Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 21




Hier is pagina 21 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Linzenstoof met kin

glutenvrij

hoofdgerecht - 4 pers. - 25 min.

m8 mandarijnen

m4 el olijfolie

m2 el honing

min.

m1 teentje knoflook

# 2 cm gember

m 4 kipdijfilets (440 gr)

m 2 venkelknollen

m 250 gr cherrytomaatjes

m 400 gr linzen (blik)

# 20 gr bieslook

m extra nodig: rasp

4

EE

1. Pers voor de marinade 4 manda-

rijnen uit en meng het sap in een

7

d

ruime kom met de helft van de olijf-

olie en de honing. Pers de knoflook

N

A

boven het mengsel en rasp er de

sg

2

Eis’

HE

gember boven. Breng op smaak

LE

L

ER

met zout en versgemalen peper.

Kk

Marineer de kipdijfilets minimaal

En

ea

20 minuten in het sap. Zet tot

Je

gebruik koud weg.

>

2. Halveer de venkel, verwijder de

En

harde kern en snijd in dunne plak-

We

|

27

ken. Snijd met een scherp mes de

[x

boven- en onderkant van 4 mandarij-

nen en snijd de schil rondom weg.

æ

2

+

Snijd de partjes met het mes weg

tussen de vliesjes. Halveer de

ft

tomaatjes.

\

$

3. Verhit een braadpan met de rest

van de olijfolie en bak de kip rondom

el

“>

bruin aan. Voeg de venkel toe en

X

bak nog 5 minuten mee. Voeg de

f

marinade met de tomaatjes toe en

En,

|

stoof met de deksel op de pan in

10 - 12 minuten gaar. Spoel de lin-

zen onder koud stromend water.

Laat uitlekken in een vergiet. Voeg

4

toe en verwarm, maar laat niet

koken. Breng de stoof op smaak

met zout en versgemalen peper.

Hak de bieslook fijn en strooi over

‚Tin van Dirk

\

Maak de stoof

de stoof.

BEVAT P.P. 2324 KJ/556 KCAL, 29 GR VET WAAR-

pittiger met een

VAN 7 GR VERZADIGD, 39 GR KOOLHYDRATEN

\

rode peper of wat

WAARVAN 23 GR SUIKERS, 30 GR EIWIT, 1 GR

ZOUT EN 10 GR VOEDINGSVEZEL

\ cayennepeper.

/

WIJNTIP La Chasse Cotes du Rhone

N

?

=.



_

Al