Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
Visballetjes met citroen en
dille
PEET EEN
GEHAKTBAL
EE
a
»
hoofdgerecht - 4 pers. - 30 min
CE
la
m1 kilo kruimige aardappelen
m 1 kg hutspotgroenten
I
Le
# 250 gr pangasiusfilet
m1 citroen
m2 stengels bosui
DZ
+
v“
7
Jan
m 10 gr dille
1
=
N
Na
m4 el olijfolie
VE
m 100 ml slagroom
N
m 2elgrove mosterd
m extra nodig: keukenmachine
1. Schil de aardappelen en snijd in
gelijke stukken. Doe de aardappe-
„>
len en hutspotgroenten in een pan
RK
À
en voeg 250 ml water en zout toe
Kook in 20 tot 25 minuten met de
deksel op de pan gaar.
ef
2. Snijd ondertussen de vis in grove
Î
stukken. Rasp de gele schil van de
EN
(
citroen en pers de helft van de
vrucht uit. Snijd de bosuitjes grof
Pluk de dille van de takjes. Doe de
|
iL
PI
vis, rasp van de citroen, de bosui
de helft van de dille, peper en zout
in de kom van de keukenmachine
en maal tot gehakt. Maak je handen
/
4
iets vochtig en rol 12 gelijke balle-
(4
tjes van het visgehakt
3. Verhit de olie in een koekenpan
en bak de balletjes in 12 minuten
rondom goudbruin en gaar. Schep
2
uit de pan en voeg de slagroom en
de helft van de mosterd toe aan het
IV
Mr
Dj
bakvet. Breng aan de kook en laat
N
N
A
10 minuten zachtjes inkoken. Breng
op smaak met de rest van de dille,
A
\
N
het citroensap, peper en zout. Doe
de gehaktballetjes terug in de saus
N
4. Giet de aardappelen met de
Vi
N
N
A
a
groenten af en stamp met de rest
van de olijfolie, rest van de mos-
terd, peper en zout tot een smeuige
hutspot. Serveer met de visballe-
tjes en de saus
BEVAT P.P. 2780 KJ/665 KCAL, 24 GR VET WAAR
1. Verse
VAN 10 GR VERZADIGD, 86 GR KOOLHYDRATEN
\
peterselie m2. Gedroogde koriander m 3. Mosterd m 4. Verse munt m
WAARVAN 13 GR SUIKERS, 20 GR EIWIT, 3 GR
m5. Bosui m 6. Sambal m7. Ketjap m8. Komijn m 9. Gemalen kruidnagel m
ZOUT EN 10 GR VOEDINGSVEZEL
WIJNTIP Gesigte Sauvignon Blanc
62 Dirk