Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 63




Hier is pagina 63 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

| 77 | %

D

P

24

SCA

GLIA

)

ALLA GRI

SC

À

6

LS +

ne

En

=

zT

ij

ED

6

fi

47

"DE

«

Le , a

Sk

ces

6

Ya

as

eZ

5

LU

+ À

=

7 a

2

=:

7

Jd

A



2

var

_

A

zi

En

er

|

hts

ne

4

=

AL

Zorg ervoor dat je nog wat

7.

DNA

a

prosecco overhoudt voor

+

het nagerecht. Prosecco

PA PE

21

is niet alleen op zichzelf

PES.

en

een heerlijke wijn, maar

ook heel geschikt voor

(>

eure

het maken van cocktails

en desserts. Het lekkerste

X

dessert met prosecco is

gs

Ke.

ongetwijfeld de scroppino:

ie

een verkoelende shake

voor volwassenen, met

een bite. De perziken in

dit nagerecht combineren

Sensi Chianti

heel goed met prosecco.

Chianti is het beroemdste wijnbouwgebied van Toscane. De wijnen uit deze streek

Net als de amandelen

bevatten altijd minimaal 80% van de druif sangiovese. Bij de Sensi Chianti wordt

proef je dit terug in de wijn.

er 20% cannaiolo aan toegevoegd. Sangiovese staat bekend om zijn pittige zuren

met een klein bittertje. Hierdoor komt deze wijn het beste tot zijn recht aan tafel,

le

een fenomeen dat vaker voorkomt bij Italiaanse wijnen. In de sappige Sensi Chianti

proef je rood fruit, waarbij het accent ligt op frambozen en kersen.

12020

Pepper (es)