Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 23




Hier is pagina 23 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.



Pagina : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80
Volgende Pagina



Andere inhoud van deze pagina

Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.

Spruitjesgratin met

rookKkaas

IT

Sn

1

CT

N

cht — 4 pers.

10 min. (+ 35 min. oventijd)

m 600 gr aardappelschijfjes

m 350 gr spruitjes

m 250 gr champignons

mlei

m 125 ml halfvolle melk

FE

m 125 ml kookroom light

G

miel gedroogde tijm

x



À

mtl nootmuskaat

m 175 gr rookkaas

A

6

#

m extra nodig: ovenschaal

Li

1. Verwarm de oven voor op 180°C.

en

ks

Leg de aardappelschijfjes dakpans-

A

gewijs in de ovenschaal. Halveer de

EN

spruitjes en snijd de champignons in

kwarten. Verdeel over de aardappel

>

|

schijfjes.

|

2. Klop het ei los met de melk en

SRE

kookroom. Voeg de tijm, nootmus-

N

kaat, zout en versgemalen peper toe

en schenk het roommengsel over de

spruitjes. Bak in 35 minuten in het

midden van de voorverwarmde oven

SN

gaar.

3. Snijd intussen de rookkaas in dun-

ne reepjes en leg de kaas na

20 minuten in een ruitvorm over de

27

spruiten. Plaats de schotel 15 minu-

ten terug in de oven tot de kaas kro-

kant is.

BEVAT P.P. 1872 KJ/448 KCAL, 21 GR VET WAARVAN

9 GR VERZADIGD, 41 GR KOOLHYDRATEN WAAR-

VAN 6 GR SUIKERS, 20 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 9

GR VOEDINGSVEZEL

Á

WIJNTIP Vega Libre tinto

Fe

TT

Min.

APR

Dirk 2e