Deen - Folder van 01.07.2020 tot 31.07.2020 - Pagina 64




Hier is pagina 64 van 86 pagina's van de Deen folder, geldig van 01.07.2020 tot 31.07.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

weekend

D

=

Va

anp 4



TP

Cocktail di

3

Antipasti trio

=. —

pesce

© CA. 25 MINUTEN

® ca. 45 MINUTEN

met bakpapier en dek af.

stijf. Klop in een andere

Snijd de onderkant van 4

+1 UUR MARINEREN

kom de eidooier met de

D VOORGERECHT

groene asperges en schil

Ö TUSSENGERECHT

mosterd, citroenrasp en

ÂA VOOR 4 PERSONEN

ze eventueel dun. Maal 30

-sap met een garde tot

© UITDAGEND

Æ VOOR 4 PERSONEN

gram rucola met % teentje

een lichte crème. Giet

X3 vis

knoflook, 4 walnoten, 20

CP UITDAGEND

beide oliën er al kloppend

gram Parmezaanse kaas of

8 vis

in een dun straaltje bij

pecorino en 50 ml olijfolie

tot de mayonaise een

tot een fijne pesto en breng

lichte en stevige structuur

op smaak met zout en peper.

INGREDIËNTEN

heeft. Breng op smaak

LS D

Ne

Houd apart. Verwarm de oven

« 200 g verse zalmfilet

met zout en peper. Spatel

…leetl. citroensap

het eiwitschuim door de

voor op 200°C. Bestrijk de

À

pizzette met olie en bak ze

«1 eetl. olijfolie

mayonaise en zet in de

circa 10 minuten in het midden

+2 bloedsinaasappels

koelkast.

ROTOLI

van de oven. Neem uit de oven

of roze grapefruits

BEREIDEN

Bak 4 plakjes parmaham in

en zet de grill aan. Rooster

«100 g roze gepelde

een paar druppels olie in een

intussen de asperges rondom

garnalen

1. Snijd rondom de schil

koekenpan op een lage stand

in een ingevette grillpan in een

eetl. kappertjes (potje)

van de sinaasappels totdat

aan beide kanten knapperig.

paar minuten lichtbruin. Laat

voor de citroenmayonaise:

het vruchtvlees zichtbaar

Neem uit de pan en laat

afkoelen en snijd in stukken.

«1 vers ei, gesplitst

is en snijd dan de partjes

afkoelen. Snijd van 1 courgette

Leg op elke pizzette een stukje

« mespunt mosterd

tussen de vliesjes uit. Meng

4 lange plakken van 1 cm en

van Y2 bol (buffel)mozzarella

«rasp en sap van

samen met de garnalen

bestrijk aan beide kanten met

en schuif kort onder de grill.

Ya citroen

door de zalm. 2. Verdeel

olie. Snijd 1 puntpaprika in de

Verdeel de asperges erover en

» 100 ml olijfolie

deze viscocktail over de

lengte in kwarten. Rooster de

bedruppel met de rucolapesto.

« 100 ml zonnebloemolie

glazen en schep wat van de

groenten aan beide kanten in

luchtige citroenmayonaise

een grillpan op een hoge stand

- 4 (cocktail)glazen

erop. Bestrooi met wat

tot er strepen ontstaan. Laat

kappertjes.

afkoelen. Bestrijk de gegrilde

Des.

groenten met 4 eetlepels

VOORBEREIDEN

voedingswaarde

ricotta. Verkruimel de ham

1. Snijd de zalm in dunne

per persoon

EN er

erover en verdeel basilicum

reepjes en meng met

630 kcal, vet60g

erover. Rol de plakken op en

het citroensap en de

(waarvan verzadigd 9 g),

steek vast met een prikker.

CICORIA

olijfolie. Breng op smaak

koolhydraten 5 g, eiwit 17 g,

Serveer een rolletje courgette

Maal 3 eetlepels tonijn (uit

met zout en peper en

vezels 1 g, zout 0,8 g

en een rolletje paprika per

blik) met 1 eetlepel zure

schep goed om. Laat

persoon.

room, 1 eetlepel mayonaise,

afgedekt in de koelkast

een mespunt citroenrasp

minimaal 1 uur marineren.

EI scan de greode

om naar het

IN #7

en 1 theelepel citroensap

2. Klop intussen voor

recept te gaan

tot een gladde crème. Breng

de mayonaise het eiwit

op smaak met peper. Leg de

blaadjes van 1 stronkje witlof

als een bootje neer en vul met

een lepel tonijncrème. Snijd

2 ansjovisfilets (uit blik) in de

PIZZETTE

lengte door en verdeel over de

ZO MAAK JE VAN EEN

Steek met een glas 4 cirkels

tonijn. Garneer met 4 plukjes

uit 1 rol koelvers pizzadeeg.

platte peterselie.

VISCOCKTAIL EEN ECHTE

Gebruik de rest van het deeg

eventueel voor broodstengels

E] Scan de QR-code

om naar het

SHOWSTOPPER!

bij het hoofdgerecht. Leg

recept te gaan

de cirkels op een bakplaat

KOOKINSPIRATIE

VOOR ELKE DAG