Dirk - Folder van 19.01.2020 tot 02.02.2020 - Pagina 44
Hier is pagina 44 van 80 pagina's van de Dirk folder, geldig van 19.01.2020 tot 02.02.2020.
Pagina :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77
78
79
80
Volgende Pagina
Andere inhoud van deze pagina
Deze tekst wordt automatisch gegenereerd, dus deze kan fouten bevatten.
fr
Penne
© 20 minuten
| met Sugocasa en zalm
&
Jen ch AT 1)
Ge
BEREIDING
_
Verhit 6 el olijfolie in een grote koekenpan
|
en bak 2 sjalotten, 1 rode en 1 gele
paprika, in reepjes gesneden, op laag vuur
1
zacht en gaar. Voeg 1 fles Grand’Italia
\
Sugocasa Tradizionale (690g) toe en laat
pe
en
&-
8.
10 min. zachtjes koken.
Voeg daarna 400g zalmfilet toe, doe de
deksel op de pan en laat zachtjes garen.
À
6
Breek de zalm daarna in stukken.
SS
}
Breng ondertussen een pan water aan de
d
kook en bereid 400g Grand’ltalia Penne
ar
rn
Volkoren volgens de aanwijzingen op de
N
Er
Gr
verpakking.
Meng de pasta voorzichtig „
=
door de saus. Serveer met
A
"1
#
u
759 rucola.
-
TA,
|
ww.
|
AS
|
Fe
Pe: .
U
{4
u)
7
me
IS
| |
.
Je
ee
à.
4
(Grand! ED
an
fi)
amen
Penne
en van een verse tomatensmaak?
Volkoren
Ber;
Te
Grand'ltalia Sugocasa is een heerlijke tomatensaus van de beste zongerijpte tomaten. Gemaakt
Bu
100
eZ
van 100% natuurlijke ingrediënten, zonder toevoegingen en dat proef je! Varieer eindeloos met de
PTE
Italiaanse keuken. Maak bijvoorbeeld deze heerlijke Volkoren Penne met zalm en paprika.
Grand’Italia. Word ook een pasta maestro.
granditalic.nl (9) granditalianl
Des
Sr
5
\
>
26.
|
3
ss
SE
SSR
À
sé
‚is
ey
7
ERTIF
à
PI
>
VAN NATURE
|
6
—
3
EIWITRIJK
CA
a
=
Mi
me
EN
Ar
à
Le
“
ele
3
#
de
N'y
gezonde
00
SEC
SE
gezond
op ta
©
A
en
00
en
rs
aa
po
e deze
ore
pa
gsde
dige
Brenda
De
ge prote
Be
00
pieropbo
goed
00
AS
OP
er)
00
op