Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 65




Hier is pagina 65 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

EX 7

%

as

x

LS

Pesca alla

Tagliata

(2

}

\ RE

griglia con

%

con aglio e

sd

peperoncino

scroppino

SCIdS 8 NCIM

© CA. 20 MINUTEN

® ca. 20 MINUTEN

op een lage stand en laat een

de perziken en draai de

paar minuten trekken, tot de

ÜP NAGERECHT

helften van elkaar los.

Ö HOOFDGERECHT

knoflook begint te bruisen.

Æ VOOR 4 PERSONEN

Verwijder de pit en rooster

Æ VOOR 4 PERSONEN

Schep over in een kommetje

de halve perziken een paar

{Ì GEMIDDELD

{Ì GEMIDDELD

en laat afkoelen. Verwarm de

minuten op het snijvlak in

oven voor op 150°C.

de grillpan. Neem uit de

pan en leg ze op de bolle

INGREDIËNTEN

BEREIDEN

INGREDIËNTEN

kant op borden. 3. Klop met

«1 venkelknol

1. Verhit een ingevette grillpan

«2 eetl. amandelschaafsel

een elektrische mixer de

«40 g rucola

en rooster hierin het vlees

*2 rijpe perziken

helft van het sorbetijs los in

«20 g Parmezaanse kaas,

aan beide kanten in een paar

«100 ml citroensorbetijs

een kom. Giet de prosecco

geschaafd

«50 ml prosecco of

minuten rose. Neem de pan

en likeur erbij en klop tot

«600 g biefstuk, entrecote

van de warmtebron en laat

mousserende wijn naar

een vloeibaar ijs. Giet dit

ofribeye

keuze

het vlees 2 minuten afgedekt

in een glaasje en schep de

- 4 eetl. olifolie

onder folie rusten. Snijd

«1 eetl. perziklikeur of

rest van het sorbetijs in de

«2 teentjes knoflook,

het vlees met een scherp

-siroop, naar smaak

perziken. Bestrooi met de

geperst

mes in dunne plakken en

amandelen.

verdeel over de venkelsalade.

« mespunt citroenrasp

+ grillpan

«mespunt chili-

Bedruppel het vlees met de

«4 glazen

voedingswaarde per

knoflookolie en serveer direct

peper(vlokken)

persoon

« Yz citroen, in 4 partjes

met partjes citroen.

85 kcal, vet 3 g (waarvan

BEREIDEN

verzadigd - g), koolhydraten

« keukenpapier

Tip

1. Rooster het amandel-

10 g, eiwit 2 g, vezels 1 g,

- grillpan

Lekker met broodstengels,

schaafsel in een droge,

zout-g

« aluminiumfolie

maak deze bijvoorbeeld van

hete koekenpan goud-

het restje pizzadeeg van het

bruin. Schep uit de pan

voorgerecht.

en laat afkoelen. 2. Verhit

El Scan de QR-code

om naar het

VOORBEREIDEN

een ingevette grillpan op

recept te gaan

1. Schaaf de venkel

voedingswaarde per persoon

middelhoge stand. Halveer

B

flinterdun en meng met de

285 kcal, vet 14 g (waarvan

rucola, kaas, zout en peper.

verzadigd 3 g), koolhydraten

2. Neem het vlees circa 30

1g, eiwit 37 g, vezels 1 g,

minuten voor het bereiden

zout 0,5 g

uit de koelkast en dep goed

40 g groente p.p.

KLEINE MOEITE,

droog met keukenpapier.

Bestrooi rondom met

GROOTS EFFECT:

El

Io] Scan de QR-code

zout en peper. 3. Verhit de

om naar het

olijfolie met de knoflook,

:

recept te gaan

FRUIT VAN DE GRILL

[oi

citroenrasp en chilipeper

UITGERUSTE BIEFSTUK

MEER WETEN

Biefstuk bakken valt best mee, je moet alleen

volg ons op:

rekening houden met een paar dingen. Bak het

vlees niet direct vanuit de koelkast, laat eerst even op

600

temperatuur komen. Dep het vlees daarna droog en

bak of gril naar wens. Maar laat de biefstuk daarna

of ga naar

echt altijd even rusten, liefst onder aluminiumfolie

boodschappen.nl/

zodat hij warm blijft. Dan kunnen de sappen zich

menu

weer verspreiden en eet je een lekker mals stuk vlees.

Boodschappen

712020