Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 65
Hier is pagina 65 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.

Hier is pagina 65 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
81
82
83
84
85
86
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 65
EX 7 % as x LS Pesca alla Tagliata (2 } \ RE griglia con % con aglio e sd peperoncino scroppino SCIdS 8 NCIM © CA. 20 MINUTEN ® ca. 20 MINUTEN op een lage stand en laat een de perziken en draai de paar minuten trekken, tot de ÜP NAGERECHT helften van elkaar los. Ö HOOFDGERECHT knoflook begint te bruisen. Æ VOOR 4 PERSONEN Verwijder de pit en rooster Æ VOOR 4 PERSONEN Schep over in een kommetje de halve perziken een paar {Ì GEMIDDELD {Ì GEMIDDELD en laat afkoelen. Verwarm de minuten op het snijvlak in oven voor op 150°C. de grillpan. Neem uit de pan en leg ze op de bolle INGREDIËNTEN BEREIDEN INGREDIËNTEN kant op borden. 3. Klop met «1 venkelknol 1. Verhit een ingevette grillpan «2 eetl. amandelschaafsel een elektrische mixer de «40 g rucola en rooster hierin het vlees *2 rijpe perziken helft van het sorbetijs los in «20 g Parmezaanse kaas, aan beide kanten in een paar «100 ml citroensorbetijs een kom. Giet de prosecco geschaafd «50 ml prosecco of minuten rose. Neem de pan en likeur erbij en klop tot «600 g biefstuk, entrecote van de warmtebron en laat mousserende wijn naar een vloeibaar ijs. Giet dit ofribeye keuze het vlees 2 minuten afgedekt in een glaasje en schep de - 4 eetl. olifolie onder folie rusten. Snijd «1 eetl. perziklikeur of rest van het sorbetijs in de «2 teentjes knoflook, het vlees met een scherp -siroop, naar smaak perziken. Bestrooi met de geperst mes in dunne plakken en amandelen. verdeel over de venkelsalade. « mespunt citroenrasp + grillpan «mespunt chili- Bedruppel het vlees met de «4 glazen voedingswaarde per knoflookolie en serveer direct peper(vlokken) persoon « Yz citroen, in 4 partjes met partjes citroen. 85 kcal, vet 3 g (waarvan BEREIDEN verzadigd - g), koolhydraten « keukenpapier Tip 1. Rooster het amandel- 10 g, eiwit 2 g, vezels 1 g, - grillpan Lekker met broodstengels, schaafsel in een droge, zout-g « aluminiumfolie maak deze bijvoorbeeld van hete koekenpan goud- het restje pizzadeeg van het bruin. Schep uit de pan voorgerecht. en laat afkoelen. 2. Verhit El Scan de QR-code om naar het VOORBEREIDEN een ingevette grillpan op recept te gaan 1. Schaaf de venkel voedingswaarde per persoon middelhoge stand. Halveer B flinterdun en meng met de 285 kcal, vet 14 g (waarvan rucola, kaas, zout en peper. verzadigd 3 g), koolhydraten 2. Neem het vlees circa 30 1g, eiwit 37 g, vezels 1 g, minuten voor het bereiden zout 0,5 g uit de koelkast en dep goed 40 g groente p.p. KLEINE MOEITE, droog met keukenpapier. Bestrooi rondom met GROOTS EFFECT: El Io] Scan de QR-code zout en peper. 3. Verhit de om naar het olijfolie met de knoflook, : recept te gaan FRUIT VAN DE GRILL [oi citroenrasp en chilipeper UITGERUSTE BIEFSTUK MEER WETEN Biefstuk bakken valt best mee, je moet alleen volg ons op: rekening houden met een paar dingen. Bak het vlees niet direct vanuit de koelkast, laat eerst even op 600 temperatuur komen. Dep het vlees daarna droog en bak of gril naar wens. Maar laat de biefstuk daarna of ga naar echt altijd even rusten, liefst onder aluminiumfolie boodschappen.nl/ zodat hij warm blijft. Dan kunnen de sappen zich menu weer verspreiden en eet je een lekker mals stuk vlees. Boodschappen 712020
Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 65