Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 34


Hier is pagina 34 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Deen Folder 01.07.2020

Hier is pagina 34 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 34

Tomatenrisotto met geitenkaas en gepofte tomaat |) ® cA. 30 MINUTEN “| Ö HOOFDGERECHT LA VOOR 4 PERSONEN \ 1 {Ì GEMIDDELD ZONDER VLEES OF VIS INGREDIËNTEN «5 eetl. olijfolie « 6 sjalotjes of 2 uien, gesnipperd «2 teentjes knoflook, fijngehakt = a | « 350 g risottorijst «1 pot (485 ml) basis voor tomatensoep Ee «500 g cherry-/kerstomaatjes = (aan de tak), ingekruist ji f «75 g ongezouten pistachenoten, gepeld DS « 200 g zachte geitenkaas, verkruimeld Da, « basilicumblaadjes Lens: x BEREIDEN 1. Verhit 3 eetlepels olijfolie en fruit hierin mn ez de sjalot en knoflook 2-3 minuten. eN Schep de rijst erdoor en bak al roerend de a 2-3 minuten tot de korrels glanzen. 2. Meng de basisbouillon voor Lit 4 Vg % À tomatensoep met bijna 2 potten water. 8e Giet een scheut ervan bij de rijst en à Le «a voeg de rest in gedeelten steeds toe «Ce wanneer de bouillon is opgenomen. > Schep regelmatig om. 3. Sprenkel de he > rest van de olijfolie over de tomaten. 5 Verhit een grillpan en rooster hierin de > tomaatjes (aan de tak) circa 3 minuten, À Rooster de pistachenoten in een droge, hete koekenpan. 4. Schep de helft van de geitenkaas door de risotto. Breng ) op smaak met zout en peper. Schep de < risotto in diepe borden. Knip de tomaten | eventueel in kleinere trosjes en verdeel ze over de risotto met de rest van de geitenkaas, pistachenoten en basilicum. N: voedingswaarde per persoon 750 kcal, vet 33 g (waarvan verzadigd 11 g), koolhydraten 85 g, eiwit 23 g, vezels 8 g, zout 1,4 g Probeer deze 145 g groente p.p. maar eens! Ei Ee Scan de QR-code = om naar het recept te gaan Ee KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 34