Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 25




Hier is pagina 25 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

#

=.

4

Er

pe We

Eg

=

>=

À

<

2

fh

+

PN

æ

Pan-lasagne met

ze

a

linzenbolognese en ricotta

SER

en:

wr

1

es

®.

Een

© CA. 30 MINUTEN + 15 MINUTEN STOVEN

L$ HOOFDGERECHT

F

=

£

ie

Æ VOOR 4 PERSONEN

ss

he

x

CP GEMIDDELD

ER

ZONDER VLEES OF VIS

: =

a

=

Ai

v

4

INGREDIENTEN

7

+3 eetl. olijfolie

S331A UJANOZ UIMHIT

»

pi

\

* 2 uien, gesnipperd



- 1 wortel, grof geraspt

Ps)

)

KW

+2 stengels bleekselderij, in stukjes

12

«5 teentjes knoflook, grof gehakt

à

ed

CLR

«1 laurierblaadje

« 2 blikjes linzen, uitgelekt

(a

«200 ml rode wijn

#

+4 eetl.tomatenpuree

hek

r

3

4

« 300 ml groentebouillon

#

8

«1 pak lasagnevellen

bn

- 500 g ricotta

+ 3 bollen mozzarella, in dunne plakken

Je,

« 2 eetl. peterselie, fijngehakt

a

pd

+



an

KL]

BEREIDEN

re

ti à

1. Verhit de olie in een grote koekenpan en bak

hierin de ui en wortel. Voeg de bleekselderij,

knoflook en laurier toe en bak al roerend 3

Ee dn

minuten, tot de bleekselderij zacht is. 2. Voeg

pe

de linzen toe en bak al roerend 5 minuten. Voeg

)

de rode wijn toe en laat een beetje verdampen.

+

bra

Voeg de tomatenpuree toe en bak al roerend

|

4 minuten. Voeg de bouillon toe en kook tot

de saus iets is ingedikt. Verwijder de laurier. 3,

LL

Pureer de saus eventueel met een staafmixer

EEN BEPROEFDE EN

m

voor een fijnere structuur. Giet de meeste saus uit

de pan, tot er nog een dun laagje op de bodem

COMBI: PASTA MET -LINZE 2

achterblijft. Bedek de saus met lasagnevellen.

Lepel een paar eetlepels ricotta over de vellen met

a

IN PLAATS VAN GEHAKT

vervolgens weer wat van de bolognesesaus en

mozzarella. Herhaal tot alles op is en je als laatste

een laag mozzarella hebt. 4. Laat afgedekt op een

lage stand 12-15 minuten pruttelen tot de pasta

MET PEULVRUCHTEN

gaar is. Bestrooi met de peterselie.

st,

u.

Combineer pasta’s in plaats

veroorzaken verstoringe!

voedingswaarde per persoon

van gehakt of spekjes eens

spijsvertering: kook ze daarom

995 kcal, vet 43 g (waarvan verzadigd 24 gj),

met peulvruchten, zoals linzen,

altijd goed gaar. Gedroogde

koolhydraten 92 g, eiwit 47 g, vezels 11 g,

kikkererwten en bonen. Er zijn

peulvruchten blijven lang goed,

zout 2,3 g

ook pastasoorten verkrijgbaar die

maar bewaar ze wel op een koele,

105 g groente p.p.

voor een deel uit peulvruchten

droge en donkere plaats. Spoel

bestaan, zoals rode of gele linzen.

peulvruchten uit blik voor het

Peulvruchten bevatten tweemaal

verwarmen altijd even af onder

Scan de QR-code

om naar het

zoveel eiwitten als graan

koud stromend water dan smaken

recept te gaan

Rauwe en ongare peulvruchten

ze lekkerder.



712020

happen Gi)