Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 63
Hier is pagina 63 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
| 77 | %
D
P
24
SCA
GLIA
)
ALLA GRI
SC
À
6
LS +
ne
En
=
zT
ij
ED
6
fi
47
"DE
«
Le , a
Sk
ces
6
Ya
as
eZ
5
LU
+ À
=
7 a
2
=:
7
Jd
A
—
2
var
_
A
zi
En
er
|
hts
ne
4
=
AL
Zorg ervoor dat je nog wat
7.
DNA
a
prosecco overhoudt voor
+
het nagerecht. Prosecco
PA PE
21
is niet alleen op zichzelf
PES.
en
een heerlijke wijn, maar
ook heel geschikt voor
(>
eure
het maken van cocktails
en desserts. Het lekkerste
X
dessert met prosecco is
gs
Ke.
ongetwijfeld de scroppino:
ie
een verkoelende shake
voor volwassenen, met
een bite. De perziken in
dit nagerecht combineren
Sensi Chianti
heel goed met prosecco.
Chianti is het beroemdste wijnbouwgebied van Toscane. De wijnen uit deze streek
Net als de amandelen
bevatten altijd minimaal 80% van de druif sangiovese. Bij de Sensi Chianti wordt
proef je dit terug in de wijn.
er 20% cannaiolo aan toegevoegd. Sangiovese staat bekend om zijn pittige zuren
met een klein bittertje. Hierdoor komt deze wijn het beste tot zijn recht aan tafel,
le
een fenomeen dat vaker voorkomt bij Italiaanse wijnen. In de sappige Sensi Chianti
proef je rood fruit, waarbij het accent ligt op frambozen en kersen.
12020
Pepper (es)