Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 34




Hier is pagina 34 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Tomatenrisotto

met geitenkaas en

gepofte tomaat

|)

® cA. 30 MINUTEN

“|

Ö HOOFDGERECHT

LA VOOR 4 PERSONEN

\

1

{Ì GEMIDDELD

ZONDER VLEES OF VIS

INGREDIËNTEN

«5 eetl. olijfolie

« 6 sjalotjes of 2 uien, gesnipperd

«2 teentjes knoflook, fijngehakt

=

a |

« 350 g risottorijst

«1 pot (485 ml) basis voor tomatensoep

Ee

«500 g cherry-/kerstomaatjes

=

(aan de tak), ingekruist

ji f

«75 g ongezouten pistachenoten, gepeld

DS

« 200 g zachte geitenkaas, verkruimeld

Da,

« basilicumblaadjes

Lens:

x

BEREIDEN

1. Verhit 3 eetlepels olijfolie en fruit hierin

mn

ez

de sjalot en knoflook 2-3 minuten.

eN

Schep de rijst erdoor en bak al roerend

de

a

2-3 minuten tot de korrels glanzen.

2. Meng de basisbouillon voor

Lit

4

Vg

%

À

tomatensoep met bijna 2 potten water.

8e

Giet een scheut ervan bij de rijst en

à

Le

«a

voeg de rest in gedeelten steeds toe

«Ce

wanneer de bouillon is opgenomen.

>

Schep regelmatig om. 3. Sprenkel de

he >

rest van de olijfolie over de tomaten.

5

Verhit een grillpan en rooster hierin de

>

tomaatjes (aan de tak) circa 3 minuten,

À

Rooster de pistachenoten in een droge,

hete koekenpan. 4. Schep de helft van

de geitenkaas door de risotto. Breng

)

op smaak met zout en peper. Schep de

<

risotto in diepe borden. Knip de tomaten

|

eventueel in kleinere trosjes en verdeel

ze over de risotto met de rest van de

geitenkaas, pistachenoten en basilicum.

N:

voedingswaarde per persoon

750 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd

11 g), koolhydraten 85 g, eiwit 23 g,

vezels 8 g, zout 1,4 g

Probeer deze

145 g groente p.p.

maar eens!

Ei

Ee

Scan de QR-code

=

om naar het

recept te gaan

Ee

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG