Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 25
Hier is pagina 25 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
#
=.
4
Er
pe We
Eg
=
>=
À
<
2
fh
+
PN
æ
Pan-lasagne met
ze
a
linzenbolognese en ricotta
SER
en:
wr
1
es
®.
Een
© CA. 30 MINUTEN + 15 MINUTEN STOVEN
L$ HOOFDGERECHT
F
=
£
ie
Æ VOOR 4 PERSONEN
ss
he
x
CP GEMIDDELD
ER
ZONDER VLEES OF VIS
: =
a
=
Ai
v
4
INGREDIENTEN
7
+3 eetl. olijfolie
S331A UJANOZ UIMHIT
»
pi
\
* 2 uien, gesnipperd
hé
- 1 wortel, grof geraspt
Ps)
)
KW
+2 stengels bleekselderij, in stukjes
12
«5 teentjes knoflook, grof gehakt
à
ed
CLR
«1 laurierblaadje
« 2 blikjes linzen, uitgelekt
(a
«200 ml rode wijn
#
+4 eetl.tomatenpuree
hek
r
3
4
« 300 ml groentebouillon
#
8
«1 pak lasagnevellen
bn
- 500 g ricotta
+ 3 bollen mozzarella, in dunne plakken
Je,
« 2 eetl. peterselie, fijngehakt
a
pd
+
”
an
KL]
BEREIDEN
re
ti à
1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak
hierin de ui en wortel. Voeg de bleekselderij,
knoflook en laurier toe en bak al roerend 3
Ee dn
minuten, tot de bleekselderij zacht is. 2. Voeg
pe
de linzen toe en bak al roerend 5 minuten. Voeg
)
de rode wijn toe en laat een beetje verdampen.
+
bra
Voeg de tomatenpuree toe en bak al roerend
|
4 minuten. Voeg de bouillon toe en kook tot
de saus iets is ingedikt. Verwijder de laurier. 3,
LL
Pureer de saus eventueel met een staafmixer
EEN BEPROEFDE EN
m
voor een fijnere structuur. Giet de meeste saus uit
de pan, tot er nog een dun laagje op de bodem
COMBI: PASTA MET -LINZE 2
achterblijft. Bedek de saus met lasagnevellen.
Lepel een paar eetlepels ricotta over de vellen met
a
IN PLAATS VAN GEHAKT
vervolgens weer wat van de bolognesesaus en
mozzarella. Herhaal tot alles op is en je als laatste
een laag mozzarella hebt. 4. Laat afgedekt op een
lage stand 12-15 minuten pruttelen tot de pasta
MET PEULVRUCHTEN
gaar is. Bestrooi met de peterselie.
st,
u.
Combineer pasta’s in plaats
veroorzaken verstoringe!
voedingswaarde per persoon
van gehakt of spekjes eens
spijsvertering: kook ze daarom
995 kcal, vet 43 g (waarvan verzadigd 24 gj),
met peulvruchten, zoals linzen,
altijd goed gaar. Gedroogde
koolhydraten 92 g, eiwit 47 g, vezels 11 g,
kikkererwten en bonen. Er zijn
peulvruchten blijven lang goed,
zout 2,3 g
ook pastasoorten verkrijgbaar die
maar bewaar ze wel op een koele,
105 g groente p.p.
voor een deel uit peulvruchten
droge en donkere plaats. Spoel
bestaan, zoals rode of gele linzen.
peulvruchten uit blik voor het
Peulvruchten bevatten tweemaal
verwarmen altijd even af onder
Scan de QR-code
om naar het
zoveel eiwitten als graan
koud stromend water dan smaken
recept te gaan
Rauwe en ongare peulvruchten
ze lekkerder.
“
712020
happen Gi)