Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 33




Hier is pagina 33 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Zomerse tomatensoep met

watermeloen en komkommer

© CA. 20 MINUTEN + 30 MINUTEN KOELEN

Ö LUNCH- OF VOORGERECHT

Een verrassend

N30Z13S L3H LIN

Æ VOOR 6 PERSONEN

lekker soepje op

{Ì EENVOUDIG

ZONDER VLEES OF VIS

hele warme dagen

INGREDIËNTEN

«1 kleine watermeloen, geschild en zonder pitjes

« 8 tomaten, ingekruist

“1 kleine of Y2 komkommer

« bosje basilicum

«1 lente-/bosui

«sap van 1 citroen of 2 limoenen

«6 glazen

BEREIDEN

1. Snijd de helft van de watermeloen in grove

stukken en snijd de andere helft in kleine blokjes.

nn gn

Leg de tomaten enkele tellen in kokend water. Pel

ze en snijd 2 tomaten in kleine blokjes en snijd

Ema cu.

de rest in grove stukken. 2. Snijd de helft van de

komkommer in kleine blokjes en snijd de rest in

stukken. Hak de helft van de basilicumblaadjes

grof en hak de rest fijn. Snijd de bosui in stukken.

3. Pureer de grove stukken watermeloen met de

L

grove stukken tomaat en komkommer, de grof

KS

gehakte basilicumblaadjes en de bosui. Breng op

u

<

smaak met peper. 4. Schep alle ingrediënten door

be

elkaar en zet deze tomatensoep circa 30 minuten

EL

in de koelkast. Zet intussen 6 lichtvochtige glazen

in de diepvries. Serveer de soep in de koude

glazen.

Tips

- Maak de soepiets pittiger met 1 theelepel hete

|

pepersaus of 1 eetlepel zoete chilisaus.

- Voeg 2 theelepels geraspte gember toe.

ER,

= Vervang de meloen door 1 kleine verse ananas.

voedingswaarde per persoon

70 kcal, vet 1 g (waarvan verzadigd - g),

= Es

koolhydraten 13 g, eiwit 2 g, vezels 2 g, zout - g

210 g groente p.p.

el Scan de QR-code

om naar het

recept te gaan

712020

haren (E)