Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 26
Hier is pagina 26 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
a
koken
voor elke
dag
\
PR
A
Ee
5
A
+
73
Ga
MET EEN
+4
%
Br.
À |
>
VERSE PESTO
rd,
E
vn v£t «
ce
ne jr
MAAK JE VAN
R
ef
KR
Ÿ
ELKE PASTA
;
A,
N
\
ES
EN
à :
ne
EEN IE
Aen
di
Fe ur
NE
Re
LA
4
Spaghetti me
IT
aubergineball
en paprika-mu
Ÿ
="
PRIMA PASTA
© cA.30 MINUTEN
+ 30 MINUTEN OVENTIJD
Het lijkt misschien een uitdaging om een
Ö HOOFDGERECHT
lekkere pastasaus te maken zonder vlees,
maar in een aantal Italiaanse klassiekers
Æ VOOR 4 PERSONEN
{Ì GEMIDDELD
zit sowieso al geen vlees of vis:
«Pasta marinara:
“u
ZONDER VLEES OF VIS
pasta met tomatensaus
«Penne all’arrabbiata:
penne met tomaat en rode peper
A,
INGREDIËNTEN
» Pasta alla norma:
« 3-4 aubergines, gehalveerd
pasta met aubergine en ricotta
+5 paprika’s
« Pasta aglio, olio e peperoncino:
+3 eetl. olijfolie
pasta met knoflook, olie en rode peper
«2 eieren
+ Spaghetti cacio e pepe:
me <
«120 g Parmezaanse kaas, geraspt
spaghetti met pecorino en zwarte peper
» 300 g broodkruim of paneermeel
«2 theel. tijm
«]teentje knoflook, geperst
toe. 2. Rol de balletjes vervolgens door de
Del
«* zonnebloemolie, om te frituren
rest van het broodkruim. Verhit de frituurolie
- 350 g spaghetti
tot 170°C en bak hierin de balletjes aan alle
- 12 bosje munt, blaadjes geplukt
kanten in circa 3 minuten goudbruin. Kook
* l eetl. wittewijnazijn
de spaghetti beetgaar. 3. Verwijder de pitjes
en steeltjes van de paprika's. Houd 1 eetlepel
munt apart. Pureer de paprika's met de olie
VOORBEREIDEN
waarin ze geroosterd zijn, de munt en azijn.
1. Verwarm de oven voor op 180°C. Leg
4. Giet de spaghetti af en meng met de
de aubergines en paprika's in een schaal,
paprikasaus. Leg de aubergineballetjes in het
midden en bestrooi met de rest van de munt.
5
besprenkel met de olijfolie en rooster ze 30
r «
minuten in de oven. 2. Laat de aubergines
en paprika's iets afkoelen en verwijder
voedingswaarde per persoon
der
vervolgens de velletjes van de aubergine.
1135 kcal, vet 47 g (waarvan verzadigd 11 g),
>#
n°
koolhydraten 130 g, eiwit 40 g, vezels 15 g,
2}
BEREIDEN
zout2g
+.
+.
1. Prak het vruchtvlees van de aubergines
210 g groente p.p.
in een zeef fijn en laat het vocht
uitlekken. Voeg de eieren, kaas, 120 gram
broodkruim, tijm en knoflook toe. Meng
E
El| scan de QR-code
om naar het
goed en rol balletjes van het deeg. Voeg
recept te gaan
als het deeg te nat is wat extra broodkruim
KOOKINSPIRATIE
VOOR ELKE DAG