Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 75


Hier is pagina 75 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Deen Folder 01.07.2020

Hier is pagina 75 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 75

el 3 Perzik-tiramisu NSINVUIL spatel een deel van de © cA.30 MINUTEN perzikroom erdoorheen. +2 UUR KOELEN Schep vervolgens de D NAGERECHT rest van de room er Æ VOOR 6 PERSONEN gelijkmatig doorheen. 4. Bekleed de schaal met CP GEMIDDELD een laag bitterkoekjes. Bedruppel met de likeur 3 INGREDIËNTEN of siroop en vervolg > er As Paard en + 4 perziken of nectarines met de heift van het Ar CS -1zakje vanillesuiker 2 mascarponemengsel. LE +2 blaadjes gelatine Bestrooi met tweederde 7 ES > -leetl. citroensap van de chocolade. x «200 mi slagroom Verdeel de overige +, Le Y > ro 2 eetl. suiker bitterkoekjes erover en 4 - 250 g mascarpone bedruppel ze met likeur + 55 FR +250 g bitterkoekjes of siroop. 5. Verdeel de 2 - perziklikeur of -siroop, rest van het mascar- a in naar smaak ponemengsel over de wo LES LR en - 50 g witte chocolade, koekjes en strijk glad. A ui fiingeraspt Bedek met de plakjes TH perzik. Laat de tiramisu Se a - vierkante schaal afgedekt circa 2 uur opstijven in de koelkast. 2 Bestrooi vlak voor het es BEREIDEN serveren met de rest van 1. Schil 2 perziken met een de chocolade. 4 dunschiller en halveer ze. IR voedingswaarde 4? Verwijder de pit en snijd het vruchtvlees klein. per persoon Pureer met de vanillesuiker 570 kcal, vet 38 g £ helemaal glad. Halveer de (waarvan verzadigd enn, 2 ongeschilde perziken en 23 g), koolhydraten 45 g, verwijder de pit. Snijd de eiwit 8 g, vezels 2 g, helften in dunne plakjes zout Ol g en houd apart. 2. Week de gelatine 5 minuten in koud water. Verwarm het citroensap met 1 eetlepel water. Knijp de gelatine uit en los al roerend op in het warme sap. Klop de gelatine goed door de perzikpuree. 3. Klop de slagroom stijf met de suiker en spatel door de perzikpuree. Klop in een andere kom de E El mascarpone goed losen nn om naar het Scan de QR-code El 4 recept te gaan 712020 happen ()

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 75