Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 27




Hier is pagina 27 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Farfalle met broccolipesto

m

CA. 20 MINUTEN

BEREIDEN

1. Kook de broccoli in circa

HOOFDGERECHT

6 minuten gaar. Kook de

ge

VOOR 4 PERSONEN

WS

2°0

farfalle beetgaar. 2. Pluk de

isa

FA

EENVOUDIG

blaadjes van de basilicum

nn

ARS)

ZONDER VLEES

en houd 2 eetlepels apart.

x

Pureer de walnoten met 30

a

OFVIS

B

gram pecorino, de basilicum,

y

knoflook, olijfolie en citroensap.

INGREDIENTEN

Voeg de broccolitoe en pureer

À

“A

300 g broccoli, in roosjes

mee. 3. Giet de farfalle afen

hs

300 g farfalle.

meng met de pesto. Bestrooi

2 bosjes basilicum

met de rest van de pecorino en

x >

4 eetl. walnoten

de basilicum.

45 g pecorino of

N;

Parmezaanse kaas

voedingswaarde per persoon

NUR

ll

1 teentje knoflook,

635 kcal, vet 37 g (waarvan

gehakt

verzadigd 4 g), koolhydraten

N

IT

PE. AA CN

HA

100 ml olijfolie

56 g, eiwit 16 g, vezels 5 g,

2 eetl. citroensap

zout 0,3 g

Fusilli met courgette, tomaat en rozijnen

70 g groente p.p.

© CA. 20 MINUTEN

de ui en courgette circa 6

Scan de QR-code

{} HOOFDGERECHT

minuten op een hoge stand.

eh

CUT

et

EL

& VOOR 4 PERSONEN

Voeg de pompoenpitten

>

toe en bak tot de pitten

{? EENVOUDIG

poffen. 2. Zet de warmtebron

ZONDER VLEES

lager en voeg de rozijnen,

è-

OF VIS

zongedroogde tomaten, 2

eetlepels van de tomatenolie

“|

en de azijn toe. Bak al roerend

.

Le

|

INGREDIËNTEN

2 minuten.

TKıps)

+ 400 g fusilli

3. Giet de pasta af en roer

FAVORIET

» 4 eetl. olijfolie

goed door de saus.

a

+ 2 uien, gesnipperd

D"

- 2 courgettes, in blokjes

voedingswaarde per persoon

«5 eetl. pompoenpitten

735 kcal, vet 21 g (waarvan

Kl

«3 eetl. rozijnen

verzadigd 4 g), koolhydraten

« 8 zongedroogde tomaten

105 g, eiwit 26 g, vezels 10 g,

op olie, in reepjes

À

zout 1,5 g

Rt:

BIS

4

+3 eetl. wittewijnazijn

210 g groente p.p

we

a,

À

ven

= res

er

BEREIDEN

Scan de QR-code

San À

=

om naar het

1. Kook de pasta beetgaar.

recept te gaan

Verhit de olie en bak hierin

sut

_——

el

an

sur

Js,

Ei

wi

3

va

712020 happen (2)