Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 25


Hier is pagina 25 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Deen Folder 01.07.2020

Hier is pagina 25 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 25

# =. 4 Er pe We Eg = >= À < 2 fh + PN æ Pan-lasagne met ze a linzenbolognese en ricotta SER en: wr 1 es ®. Een © CA. 30 MINUTEN + 15 MINUTEN STOVEN L$ HOOFDGERECHT F = £ ie Æ VOOR 4 PERSONEN ss he x CP GEMIDDELD ER ZONDER VLEES OF VIS : = a = Ai v 4 INGREDIENTEN 7 +3 eetl. olijfolie S331A UJANOZ UIMHIT » pi \ * 2 uien, gesnipperd hé - 1 wortel, grof geraspt Ps) ) KW +2 stengels bleekselderij, in stukjes 12 «5 teentjes knoflook, grof gehakt à ed CLR «1 laurierblaadje « 2 blikjes linzen, uitgelekt (a «200 ml rode wijn # +4 eetl.tomatenpuree hek r 3 4 « 300 ml groentebouillon # 8 «1 pak lasagnevellen bn - 500 g ricotta + 3 bollen mozzarella, in dunne plakken Je, « 2 eetl. peterselie, fijngehakt a pd + ” an KL] BEREIDEN re ti à 1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak hierin de ui en wortel. Voeg de bleekselderij, knoflook en laurier toe en bak al roerend 3 Ee dn minuten, tot de bleekselderij zacht is. 2. Voeg pe de linzen toe en bak al roerend 5 minuten. Voeg ) de rode wijn toe en laat een beetje verdampen. + bra Voeg de tomatenpuree toe en bak al roerend | 4 minuten. Voeg de bouillon toe en kook tot de saus iets is ingedikt. Verwijder de laurier. 3, LL Pureer de saus eventueel met een staafmixer EEN BEPROEFDE EN m voor een fijnere structuur. Giet de meeste saus uit de pan, tot er nog een dun laagje op de bodem COMBI: PASTA MET -LINZE 2 achterblijft. Bedek de saus met lasagnevellen. Lepel een paar eetlepels ricotta over de vellen met a IN PLAATS VAN GEHAKT vervolgens weer wat van de bolognesesaus en mozzarella. Herhaal tot alles op is en je als laatste een laag mozzarella hebt. 4. Laat afgedekt op een lage stand 12-15 minuten pruttelen tot de pasta MET PEULVRUCHTEN gaar is. Bestrooi met de peterselie. st, u. Combineer pasta’s in plaats veroorzaken verstoringe! voedingswaarde per persoon van gehakt of spekjes eens spijsvertering: kook ze daarom 995 kcal, vet 43 g (waarvan verzadigd 24 gj), met peulvruchten, zoals linzen, altijd goed gaar. Gedroogde koolhydraten 92 g, eiwit 47 g, vezels 11 g, kikkererwten en bonen. Er zijn peulvruchten blijven lang goed, zout 2,3 g ook pastasoorten verkrijgbaar die maar bewaar ze wel op een koele, 105 g groente p.p. voor een deel uit peulvruchten droge en donkere plaats. Spoel bestaan, zoals rode of gele linzen. peulvruchten uit blik voor het Peulvruchten bevatten tweemaal verwarmen altijd even af onder Scan de QR-code om naar het zoveel eiwitten als graan koud stromend water dan smaken recept te gaan Rauwe en ongare peulvruchten ze lekkerder. “ 712020 happen Gi)

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 25