Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 30
Hier is pagina 30 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 30 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 30
koken voor elke dag UIT HET SEIZOEN T O ma at [4 Een goede tomaat heeft eigen- lijk niet veel nodig: door zijn volle CR.) A smaak is het een echte alleskunner in de keuken. Ontdek meer over deze sappige groente, die eigenlijk stiekem een vrucht is! LA De tomaat wordt door de meeste Italianen ‘pomodoro' genoemd, gouden 9a appel. Met een goede rijpe tomaat heb je dan ook echt goud in handen. Hij wordt veel gebruikt in de Italiaanse en mediterrane keuken, maar de tomaat komt oorspronkelijk uit Zuid-Amerika. Via Spaanse ontdekkingsreizigers is de vrucht naar Europa gekomen, al was dat eerst niet vanwege zijn smaak, maar omdat het zo'n mooie plant is. Als lid van de nachtschadefamilie werd zelfs gedacht dat de prachtige vruchten van deze plant giftig waren! Toen dat DE ZWAARSTE TOMAAT OOIT helemaal niet zo bleek te zijn was de tomaat al snel de nieuwe favoriet in WOOG RUIM 4 KILO sauzen, soepen en salades. (Bron: Guinness World Records) Dé tomaat bestaat eigenlijk niet, er zijn zo veel verschillende WELKE PLISSEREN: varianten en kleuren verkrijgbaar. En die smaken ook allemaal weer KIES ZO DOE JE DAT net even anders. Denk maar Als je de velletjes van tomaten liever niet in je eten aan de kleine sappige cherry- of il | J snoeptomaatjes die helemaal hebt, dan kun je ze ook verwijderen. Plisseren noem niet lijken op de grote en wat je dit officieel in de keuken. Zet hiervoor een pan of drogere vleestomaat. En dan zijn er ook nog tomaten aan de tros, kom met kokend water klaar. Kruis een tomaat aan de roma- of pruimtomaten die niet onderkant in met een scherp mesje en dompel even rond maar meer ovaal van vorm in het hete water. Kijk of het velletje aan de onderkant zijn en bijzondere soorten als de ‘coeur de boeuf’. Er is in ieder al iets loslaat en schep de tomaat weer uit het water. geval genoeg om uit te kiezen in Even afkoelen in koud water en je trekt het vel zo eraf. het tomatenschap. KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG
Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 30