Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 27
Hier is pagina 27 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 27 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 27
Farfalle met broccolipesto m CA. 20 MINUTEN BEREIDEN 1. Kook de broccoli in circa HOOFDGERECHT 6 minuten gaar. Kook de ge VOOR 4 PERSONEN WS 2°0 farfalle beetgaar. 2. Pluk de isa FA EENVOUDIG blaadjes van de basilicum nn ARS) ZONDER VLEES en houd 2 eetlepels apart. x Pureer de walnoten met 30 a OFVIS B gram pecorino, de basilicum, y knoflook, olijfolie en citroensap. INGREDIENTEN Voeg de broccolitoe en pureer À “A 300 g broccoli, in roosjes mee. 3. Giet de farfalle afen hs 300 g farfalle. meng met de pesto. Bestrooi 2 bosjes basilicum met de rest van de pecorino en x > 4 eetl. walnoten de basilicum. 45 g pecorino of N; Parmezaanse kaas voedingswaarde per persoon NUR ll 1 teentje knoflook, 635 kcal, vet 37 g (waarvan gehakt verzadigd 4 g), koolhydraten N IT PE. AA CN HA 100 ml olijfolie 56 g, eiwit 16 g, vezels 5 g, 2 eetl. citroensap zout 0,3 g Fusilli met courgette, tomaat en rozijnen 70 g groente p.p. © CA. 20 MINUTEN de ui en courgette circa 6 Scan de QR-code {} HOOFDGERECHT minuten op een hoge stand. eh CUT et EL & VOOR 4 PERSONEN Voeg de pompoenpitten > toe en bak tot de pitten {? EENVOUDIG poffen. 2. Zet de warmtebron ZONDER VLEES lager en voeg de rozijnen, è- OF VIS zongedroogde tomaten, 2 eetlepels van de tomatenolie “| en de azijn toe. Bak al roerend . Le | INGREDIËNTEN 2 minuten. TKıps) + 400 g fusilli 3. Giet de pasta af en roer FAVORIET » 4 eetl. olijfolie goed door de saus. a + 2 uien, gesnipperd D" - 2 courgettes, in blokjes voedingswaarde per persoon «5 eetl. pompoenpitten 735 kcal, vet 21 g (waarvan Kl «3 eetl. rozijnen verzadigd 4 g), koolhydraten « 8 zongedroogde tomaten 105 g, eiwit 26 g, vezels 10 g, op olie, in reepjes À zout 1,5 g Rt: BIS 4 +3 eetl. wittewijnazijn 210 g groente p.p we a, À ven = res er BEREIDEN Scan de QR-code San À = om naar het 1. Kook de pasta beetgaar. recept te gaan Verhit de olie en bak hierin sut _—— el an sur Js, Ei wi 3 va 712020 happen (2)
Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 27