Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 64


Hier is pagina 64 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Deen Folder 01.07.2020

Hier is pagina 64 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 64

weekend D = Va anp 4 € TP Cocktail di 3 Antipasti trio =. — pesce © CA. 25 MINUTEN ® ca. 45 MINUTEN met bakpapier en dek af. stijf. Klop in een andere Snijd de onderkant van 4 +1 UUR MARINEREN kom de eidooier met de D VOORGERECHT groene asperges en schil Ö TUSSENGERECHT mosterd, citroenrasp en ÂA VOOR 4 PERSONEN ze eventueel dun. Maal 30 -sap met een garde tot © UITDAGEND Æ VOOR 4 PERSONEN gram rucola met % teentje een lichte crème. Giet X3 vis knoflook, 4 walnoten, 20 CP UITDAGEND beide oliën er al kloppend gram Parmezaanse kaas of 8 vis in een dun straaltje bij pecorino en 50 ml olijfolie tot de mayonaise een tot een fijne pesto en breng lichte en stevige structuur op smaak met zout en peper. INGREDIËNTEN heeft. Breng op smaak LS D Ne Houd apart. Verwarm de oven « 200 g verse zalmfilet met zout en peper. Spatel …leetl. citroensap het eiwitschuim door de voor op 200°C. Bestrijk de À pizzette met olie en bak ze «1 eetl. olijfolie mayonaise en zet in de circa 10 minuten in het midden +2 bloedsinaasappels koelkast. ROTOLI van de oven. Neem uit de oven of roze grapefruits BEREIDEN Bak 4 plakjes parmaham in en zet de grill aan. Rooster «100 g roze gepelde een paar druppels olie in een intussen de asperges rondom garnalen 1. Snijd rondom de schil koekenpan op een lage stand in een ingevette grillpan in een eetl. kappertjes (potje) van de sinaasappels totdat aan beide kanten knapperig. paar minuten lichtbruin. Laat voor de citroenmayonaise: het vruchtvlees zichtbaar Neem uit de pan en laat afkoelen en snijd in stukken. «1 vers ei, gesplitst is en snijd dan de partjes afkoelen. Snijd van 1 courgette Leg op elke pizzette een stukje « mespunt mosterd tussen de vliesjes uit. Meng 4 lange plakken van 1 cm en van Y2 bol (buffel)mozzarella «rasp en sap van samen met de garnalen bestrijk aan beide kanten met en schuif kort onder de grill. Ya citroen door de zalm. 2. Verdeel olie. Snijd 1 puntpaprika in de Verdeel de asperges erover en » 100 ml olijfolie deze viscocktail over de lengte in kwarten. Rooster de bedruppel met de rucolapesto. « 100 ml zonnebloemolie glazen en schep wat van de groenten aan beide kanten in luchtige citroenmayonaise een grillpan op een hoge stand - 4 (cocktail)glazen erop. Bestrooi met wat tot er strepen ontstaan. Laat kappertjes. afkoelen. Bestrijk de gegrilde Des. groenten met 4 eetlepels VOORBEREIDEN voedingswaarde ricotta. Verkruimel de ham 1. Snijd de zalm in dunne per persoon EN er erover en verdeel basilicum reepjes en meng met 630 kcal, vet60g erover. Rol de plakken op en het citroensap en de (waarvan verzadigd 9 g), steek vast met een prikker. CICORIA olijfolie. Breng op smaak koolhydraten 5 g, eiwit 17 g, Serveer een rolletje courgette Maal 3 eetlepels tonijn (uit met zout en peper en vezels 1 g, zout 0,8 g en een rolletje paprika per blik) met 1 eetlepel zure schep goed om. Laat persoon. room, 1 eetlepel mayonaise, afgedekt in de koelkast een mespunt citroenrasp minimaal 1 uur marineren. EI scan de greode om naar het IN #7 en 1 theelepel citroensap 2. Klop intussen voor recept te gaan tot een gladde crème. Breng de mayonaise het eiwit op smaak met peper. Leg de blaadjes van 1 stronkje witlof als een bootje neer en vul met een lepel tonijncrème. Snijd 2 ansjovisfilets (uit blik) in de PIZZETTE lengte door en verdeel over de ZO MAAK JE VAN EEN Steek met een glas 4 cirkels tonijn. Garneer met 4 plukjes uit 1 rol koelvers pizzadeeg. platte peterselie. VISCOCKTAIL EEN ECHTE Gebruik de rest van het deeg eventueel voor broodstengels E] Scan de QR-code om naar het SHOWSTOPPER! bij het hoofdgerecht. Leg recept te gaan de cirkels op een bakplaat KOOKINSPIRATIE VOOR ELKE DAG

Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 64