Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 33
Hier is pagina 33 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 33 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 33
Zomerse tomatensoep met watermeloen en komkommer © CA. 20 MINUTEN + 30 MINUTEN KOELEN Ö LUNCH- OF VOORGERECHT Een verrassend N30Z13S L3H LIN Æ VOOR 6 PERSONEN lekker soepje op {Ì EENVOUDIG ZONDER VLEES OF VIS hele warme dagen INGREDIËNTEN «1 kleine watermeloen, geschild en zonder pitjes « 8 tomaten, ingekruist “1 kleine of Y2 komkommer « bosje basilicum «1 lente-/bosui «sap van 1 citroen of 2 limoenen «6 glazen BEREIDEN 1. Snijd de helft van de watermeloen in grove stukken en snijd de andere helft in kleine blokjes. nn gn Leg de tomaten enkele tellen in kokend water. Pel ze en snijd 2 tomaten in kleine blokjes en snijd Ema cu. de rest in grove stukken. 2. Snijd de helft van de komkommer in kleine blokjes en snijd de rest in stukken. Hak de helft van de basilicumblaadjes grof en hak de rest fijn. Snijd de bosui in stukken. 3. Pureer de grove stukken watermeloen met de L grove stukken tomaat en komkommer, de grof KS gehakte basilicumblaadjes en de bosui. Breng op u < smaak met peper. 4. Schep alle ingrediënten door be elkaar en zet deze tomatensoep circa 30 minuten EL in de koelkast. Zet intussen 6 lichtvochtige glazen in de diepvries. Serveer de soep in de koude glazen. Tips - Maak de soepiets pittiger met 1 theelepel hete | pepersaus of 1 eetlepel zoete chilisaus. - Voeg 2 theelepels geraspte gember toe. ER, = Vervang de meloen door 1 kleine verse ananas. voedingswaarde per persoon 70 kcal, vet 1 g (waarvan verzadigd - g), = Es koolhydraten 13 g, eiwit 2 g, vezels 2 g, zout - g 210 g groente p.p. el Scan de QR-code om naar het recept te gaan 712020 haren (E)
Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 33