Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 13
Hier is pagina 13 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.

Hier is pagina 13 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 13
Aardappel van a tot z Warme aardannelsalade CEE FI hoofdgerecht — 4 pers er 10 min. (+ 35 min. oventijd en 5 min KS wachttijd) 7 & m1 kg aardappelen (verschillende soorten: gourmande, zoete aardappel) FA m 300 ml olijfolie extra vierge .* % m6 eieren m 1 el fijne mosterd Hash browns m 80 ml wittewijnazijn [vegetarisch | glutenvrij) m 100 gr kappertjes ontbijt — 4 pers. — 30 min m1 bos bosui m 75 g rucola m 750 gr aardappelen IN ey m extra nodig: bakplaat, bakpapier, m3 el zonnebloemolie staafmixer nn m1tl gerookte paprikapoeder Soep of saus m4 eieren 1. Verwarm de oven voor op 2108 m 15 gr platte peterselie te dun? voeg dan Borstel de aardappelen schoon onder m extra nodig: rasp of keukenmachine de kraan, halveer de grote exempla- een gekookte n1 ren en snijd in kwarten. Dep de aard- ne rdapnel tse. Het 1. Schil de aardappelen en rasp ze grof. appelen droog met keukenpapier en etmeel zorgt voor Gebruik hiervoor eventueel een keu- verdeel over een met bakpapier een lichte binding kenmachine. Spoel onder koud stro- beklede bakplaat. Besprenkel met mend water het vrijgekomen zetmeel Lu all 2 el olijfolie en een beetje zout. B, weg en dep droog met keukenpapier. de aardappelen in 35 minuten: Schep in een kom om met 1 el olie en perig gaar in de oven breng op smaak met zout, versgema- 2. Kook de 4 eieren in 8 minuten len peper en gerookte paprikapoeder. Laat schrikken onder koud stromend 2. Verwarm een hapjespan met 2 el water. olie op middelhoog vuur. Schep een 3. Splits 2 eieren en meng de eidooi- ruime hoeveelheid van het aardappel- ers in een maatbeker met de mosterd mengsel in de pan en bak al omschep- en de wittewijnazijn. Meng met de pend 5 minuten aan tot deze begint te staafmixer en voeg beetje bij beetje Mi verkleuren. Voeg indien nodig extra de resterende olijfolie toe tot een feit olie toe dunne mayonaise ontstaat. Breng 3. Verdeel nu de aardappel in 4 'nest- smaak met zout en versgemalen | s zijn een Belgische jes’. Breek een ei in het midden van peper. uit ng. Zij eten sinds elk nestje en bak de hash browns in 4. Haal de aardappelen uit de oven en eine gefrituurde 5-8 minuten gaar en aan de onder- schep in een ruime schaal. Snijd de kant goudbruin. Gaar het ei met het „ Wanneer het water bosui in dunne, schuine ringen. Meng deksel op de pan. Draai zodra het ei dest is bevroren was en het de mayonaise, bosui, en de kapper- gestold is de hash brown om met een tjes door de aardappelen. Pel de eie- te gevaarlijk werd om te spatel en bak nog 1 minuut ren en snijd ze doormidden. Schep de vissen, sneed men 4. Hak intussen de peterselie fijn aardappelsalade om met de rucola Bestrooi de hash browns met peterse- aardannelen in de vorm van lie en serveer warm Garneer met partjes hardgekookt ei BEVAT P.P. 4052 KJ/969 KCAL, 78 GR VET WAARVAN visjes om te frituren. he friet BEVAT P.P. 1260 KJ/301 KCAL, 12 GR VET WAARVAN 12 GR VERZADIGD, 53 GR KOOLHYDRATEN WAAR 2 GR VERZADIGD, 36 GR KOOLHYDRATEN WAARVAN VAN 11 GR SUIKERS, 9 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 7 GR was gehoren ee a 2 GR SUIKERS, 10 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 4 GR VOEDINGSVEZEL ro nn nn nn a an a VOEDINGSVEZEL Dirk 13
Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 13