Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 17


Hier is pagina 17 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Deen Folder 01.07.2020

Hier is pagina 17 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 17

à ze ee À 3 Lennaart 41 jaar 2 fa s getrouwd en vader van 2 kinderen (11 en 8) Receptbeoordeling: KAA Een eenvoudig recept, maar eenvoud is hierbij ook de kracht. Ik heb de saus in het begin wat langer laten koken en daarna FAN pas de spinazie toegevoegd, dit u. maakt de saus lekker dik. Het 4 2 recept is lekker snel klaar en vraagt niet steeds je aandacht: erg prettig op een drukke Y doordeweekse avond! 2; ve Tip van Lennaart: Wij hebben een caprese salade Fa met tomaat en mozzarella “= ernaast geserveerd, maar ik denk ns dat een stuk gegrilde witvis erbij \ ce ook erg lekker is. re Fa SE = tr) “Eenvoud is — KLAAR IN dekracht van 15 MINUTEN dit recept” > Romige Toscaanse gnocchi © cA.15 MINUTEN BEREIDEN Tip Lekker met een tomatensalade Ü HOOFDGERECHT 1. Kook de gnocchi volgens de aanwijzingen op de verpakking. met een dressing van olijfolie en Æ VOOR 4 PERSONEN €? EENVOUDIG Bewaar een kopje van het kookvocht. balsamicoazijn (zie p37). 2. Verwarm de pesto met de ZONDER VLEES OF VIS kookroom in een koekenpan. Voeg voedingswaarde per persoon de spinazie handje voor handje toe 635 kcal, vet 40 g (waarvan aan de saus en laat deze erin slinken. verzadigd 12 g), koolhydraten 51 g, INGREDIËNTEN Rooster intussen de pijnboompitten eiwit 15 g, vezels 7 g, zout 3,3 g + 500 g gnocchi, pak of koelvers kort in een droge, hete koekenpan. 75 g groente p.p. «1 potje (185 g) rode pesto 3. Voeg de gnocchi toe aan de « 250 ml kookroom spinazie en breng op smaak met » 600 g spinazie, panklaar zout en peper. Voeg eventueel wat Ei Er Scan de QR-code = om naar het - 50 g pijnboompitten kookvocht toe. Bestrooi met de recept te gaan pijnboompitten en serveer direct. El Boodschappen 712020

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 17