Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 75




Hier is pagina 75 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

el

3

Perzik-tiramisu

NSINVUIL

spatel een deel van de

© cA.30 MINUTEN

perzikroom erdoorheen.

+2 UUR KOELEN

Schep vervolgens de

D NAGERECHT

rest van de room er

Æ VOOR 6 PERSONEN

gelijkmatig doorheen.

4. Bekleed de schaal met

CP GEMIDDELD

een laag bitterkoekjes.

Bedruppel met de likeur

3

INGREDIËNTEN

of siroop en vervolg

>

er

As Paard

en

+ 4 perziken of nectarines

met de heift van het

Ar

CS

-1zakje vanillesuiker

2

mascarponemengsel.

LE

+2 blaadjes gelatine

Bestrooi met tweederde

7

ES

>

-leetl. citroensap

van de chocolade.

x

«200 mi slagroom

Verdeel de overige

+, Le Y

>

ro

2 eetl. suiker

bitterkoekjes erover en

4

- 250 g mascarpone

bedruppel ze met likeur

+

55

FR

+250 g bitterkoekjes

of siroop. 5. Verdeel de

2

- perziklikeur of -siroop,

rest van het mascar-

a

in

naar smaak

ponemengsel over de

wo

LES

LR en

- 50 g witte chocolade,

koekjes en strijk glad.

A

ui

fiingeraspt

Bedek met de plakjes

TH

perzik. Laat de tiramisu

Se

a

- vierkante schaal

afgedekt circa 2 uur

opstijven in de koelkast.

2

Bestrooi vlak voor het

es

BEREIDEN

serveren met de rest van

1. Schil 2 perziken met een

de chocolade.

4

dunschiller en halveer ze.

IR

voedingswaarde

4?

Verwijder de pit en snijd

het vruchtvlees klein.

per persoon

Pureer met de vanillesuiker

570 kcal, vet 38 g

£

helemaal glad. Halveer de

(waarvan verzadigd

enn,

2

ongeschilde perziken en

23 g), koolhydraten 45 g,

verwijder de pit. Snijd de

eiwit 8 g, vezels 2 g,

helften in dunne plakjes

zout Ol g

en houd apart. 2. Week

de gelatine 5 minuten in

koud water. Verwarm het

citroensap met 1 eetlepel

water. Knijp de gelatine

uit en los al roerend op

in het warme sap. Klop

de gelatine goed door

de perzikpuree. 3. Klop

de slagroom stijf met

de suiker en spatel door

de perzikpuree. Klop

in een andere kom de

E

El

mascarpone goed losen

nn

om naar het

Scan de QR-code

El

4

recept te gaan

712020

happen ()