kaas. Alleen wordt pecorino van schapenmelk gemaakt, in plaats van van koemelk, zoals parmezaan. Hierdoor NY wordt deze schapenkaas wat rr 21 pittiger en vooral zouter van A smaak. Een bekende variant mn “Eu is de pecorino romano, afkomstig uit de regio's. Lazio en Sardinië. Lekker met: tomaat - rozijnen - knoflook zt wm. EF KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 40