Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 62
Hier is pagina 62 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.

Hier is pagina 62 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 62
Visballetjes met citroen en dille PEET EEN GEHAKTBAL EE a » hoofdgerecht - 4 pers. - 30 min CE la m1 kilo kruimige aardappelen m 1 kg hutspotgroenten I Le # 250 gr pangasiusfilet m1 citroen m2 stengels bosui DZ + v“ 7 Jan m 10 gr dille 1 = N Na m4 el olijfolie VE m 100 ml slagroom N m 2elgrove mosterd m extra nodig: keukenmachine 1. Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Doe de aardappe- „> len en hutspotgroenten in een pan RK À en voeg 250 ml water en zout toe Kook in 20 tot 25 minuten met de deksel op de pan gaar. ef 2. Snijd ondertussen de vis in grove Î stukken. Rasp de gele schil van de EN ( citroen en pers de helft van de vrucht uit. Snijd de bosuitjes grof Pluk de dille van de takjes. Doe de | iL PI vis, rasp van de citroen, de bosui de helft van de dille, peper en zout in de kom van de keukenmachine en maal tot gehakt. Maak je handen / 4 iets vochtig en rol 12 gelijke balle- (4 tjes van het visgehakt 3. Verhit de olie in een koekenpan en bak de balletjes in 12 minuten rondom goudbruin en gaar. Schep 2 uit de pan en voeg de slagroom en de helft van de mosterd toe aan het IV Mr Dj bakvet. Breng aan de kook en laat N N A 10 minuten zachtjes inkoken. Breng op smaak met de rest van de dille, A \ N het citroensap, peper en zout. Doe de gehaktballetjes terug in de saus N 4. Giet de aardappelen met de Vi N N A a groenten af en stamp met de rest van de olijfolie, rest van de mos- terd, peper en zout tot een smeuige hutspot. Serveer met de visballe- tjes en de saus BEVAT P.P. 2780 KJ/665 KCAL, 24 GR VET WAAR 1. Verse VAN 10 GR VERZADIGD, 86 GR KOOLHYDRATEN \ peterselie m2. Gedroogde koriander m 3. Mosterd m 4. Verse munt m WAARVAN 13 GR SUIKERS, 20 GR EIWIT, 3 GR m5. Bosui m 6. Sambal m7. Ketjap m8. Komijn m 9. Gemalen kruidnagel m ZOUT EN 10 GR VOEDINGSVEZEL WIJNTIP Gesigte Sauvignon Blanc 62 Dirk
Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 62