Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 17




Hier is pagina 17 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

à

ze

ee

À 3 Lennaart

41 jaar

2

fa

s

getrouwd en vader van

2 kinderen (11 en 8)

Receptbeoordeling: KAA

Een eenvoudig recept, maar

eenvoud is hierbij ook de kracht.

Ik heb de saus in het begin wat

langer laten koken en daarna

FAN

pas de spinazie toegevoegd, dit

u.

maakt de saus lekker dik. Het

4

2

recept is lekker snel klaar en

vraagt niet steeds je aandacht:

erg prettig op een drukke

Y

doordeweekse avond!

2;

ve

Tip van Lennaart:

Wij hebben een caprese salade

Fa

met tomaat en mozzarella

“=

ernaast geserveerd, maar ik denk

ns

dat een stuk gegrilde witvis erbij

\

ce

ook erg lekker is.

re

Fa

SE

=

tr)

“Eenvoud is



KLAAR IN

dekracht van

15

MINUTEN

dit recept”

>

Romige Toscaanse gnocchi

© cA.15 MINUTEN

BEREIDEN

Tip

Lekker met een tomatensalade

Ü HOOFDGERECHT

1. Kook de gnocchi volgens de

aanwijzingen op de verpakking.

met een dressing van olijfolie en

Æ VOOR 4 PERSONEN

€? EENVOUDIG

Bewaar een kopje van het kookvocht.

balsamicoazijn (zie p37).

2. Verwarm de pesto met de

ZONDER VLEES OF VIS

kookroom in een koekenpan. Voeg

voedingswaarde per persoon

de spinazie handje voor handje toe

635 kcal, vet 40 g (waarvan

aan de saus en laat deze erin slinken.

verzadigd 12 g), koolhydraten 51 g,

INGREDIËNTEN

Rooster intussen de pijnboompitten

eiwit 15 g, vezels 7 g, zout 3,3 g

+ 500 g gnocchi, pak of koelvers

kort in een droge, hete koekenpan.

75 g groente p.p.

«1 potje (185 g) rode pesto

3. Voeg de gnocchi toe aan de

« 250 ml kookroom

spinazie en breng op smaak met

» 600 g spinazie, panklaar

zout en peper. Voeg eventueel wat

Ei

Er

Scan de QR-code

=

om naar het

- 50 g pijnboompitten

kookvocht toe. Bestrooi met de

recept te gaan

pijnboompitten en serveer direct.

El

Boodschappen

712020