Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
EX 7
%
as
x
LS
Pesca alla
Tagliata
(2
}
\ RE
griglia con
%
con aglio e
sd
peperoncino
scroppino
SCIdS 8 NCIM
© CA. 20 MINUTEN
® ca. 20 MINUTEN
op een lage stand en laat een
de perziken en draai de
paar minuten trekken, tot de
ÜP NAGERECHT
helften van elkaar los.
Ö HOOFDGERECHT
knoflook begint te bruisen.
Æ VOOR 4 PERSONEN
Verwijder de pit en rooster
Æ VOOR 4 PERSONEN
Schep over in een kommetje
de halve perziken een paar
{Ì GEMIDDELD
{Ì GEMIDDELD
en laat afkoelen. Verwarm de
minuten op het snijvlak in
oven voor op 150°C.
de grillpan. Neem uit de
pan en leg ze op de bolle
INGREDIËNTEN
BEREIDEN
INGREDIËNTEN
kant op borden. 3. Klop met
«1 venkelknol
1. Verhit een ingevette grillpan
«2 eetl. amandelschaafsel
een elektrische mixer de
«40 g rucola
en rooster hierin het vlees
*2 rijpe perziken
helft van het sorbetijs los in
«20 g Parmezaanse kaas,
aan beide kanten in een paar
«100 ml citroensorbetijs
een kom. Giet de prosecco
geschaafd
«50 ml prosecco of
minuten rose. Neem de pan
en likeur erbij en klop tot
«600 g biefstuk, entrecote
van de warmtebron en laat
mousserende wijn naar
een vloeibaar ijs. Giet dit
ofribeye
keuze
het vlees 2 minuten afgedekt
in een glaasje en schep de
- 4 eetl. olifolie
onder folie rusten. Snijd
«1 eetl. perziklikeur of
rest van het sorbetijs in de
«2 teentjes knoflook,
het vlees met een scherp
-siroop, naar smaak
perziken. Bestrooi met de
geperst
mes in dunne plakken en
amandelen.
verdeel over de venkelsalade.
« mespunt citroenrasp
+ grillpan
«mespunt chili-
Bedruppel het vlees met de
«4 glazen
voedingswaarde per
knoflookolie en serveer direct
peper(vlokken)
persoon
« Yz citroen, in 4 partjes
met partjes citroen.
85 kcal, vet 3 g (waarvan
BEREIDEN
verzadigd - g), koolhydraten
« keukenpapier
Tip
1. Rooster het amandel-
10 g, eiwit 2 g, vezels 1 g,
- grillpan
Lekker met broodstengels,
schaafsel in een droge,
zout-g
« aluminiumfolie
maak deze bijvoorbeeld van
hete koekenpan goud-
het restje pizzadeeg van het
bruin. Schep uit de pan
voorgerecht.
en laat afkoelen. 2. Verhit
El Scan de QR-code
om naar het
VOORBEREIDEN
een ingevette grillpan op
recept te gaan
1. Schaaf de venkel
voedingswaarde per persoon
middelhoge stand. Halveer
B
flinterdun en meng met de
285 kcal, vet 14 g (waarvan
rucola, kaas, zout en peper.
verzadigd 3 g), koolhydraten
2. Neem het vlees circa 30
1g, eiwit 37 g, vezels 1 g,
minuten voor het bereiden
zout 0,5 g
uit de koelkast en dep goed
40 g groente p.p.
KLEINE MOEITE,
droog met keukenpapier.
Bestrooi rondom met
GROOTS EFFECT:
El
Io] Scan de QR-code
zout en peper. 3. Verhit de
om naar het
olijfolie met de knoflook,
:
recept te gaan
FRUIT VAN DE GRILL
[oi
citroenrasp en chilipeper
UITGERUSTE BIEFSTUK
MEER WETEN
Biefstuk bakken valt best mee, je moet alleen
volg ons op:
rekening houden met een paar dingen. Bak het
vlees niet direct vanuit de koelkast, laat eerst even op
600
temperatuur komen. Dep het vlees daarna droog en
bak of gril naar wens. Maar laat de biefstuk daarna
of ga naar
echt altijd even rusten, liefst onder aluminiumfolie
boodschappen.nl/
zodat hij warm blijft. Dan kunnen de sappen zich
menu
weer verspreiden en eet je een lekker mals stuk vlees.
Boodschappen
712020