Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 23
Hier is pagina 23 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Spruitjesgratin met
rookKkaas
IT
Sn
1
CT
N
cht — 4 pers.
10 min. (+ 35 min. oventijd)
m 600 gr aardappelschijfjes
m 350 gr spruitjes
m 250 gr champignons
mlei
m 125 ml halfvolle melk
FE
m 125 ml kookroom light
G
miel gedroogde tijm
x
"à
À
mtl nootmuskaat
m 175 gr rookkaas
A
6
#
m extra nodig: ovenschaal
Li
1. Verwarm de oven voor op 180°C.
en
ks
Leg de aardappelschijfjes dakpans-
A
gewijs in de ovenschaal. Halveer de
EN
spruitjes en snijd de champignons in
kwarten. Verdeel over de aardappel
>
|
schijfjes.
|
2. Klop het ei los met de melk en
SRE
kookroom. Voeg de tijm, nootmus-
N
kaat, zout en versgemalen peper toe
en schenk het roommengsel over de
spruitjes. Bak in 35 minuten in het
midden van de voorverwarmde oven
SN
gaar.
3. Snijd intussen de rookkaas in dun-
ne reepjes en leg de kaas na
20 minuten in een ruitvorm over de
27
spruiten. Plaats de schotel 15 minu-
ten terug in de oven tot de kaas kro-
kant is.
BEVAT P.P. 1872 KJ/448 KCAL, 21 GR VET WAARVAN
9 GR VERZADIGD, 41 GR KOOLHYDRATEN WAAR-
VAN 6 GR SUIKERS, 20 GR EIWIT, 2 GR ZOUT EN 9
GR VOEDINGSVEZEL
Á
WIJNTIP Vega Libre tinto
Fe
TT
Min.
APR
Dirk 2e