Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 20
Hier is pagina 20 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 20 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 20
Ed a \ Ih & / | nl DE \# és a 00 M € Mia CLC 5 An FE = zu eN Au Sr > in == a af ur vd 7 A B; à (+ SR AL dr” a ÿ = — B \ Len 3 Pastasalade met pesto Ingrediënten voor 4 personen: Bereidingswijze: Kn Ged 00e) + 300g Grand'italia Salade Pasta Penne 1 Kook de pasta in 11 min. ‘al dente'. Giet af en spoel LT Es ere LES RR = &> « 185g Grand'ltalia Pesto alla Genovese koud onder de kraan. Laat goed uitlekken. parmaham. . 500g cherrytomaten 2 Halveer de cherrytomaten en mozzarella. 300g mini mozzarella Rooster de pijnboompitten in een koekenpan. 3 . ee 150g rucola Meng de pasta met de pesto en schep de tomaten, 30g pijnboompitten mozzarella en rucola erdoor. u Verdeel over borden of een schaal en bestrooi met de pijnboompitten. 1 |
Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 20