Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 75
Hier is pagina 75 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
el
3
Perzik-tiramisu
NSINVUIL
spatel een deel van de
© cA.30 MINUTEN
perzikroom erdoorheen.
+2 UUR KOELEN
Schep vervolgens de
D NAGERECHT
rest van de room er
Æ VOOR 6 PERSONEN
gelijkmatig doorheen.
4. Bekleed de schaal met
CP GEMIDDELD
een laag bitterkoekjes.
Bedruppel met de likeur
3
INGREDIËNTEN
of siroop en vervolg
>
er
As Paard
en
+ 4 perziken of nectarines
met de heift van het
Ar
CS
-1zakje vanillesuiker
2
mascarponemengsel.
LE
+2 blaadjes gelatine
Bestrooi met tweederde
7
ES
>
-leetl. citroensap
van de chocolade.
x
«200 mi slagroom
Verdeel de overige
+, Le Y
>
ro
2 eetl. suiker
bitterkoekjes erover en
4
- 250 g mascarpone
bedruppel ze met likeur
+
55
FR
+250 g bitterkoekjes
of siroop. 5. Verdeel de
2
- perziklikeur of -siroop,
rest van het mascar-
a
in
naar smaak
ponemengsel over de
wo
LES
LR en
- 50 g witte chocolade,
koekjes en strijk glad.
A
ui
fiingeraspt
Bedek met de plakjes
TH
perzik. Laat de tiramisu
Se
a
- vierkante schaal
afgedekt circa 2 uur
opstijven in de koelkast.
2
Bestrooi vlak voor het
es
BEREIDEN
serveren met de rest van
1. Schil 2 perziken met een
de chocolade.
4
dunschiller en halveer ze.
IR
voedingswaarde
4?
Verwijder de pit en snijd
het vruchtvlees klein.
per persoon
Pureer met de vanillesuiker
570 kcal, vet 38 g
£
helemaal glad. Halveer de
(waarvan verzadigd
enn,
2
ongeschilde perziken en
23 g), koolhydraten 45 g,
verwijder de pit. Snijd de
eiwit 8 g, vezels 2 g,
helften in dunne plakjes
zout Ol g
en houd apart. 2. Week
de gelatine 5 minuten in
koud water. Verwarm het
citroensap met 1 eetlepel
water. Knijp de gelatine
uit en los al roerend op
in het warme sap. Klop
de gelatine goed door
de perzikpuree. 3. Klop
de slagroom stijf met
de suiker en spatel door
de perzikpuree. Klop
in een andere kom de
E
El
mascarpone goed losen
nn
om naar het
Scan de QR-code
El
4
recept te gaan
712020
happen ()