Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 21


Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Dirk Folder 19.01.2020

Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 21

Linzenstoof met kin glutenvrij hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min. m8 mandarijnen m4 el olijfolie m2 el honing min. m1 teentje knoflook # 2 cm gember m 4 kipdijfilets (440 gr) m 2 venkelknollen m 250 gr cherrytomaatjes m 400 gr linzen (blik) # 20 gr bieslook m extra nodig: rasp 4 EE 1. Pers voor de marinade 4 manda- rijnen uit en meng het sap in een 7 d ruime kom met de helft van de olijf- olie en de honing. Pers de knoflook N A boven het mengsel en rasp er de sg 2 Eis’ HE gember boven. Breng op smaak LE L ER met zout en versgemalen peper. Kk Marineer de kipdijfilets minimaal En ea 20 minuten in het sap. Zet tot Je gebruik koud weg. > 2. Halveer de venkel, verwijder de En harde kern en snijd in dunne plak- We | 27 ken. Snijd met een scherp mes de [x boven- en onderkant van 4 mandarij- nen en snijd de schil rondom weg. æ 2 + Snijd de partjes met het mes weg tussen de vliesjes. Halveer de ft tomaatjes. \ $ 3. Verhit een braadpan met de rest van de olijfolie en bak de kip rondom el “> bruin aan. Voeg de venkel toe en X bak nog 5 minuten mee. Voeg de f marinade met de tomaatjes toe en En, | stoof met de deksel op de pan in 10 - 12 minuten gaar. Spoel de lin- zen onder koud stromend water. Laat uitlekken in een vergiet. Voeg 4 toe en verwarm, maar laat niet koken. Breng de stoof op smaak met zout en versgemalen peper. Hak de bieslook fijn en strooi over ‚Tin van Dirk \ Maak de stoof de stoof. BEVAT P.P. 2324 KJ/556 KCAL, 29 GR VET WAAR- pittiger met een VAN 7 GR VERZADIGD, 39 GR KOOLHYDRATEN \ rode peper of wat WAARVAN 23 GR SUIKERS, 30 GR EIWIT, 1 GR ZOUT EN 10 GR VOEDINGSVEZEL \ cayennepeper. / WIJNTIP La Chasse Cotes du Rhone N ? =. — _ Al

Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 21